Tulostettava versio

Huoneluokat

Majoittuessasi Cumulus-hotellissa haluamme että viihdyt mahdollisimman hyvin. Cumulus-hotelleissa on viihtyisät yhden ja kahden hengen huoneet Standard- ja Superior-luokassa. Molemmissa huoneluokissa noudatamme Hyvän yöpymisen standardeja tarkoittaen sitä, että jokainen sänky on korkealaatuinen ja siinä on hyvä nukkua.

Standard-huone

Standardhuoneet ovat viihtyisiä yhden tai kahden hengen huoneita. Hyvät yöunet varmistas mukava sänky, joka on vähintään 90 cm leveä sekä tyynyohjelma. Voit valita itsellesi sopivimman tyynyn kolmesta vaihtoehdosta: pehmeä, medium ja tukeva.

Superior-huone

Superiorhuoneiden sijainnissa on huomioitu hyvää saavutettavuutta, rauhallista paikkaa ja hyvää näköalaa. Huoneen varustetaso on suunniteltu helpottamaan esimerkiksi työntekoa huoneessa. Huoneesta löytyy Standardhuoneen varustetason lisäksi vedenkeitinsetti teelle ja kaakaolle, silitysrauta ja lauta. Kylpyhuoneesta löytyy meikinpoistoon tissue-pyyhkeet. Majoittuessasi Superior-huoneessa saat myös pienen tervehdyksen hotellinjohtajalta.

3-4 henkilön huoneet

Suurimmassa osassa huoneistamme löytyy sohva tai nojatuoli, joka muuntautuu sängyksi. Lisävuoteet ovat leveydeltään 70 cm. Isompaan huoneeseen mahtuu kahdet lisävuoteet, jolloin neljän hengen seurue voi yöpyä samassa huoneessa. Lisävuoteen hinta aikuiselta on alk. 30 € / yö.

Perhehuoneet

Perheet majoittuvat mukavasti Cumulus-hotellin isommissa huoneissa. Tarjoamme veloituksettoman yöpymisen alle 14-vuotiaalle, joka majoittuu vanhempiensa kanssa ilman erillistä lisävuodetta. Lapsi yöpyy mukavasti lisävuoteella, alk. 22 € / yö, tai Junnupatjalla alk. 12 € / yö.

Allergiahuoneet

Otamme vieraamme allergiat vakavasti! Allergiahuone on ehdottomasti savuton, niinkuin suurin osa huoneistamme ovat.

Economy-huone

Osassa hotelleistamme löytyy myös economyhuoneita. Economyhuoneet ovat varustukseltaan standardhuoneita, sijainniltaan huoneet ovat yleensä hotellin hissin läheisyydessä.

Muistathan ilmoittaa erikoistoiveesi varausta tehdessäsi.

Lämpimästi tervetuloa!