Tulostettava versio

Smartumin kulttuuri- ja liikuntasetelit käyvät maksuvälineenä Cumuluksessa

KulttuuriseteliSmartumin kulttuuriseteli - kulttuuri ja liikunta samassa setelissä

Kulttuuriseteli on työnantajan tarjoama verovapaa henkilöstöetu hyvinvoinnin edistämiseksi. Kulttuurisetelillä työntekijä voi harrasta sekä liikuntaa että kulttuuria. Kulttuuriseteli kannustaa henkilöstöä kulttuuri- ja liikuntaharrastusten pariin. Kun työntekijä saa itse valita, mitä ja missä harrastaa, kasvaa motivaatio omasta kunnosta huolehtimiseen. Lisäksi Kulttuuriseteli viestii työntekijän hyvinvoinnista välittämisestä.

Smartumin kulttuuriseteleitä voit hyödyntää nyt myös Cumulus hotelleissa, sillä seteli kelpaa maksuksi mm. teatteri- ja kylpyläpakettien lippuosuuksiin. Tutustu tarjontaamme vapaa-aika välilehden alta. Jokaisen paketin yhteydestä löydät tiedon, kuinka monta virikeseteliä per henkilö voit pakettiin hyödyntää.

Lisätietoja virikesetelistä voit lukea Smartumin sivuilta. 

 

KulttuuriseteliSmartum liikuntaseteli - yksinkertainen tapa tukea henkilöstön liikuntaa

Hyvinvoiva henkilöstö on motivoitunut, aikaansaava ja sairastaminen vähenee. Liikunnan myönteisistä vaikutuksista terveyteen on olemassa runsaasti tutkittua tietoa.

Smartumin liikuntaseteitä voit hyödyntää nyt myös Cumulus hotelleissa, sillä seteli kelpaa maksuksi mm. liikunta- ja kylpyläpakettien lippuosuuksiin . Tutustu tarjontaamme vapaa-aika välilehden alta. Jokaisen paketin yhteydestä löydät tiedon, kuinka monta virikeseteliä per henkilö voit pakettiin hyödyntää.

Lisätietoja virikesetelistä voit lukea Smartumin sivuilta.