Lentokenttähotelli Cumulus Airport Vantaa

Majoitus lentokentän läheisyydessä

Cumulus Airport on moderni ja kodikas lentokenttähotelli Helsinki-Vantaan lentokentän läheisyydessä. Hyvät unet, tasokas keittiö sekä nopea ja ystävällinen palvelu mahdollistavat, että matkasi sujuu mutkattomasti. Myös autotalli, monipuolinen kuntosali sekä lentokentän rytmin huomioiva aamiainen tuovat mukavuutta vierailuun.

Hotelli Cumulus Airport Vantaa – mukava lentokenttähotelli                    

Hotelli Cumulus Airport on erinomainen valinta, kun haluat rentoutua matkallasi. Hotelli soveltuu erityisesti lentomatkaajille, mutta sijaintinsa puolesta se on hyvä paikka pysähtyä muillakin reissuilla.

Hotellilta pääset lentokentälle maksutta ja kätevästi lentokenttäbussilla. Lentokenttäbussin aikatauluun pääset tutustumaan täältä. Hotellin aamupala aikataulutetaan sopimaan aikaisin lähteviin lentoihin, jotta pääset matkaan täydellä vatsalla.

Vantaan Cumulus Airport hotellissa viihdyt varmasti. Hotellissa majoittuu mukavasti myös isompi perhe tai porukka, sillä hotellissa on paljon lisävuodepaikkoja. Kaikissa huoneissa on erityisesti allergikoille sopiva parkettilattia.

Muiden Cumulus-hotellien tyylisesti, Hotelli Cumulus Airport Vantaan huoneet ovat varusteltu kattavasti. Huonevarusteluun kuuluu muun muassa veloitukseton WiFi ja kolmen tyynyn Tyynymenu joka on luotu varmistamaan hyvät unet. Lisäksi huoneissa on TV, radio ja hiustenkuivain. Superior –huoneiden varusteluun kuuluu myös minibaari.

Täyden palvelun hotelli Vantaalla

Hotellin erittäin laaja palvelutarjonta takaa viihtyisän majoittumisen. Hotellissa on autoilijoita varten autotalli. Normaaleihin hotellipalveluihin kuuluu hotellin huonepalvelu ja pesulapalvelu. Hotellissa on asiakkaille tarkoitettu kuntosali, joka on avoinna ympäri vuorokauden. Kuntosalin jälkeen voit käydä rentoutumassa hotellin saunaosastolla.

Cumulus-lentokenttähotellin yhteydessä on myös 24 h auki oleva Cumulus Shop. Cumulus Shopista voit hakea kellon ympäri kahvia, teetä, leipää ja virvokkeita.

Joustava sisään- ja uloskirjautuminen on suunniteltu varsinkin lentokentälle meneviä vieraita varten. Normaalisti uloskirjautuminen tapahtuu klo 12.00 mennessä, mutta voit tarvittaessa jatkaa huoneen varausta tuntiveloitteisesti.

Hotelli sijaitsee Vantaalla ostoskeskus Jumbon vieressä. Jumbo on suuri ja suosittu ostoskeskus, jossa riittää tekemistä koko päiväksi. Ostoskeskuksesta löydät kaikki suurimmat ostospaikat ja hyvän valikoiman erilaisia ravintoloita. Voit myös käydä rentoutumassa viereisessä modernissa kylpylässä. Kylpylään pääset kätevästi maksuttomalla Flamingo Spa Rantasipi Partner –bussilla, joka kulkee loma-aikoina 20 minuutin välein.