Hotelli Cumulus Hämeenlinna

Majoitus keskellä Hämeenlinnaa

Cumulus-hotelli Hämeenlinna on viihtyisä hotelli kätevästi keskellä Hämeenlinnaa. Tarjoamme uudistuneiden huoneiden lisäksi kattavat ravintola- ja kokouspalvelut. Hämeenlinna tarjoaa matkailijalle upeita kokemuksia. Erinomaiset golfmahdollisuudet, Hämeen linna, Aulangon mahtavat puistot sekä suosittu perhekohde Puuhamaa takaavat, että tekemistä riittää useammallekin päivälle.

Cumulus-hotelli Hämeenlinna tarjoaa majoittumista aivan Hämeenlinnan keskustassa kauppakeskus Linnan vieressä. Kaikki Hämeenlinnan keskustan palvelut ovat siis kävelymatkan päässä.

Löydät hotellille helposti, sillä se sijaitsee kolmostien läheisyydessä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Hotelli on kävelymatkan päässä Hämeenlinnan rautatieasemalta ja linja-autoasemalta. Autolla saapuville vieraille löytyy parkkihalli hotellin kellarista tai parkkipaikka hotellin takana, molemmat ovat maksullisia.

­­Hämeenlinnassa vierailevan hotellivieraan kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa hotellin tuntumassa sijaitsevaan Hämeen linnaan. Hämeen linna on keskiaikainen valtakunnanlinna. Linnan rakentaminen on aloitettu 1200-luvulla. Hämeen linna ympäristöineen on ainutlaatuinen kokonaisuus. Siihen kuuluu linna, sitä ympäröivä puistoalue sekä kasarmialue. Maisemaan kuuluu myös Vanajavesi, kaupunginpuisto ja Aulangon ranta. Hämeen linnassa toimii nykyään museo. Alueella sijaitsee myös Hämeenlinnan kaupungin historiallinen museo, Vankilamuseo ja Museo Militaria.

Cumulus-hotelli Hämeenlinnassa on loistava tukikohta Hämeen tapahtumissa. Tunnin ajomatkan säteellä hotellista on huvipuistoja, golfkenttiä, laskettelukeskuksia ja ostoskeskuksia. Kesäisin alueella suosittuja paikkoja on muun muassa koko perheelle sopiva Puuhamaa sekä Aulangon alue. Hämeenlinnan Cumulus-hotellilta on Aulangolle matkaa vain viisi kilometriä.

Mukavaa majoitusta Cumulus-hotelli Hämeenlinnassa

Uudistuneiden huoneiden varustukseen kuuluu kolmen tyynyn Tyynymenu, TV, radio, hiustenkuivain, minibaari ja veloitukseton WiFi. Hotellissa on myös kuusi Superior-tason huonetta. Nämä huoneet sopivat erittäin hyvin työmatkalaiselle, sillä huoneiden suunnitellussa on huomioitu työmatkalaisen tarpeet. Vieraiden käytettävissä on hotellin kaksi perinteistä saunaa ja uima-allas. 

Hotellin maukas ja kattava aamiaispöytä kuuluu kaikkien huoneiden hintaan. Aamupalapöydästä löydät tuoreet hedelmät ja aina tuoreen kahvin. Aamiaiseen kuuluu myös lämpimiä ruokia, kuten munakokkelia ja nakkeja . Voit kysellä tarkemman aamiaistarjonnan hotellin vastaanottotiskiltä.

Hotellilta ei kannata mennä kauas iltaa viettämään. Saman katon alla Cumulus-hotellissa on ruokaravintola Huviretki, Bar & Cafe Hemingway’s ja yökerho Night Life. Kävelymatkan päässä on lisäksi suuri osa Hämeenlinnan ravintoloista.