Hotelli Cumulus Hämeenpuisto Tampere

Vasta uudistettu hotelli Tampereella

Cumulus-hotelli Hämeenpuisto Tampereella majoittaa sinut mukavasti moderneissa puitteissa lähellä kaupungin tarjontaa. Hotellin huoneissa on huonekohtainen ilmastointi.

Meiltä on lyhyt kävelymatka Hämeenpuistoa pitkin vaikkapa Särkänniemeen. Hotellin yhteydessä on monipuolinen kuntokeskus ja upouusi Grillsson Steakhouse & Bar -ravintola.

Cumulus Hämeenpuisto on ilmeeltään rento ja moderni suomalainen hotelli. Viihdyttäviä vastaremontoituja huoneita hotellissa on 178. Suurin osa huoneista on Standard-varustelulla. Varusteluun kuuluu muista Cumulus-hotelleista tuttu kattava varustus.

Standard-huoneiden varustus:

  • TV (16 kanavaa)
  • Viileäkaappi
  • Hiustenkuivain
  • Veloitukseton WiFi
  • Tyynymenu

Standard-huoneiden lisäksi on valittavana vielä kattavammin varusteltuja Superior-huoneita. Huoneiden varustelussa ja suunnittelussa on huomioitu erityisesti työmatkalaisten tarpeet. Huoneet ovat varusteltuja muun muassa teen ja kahvin keittovälineillä sekä minibaarilla.

Tampere on suosittu matkailukohde ympäri vuoden. Jokaiselle matkailijalle sopivana tukikohtana toimii Cumulus-hotelli Tampereen Hämeenpuistossa.

Hotelli Cumulus Hämeenpuiston sijainti on erinomainen, tulit sitten autolla tai julkisilla kulkuneuvoilla. Pysäköintipaikan löydät mukavasti samassa rakennuksessa sijaitsevasta Finnpark Oy:n pysäköintihallista. Linja-autoasema on reilun puolen kilometrin päässä hotellilta. Rautatieasemalta matkaa on reilu kilometri.

Tampereen tampahtumapaikat

Tampereen tapahtumapaikat ovat aivan hotellin läheisyydessä. Parin sadan metrin päässä sijaitsee toinen suurista tamperelaisista teattereista, Tampereen Työväen Teatteri. Tampereen teatterille matkaa on noin puoli kilometriä ja kesällä Pyynikin kesäteatterille vajaa kilometri. Pyynikin kuvankaunis luonnonsuojelualue sijaitsee aivan hotellin vieressä. Pyynikin harju on Tampereen suosituimpia virkistysalueita järeine mäntyineen ja mahtavine maisemineen. Alueella on ulkoilureittejä, merkitty luontopolku ja näkötorni, jossa nautit kuuluisat munkkikahvit.

Kesällä erittäin suosittuun kohteeseen, Särkänniemeen, on matkaa hotellilta 1,5 kilometriä. Koko perheelle on tekemistä myös ympäri vuoden sillä delfinaario, akvaario, planetaario ja Näsinneula ovat talvella auki.

Tutustu myös muihin Tampereen Cumulus-hotelleihin

Hotellitarjouksia

Joululoman 2014 hotellitarjoukset

Varaa joululoman hotellitarjoukset nyt ja säästä jopa 49 %.

NRJ Workout 2015

NRJ Workout on suuren suosion saavuttanut ryhmäliikuntatapahtuma. Tapahtuma järjestetään Tampereella 31.1.2015 ja Turussa 28.2.2015.

Pikkujoulut 2014 hotellitarjoukset

Vain tonttu jonottaa taksia! Vältä taksijonot ja majoitu mukavasti keskellä kaupunkia Cumulus-hotellissa - säästösi jopa -51%!

Tampereen Komediateatteri, Costello & Särkyneiden Sydänten Ilta

Silmäkulmia kostuttava triangelidraama paljastaa rockartistin hempeän puolen huumorilla höystettynä.

Tampereen Komediateatteri, Ei tolkun häivää

Hullunhauska uutuuskomedia Cumulus-hotellien teatterilomalla Tampereella. Ota ilo irti ja lähde Tampereen Komediateatterin tarjoamaan nauruterapiaan!

Tampereen Komediateatteri, Ilta Emmin kanssa

Viihdyttävä ja naurettava ilta Emmi-Erkki Saarela-Jurkan kanssa. Tuo rakastettava pyryharakka palaa vuosikymmenien muistot helmoissaan Tampereen Komediateatteriin.

Tampereen Komediateatteri, Kyllä isä osaa

Televisiosta tuttu kotimainen menestyssarja ja klassikkoperhe Cumulus-hotellien teatterilomalla Tampereella. Ota ilo irti ja lähde Tampereen Komediateatterin tarjoamaan nauruterapiaan!

Tampereen Komediateatteri, Mentalisti Pete Poskiparta

Pete Poskiparran showssa hämmästyt ja naurat kerta toisensa jälkeen. Esityksestä lähdetään aidosti ja leveästi hymyillen – eikä se ole mitään hypnoosia.

Tampereen Teatteri, Älä pukeudu päivälliselle

Räiskyvää komediaa teatterilomalla Tampereella: Älä pukeudu päivälliselle.

Tampereen Teatteri, Ihmisen osa

Kari Hotakaisen uusi koskettava aikalaisdraama Cumulus-hotellien teatterilomalla Tampereella.

Ti-Ti Nallen uni -kiertue 2014

Ti Ti -nallen uni -kiertue saapuu 11 Cumulus-paikkakunnalle - majoitu edullisesti keskellä kaupunkia.

Kahden yön eläkeläistarjous

Hyödynnä kahden yön senioritarjous ja vietä kahden yön miniloma arjen keskellä.

 

Katso kaikki tarjoukset