Hotelli Cumulus Jyväskylä

Mukava majoitus keskellä Jyväskylää

Cumulus-hotelli Jyväskylä on kaupungin keskustassa ja tarjoaa mukavan majoituksen lisäksi erinomaiset tilat kokouksiin ja juhlaillallisiin keskellä kaupunkia. Saman katon alla palvelevat ravintola Huviretki ja Hemingway’s.

Jyväskylän matkakeskus on aivan hotellin vieressä, joten pääset junalla tai bussilla melkein hotellin pihalle. Olemme huomioineet myös autolla tulevat vieraat. Autollesi löydät parkkipaikan hotellin hallista. Hotellin sijainnin vuoksi kaikki keskustan palvelut ovat lähellä ja Jyväskylän kauppakeskukset ovat kävelymatkan päässä.

Hotellissa on 202 huonetta ja kaikki huoneet ovat luonnollisesti savuttomia. Huoneissa on perinteinen Cumulus-hotellin hotellihuonevarustus. Tähän varustukseen kuuluu TV, radio, hiustenkuivain, veloitukseton WiFi-yhteys sekä Tyynymenu. Lisäksi lähes kaikissa huoneissa on minibaari. Valtaosa huoneista on kahden hengen Standard-tason huoneita, mutta valittavana on myös yhden hengen huoneita ja Superior-tason huoneita. Hotellissa on myös saunallinen huone tosisaunojalle!

Cumulus-hotelli Jyväskylä tarjoaa laajan valikoiman kokouspalveluita. Hotellissa on kymmenen erikokoista kokoustilaa. Suurimpaan kokoustilaan mahtuu jopa 72 henkilöä. Tutustu kokoustiloihin hotellin virtuaalikierroksella ja hotellin kokoustila -sivuilla.

Tule rentoutumaan Jyväskylään. Hotellissa on oma kuntosali. Kuntoiltuasi voit käydä kylpemässä saunassa ja hotellin uima-altaassa. Lounas ja illallinen nautitaan hotellin yhteydessä olevassa ruoka- ja seurustelu-ravintola Huviretkessä, missä on 200 asiakaspaikkaa. Ilta jatkuu Hemingway’sissä. Hemingway’s on rento pubi, johon voit poiketa työpäivän jälkeen tai tulla istumaan iltaa hyvässä seurassa.

Jyväskylän tapahtumat

Jyväskylän tunnetuin tapahtuma Neste Oil Rally Finland tuo Jyväskylän alueelle paljon kotimaisia ja kansainvälisiä vieraita. Varaa paikkasi Cumulus-hotellista ajoissa, jotta pääset nauttimaan rallitapahtumasta aitiopaikalta. Ensi kesänä rallien lisäksi Jyväskylä toimii asuntomessujen isäntäkaupunkina. Jyväskylän asuntomessuille odotetaan reilusti yli 100 000 kävijää. Asuntomessualue on aivan Jyväsjärven toisella puolen noin viiden kilometrin päässä hotellilta. 

Pohjoismaiden vanhin kaupunkifestivaali Jyväskylän Kesä tarjoaa heinäkuussa koko perheelle elämyksiä. Festivaali tuo iloa niin silmille kuin korvillekin musiikin ja sanattoman teatterin muodossa.

Lisäksi kun majoitut meillä 2 peräkkäistä yötä viikonloppuisin, tarjoamme kaupan päälle 9 euroa ravintolarahaa.