Hotelli Cumulus Koskikatu Tampere

Suosittu hotelli Tammerkosken maisemissa

Hotelli Cumulus Koskikatu Tampere on suosittu hotelli Tampereella. Cumulus-hotelli Koskikatu Tampere sijaitsee viihtyisällä ja keskeisellä paikalla Tammerkosken rannassa.

Modernien tilojen ja ystävällisen palvelumme lisäksi hotellin yhteydessä sijaitsevat ruokaravintola Huviretki ja Pub Hemingway's. Meillä järjestät myös onnistuneen kokouksen jopa 150 henkilölle.

Hotelli Cumulus Koskikatu Tampere tarjoaa viihtyisän majoituksen

Hotellin virtuaalikierroksella voit käydä tutustumassa kohtuuhintaisiin ja mukaviin Cumulus-hotelli Koskikatu Tampereen huoneisiin. Huoneita hotellissa on lähes kolmesataa. Perustason huoneiden varusteluun kuuluu muun muassa veloitukseton WiFi-yhteys, TV, silitysrauta, hiustenkuivain ja tyynymenu. Vaativampaan makuun valittavanasi on Superior-tason huone - saunalla tai ilman.

Hotellin autotallissa on paikat 30 autolle. Hotel Bonus Club -kortilla saat pysäköinnin puoleen hintaan, kympillä vuorokausi. Lisää pysäköintipaikkoja löytyy viereisessä P-Hämppi sopimusparkissa hintaan 24 € / vrk hotelliin maksettaessa.

Cumulus-hotelli Tampereen Koskikadulla tarjoaa hotellivierailleen kattavasti palveluita erinomaisella sijainnilla Tampereen keskustassa. Hotellin vieraiden käytössä on hotellin kuntosali, asiakassaunat ja 12 metriä pitkä uima-allas. Kuntokeskukseen pääset kuntoilemaan aamu kuudesta ilta kymmeneen välillä. Uima-allas on päivittäin avoinna iltaisin neljän jälkeen tai aamulla 6.00–9.00. Lisäksi hotellin tarjontaan kuuluu pesulapalvelu.

Hotellin aamiainen on kattava. Yksityiskohtia aamiaisen sisällöstä voi tiedustella suoraan hotellista.

Kokouspalvelut Tampereen keskustassa

Cumulus-hotelli Koskikatu Tampere soveltuu erinomaisesti kokouspaikaksi. Hotellissa on kuusi erikokoista kokoustilaa, joita yhdistelemällä on mahdollista saada kokouspaikat jopa 150 hengelle. Kokoushuoneet ovat varusteltuja kattavasti. Varusteluun kuuluu muun muassa projektori, valkokangas, äänentoistolaitteisto ja muistiinpanovälineet.

Kokous ei ole mitään ilman kunnon ruokaa. Kokouspakettiemme yhteyteen voit tilata menuvaihtoehdoistamme sopivan ruoan lounaaksi tai illalliseksi.

Tutustu kokoushuoneisiin etukäteen hotellin virtuaalikierroksella. Virtuaalikierros vie sinut keskelle kokoushuoneita ja pääset pyörähtämään täyden ympyrän kokoustilassa.

Tutustu myös muihin Tampereen Cumulus-hotelleihin

Hotellitarjouksia

Hemmotteluloma

Cumulus-hotellin hemmottelulomaan kuuluu yö Superior-huoneessa kuohuviinillä ja suklaalla, saunan löylyt, runsas buffet-aamiainen sekä illallinen ravintolassa tarjoushinnoin.

 

Illasta aamuun

Illasta aamuun sisältää majoituksen tyynymenuineen ja aamisen sekä herkullisen kolmen ruokalajin illallisen.

Joululoman 2014 hotellitarjoukset

Varaa joululoman hotellitarjoukset nyt ja säästä jopa 49 %.

NRJ Workout 2015

NRJ Workout on suuren suosion saavuttanut ryhmäliikuntatapahtuma. Tapahtuma järjestetään Tampereella 31.1.2015 ja Turussa 28.2.2015.

Pikkujoulut 2014 hotellitarjoukset

Vain tonttu jonottaa taksia! Vältä taksijonot ja majoitu mukavasti keskellä kaupunkia Cumulus-hotellissa - säästösi jopa -51%!

Tampereen Komediateatteri, Costello & Särkyneiden Sydänten Ilta

Silmäkulmia kostuttava triangelidraama paljastaa rockartistin hempeän puolen huumorilla höystettynä.

Tampereen Komediateatteri, Ei tolkun häivää

Hullunhauska uutuuskomedia Cumulus-hotellien teatterilomalla Tampereella. Ota ilo irti ja lähde Tampereen Komediateatterin tarjoamaan nauruterapiaan!

Tampereen Komediateatteri, Ilta Emmin kanssa

Viihdyttävä ja naurettava ilta Emmi-Erkki Saarela-Jurkan kanssa. Tuo rakastettava pyryharakka palaa vuosikymmenien muistot helmoissaan Tampereen Komediateatteriin.

Tampereen Komediateatteri, Kyllä isä osaa

Televisiosta tuttu kotimainen menestyssarja ja klassikkoperhe Cumulus-hotellien teatterilomalla Tampereella. Ota ilo irti ja lähde Tampereen Komediateatterin tarjoamaan nauruterapiaan!

Tampereen Komediateatteri, Mentalisti Pete Poskiparta

Pete Poskiparran showssa hämmästyt ja naurat kerta toisensa jälkeen. Esityksestä lähdetään aidosti ja leveästi hymyillen – eikä se ole mitään hypnoosia.

Tampereen Teatteri, Älä pukeudu päivälliselle

Räiskyvää komediaa teatterilomalla Tampereella: Älä pukeudu päivälliselle.

Tampereen Teatteri, Ihmisen osa

Kari Hotakaisen uusi koskettava aikalaisdraama Cumulus-hotellien teatterilomalla Tampereella.

Ti-Ti Nallen uni -kiertue 2014

Ti Ti -nallen uni -kiertue saapuu 11 Cumulus-paikkakunnalle - majoitu edullisesti keskellä kaupunkia.

Kahden yön eläkeläistarjous

Hyödynnä kahden yön senioritarjous ja vietä kahden yön miniloma arjen keskellä.

 

Katso kaikki tarjoukset