Hotelli Cumulus Koskikatu Tampere

Suosittu hotelli Tammerkosken maisemissa

Hotelli Cumulus Koskikatu Tampere on suosittu hotelli Tampereella. Cumulus-hotelli Koskikatu Tampere sijaitsee viihtyisällä ja keskeisellä paikalla Tammerkosken rannassa.

Modernien tilojen ja ystävällisen palvelumme lisäksi hotellin yhteydessä sijaitsevat ruokaravintola Huviretki ja Pub Hemingway's. Meillä järjestät myös onnistuneen kokouksen jopa 150 henkilölle.

Hotelli Cumulus Koskikatu Tampere tarjoaa viihtyisän majoituksen

Hotellin virtuaalikierroksella voit käydä tutustumassa kohtuuhintaisiin ja mukaviin Cumulus-hotelli Koskikatu Tampereen huoneisiin. Huoneita hotellissa on lähes kolmesataa. Perustason huoneiden varusteluun kuuluu muun muassa veloitukseton WiFi-yhteys, TV, silitysrauta, hiustenkuivain ja tyynymenu. Vaativampaan makuun valittavanasi on Superior-tason huone - saunalla tai ilman.

Hotellin autotallissa on paikat 30 autolle. Hotel Bonus Club -kortilla saat pysäköinnin puoleen hintaan, kympillä vuorokausi. Lisää pysäköintipaikkoja löytyy viereisessä P-Hämppi sopimusparkissa hintaan 22 € /vrk hotelliin maksettaessa.

Cumulus-hotelli Tampereen Koskikadulla tarjoaa hotellivierailleen kattavasti palveluita erinomaisella sijainnilla Tampereen keskustassa. Hotellin vieraiden käytössä on hotellin kuntosali, asiakassaunat ja 12 metriä pitkä uima-allas. Kuntokeskukseen pääset kuntoilemaan aamu kuudesta ilta kymmeneen välillä. Uima-allas on päivittäin avoinna iltaisin neljän jälkeen tai aamulla 6.00–9.00. Lisäksi hotellin tarjontaan kuuluu pesulapalvelu.

Hotellin aamiainen on kattava. Yksityiskohtia aamiaisen sisällöstä voi tiedustella suoraan hotellista.

Kokouspalvelut Tampereen keskustassa

Cumulus-hotelli Koskikatu Tampere soveltuu erinomaisesti kokouspaikaksi. Hotellissa on kuusi erikokoista kokoustilaa, joita yhdistelemällä on mahdollista saada kokouspaikat jopa 150 hengelle. Kokoushuoneet ovat varusteltuja kattavasti. Varusteluun kuuluu muun muassa projektori, valkokangas, äänentoistolaitteisto ja muistiinpanovälineet.

Kokous ei ole mitään ilman kunnon ruokaa. Kokouspakettiemme yhteyteen voit tilata menuvaihtoehdoistamme sopivan ruoan lounaaksi tai illalliseksi.

Tutustu kokoushuoneisiin etukäteen hotellin virtuaalikierroksella. Virtuaalikierros vie sinut keskelle kokoushuoneita ja pääset pyörähtämään täyden ympyrän kokoustilassa.