Hotelli Cumulus Kuopio

Kodikas majoitus Kuopion keskustassa

Vastaremontoitu Cumulus-hotelli Kuopio sijaitsee keskustassa rautatieaseman ja linja-autoaseman lähellä. Hotellissa majoitut mukavasti keskellä kaupunkia, lähellä toria ja kaupungin tapahtumia. Sijainti on erinomainen myös omalla autolla kulkevalle matkaajalle, sillä 5-tien liittymä on vain vähän matkan päässä hotellilta. Hotellin yhteydessä on autolla matkaaville vieraille autotallipaikkoja sekä autopistokepaikkoja muiden pysäköintipaikkojen lisäksi.

Huoneita hotellissa on 141 ja valittavana on yhden ja kahden hengen huoneiden lisäksi isompia kolmen hengen huoneita sekä Kombi-huoneita. Jos haluat vähän enemmän luksusta, voit myös valita Superior–huoneen, joka soveltuu erinomaisesti liikematkalaiselle, sillä huoneen suunnittelussa on kiinnitetty huomiota työntekoon hotellihuoneessa. Superior–huoneessa voit halutessasi keittää kahvit tai ottaa kahvin kupissa mukaan hotellin aamiaisravintolasta. Kaikki huoneemme ovat savuttomia ja Cumulus-hotelleista tuttuun tapaan löydät jokaisesta huoneesta TV:n ja radion, minibaarin, veloituksettoman laajakaistayhteyden sekä Tyynymenun.

Tutustu Kuopion Cumulus-hotellin laajaan palvelutarjontaan

Modernissa hotellissamme on huomioitu monen matkaajan tarpeet. Vieraidemme käytettävissä on myös huonepalvelu sekä pesulapalvelu. Voit lisäksi pitää pienen tauon arjesta ja käydä tutustumassa uusiin laitteisiin kuntosalillamme.

Kuopion Cumulus-hotellissa on viisi erikokoista kokoustilaa. Kaikki kokoustilamme ovat remontoituja ja valittavana on jopa 50 henkilön kokoustila. Kokoustilojen varusteluihin kuuluu muun muassa videotykki ja valkokangas, dokumenttikamera, Blu-Ray -soitin, lehtiötaulu ja muistiinpanovälineet. Hotellissa on myös erillinen 25 m² saunakabinetti / ryhmätyötila 10-15 henkilölle. Katso lisää kokoustiloistamme ja käy virtuaalikierroksella.

Kuopiossa tapahtuu

Tutustu Kuopion kattavaan tapahtumatarjontaan Visit Kuopion sivuilta. Hotelli Cumulus Kuopio tarjoaa loistavan tukikohdan eri tapahtumiin keskeisen sijaintinsa ja hyvien kulkuyhteyksien johdosta.

Valitse Cumulus-hotelli Kuopio majapaikaksesi vaikka mäkihypyn maailmancuppiin tai perinteiseen Kuopiolaiseen suurtapahtumaan Kalaryssäykseen. Nähtävyyksiä Kuopiossa riittää. Kannattaa käydä katsomassa ainakin Puijon torni ja yli sata vuotta vanha Kuopion kauppahalli. Tervetuloa!

Hotellitarjouksia

Hemmotteluloma

Cumulus-hotellin hemmottelulomaan kuuluu yö Superior-huoneessa kuohuviinillä ja suklaalla, saunan löylyt, runsas buffet-aamiainen sekä illallinen ravintolassa tarjoushinnoin.

 

Illasta aamuun

Illasta aamuun sisältää majoituksen tyynymenuineen ja aamisen sekä herkullisen kolmen ruokalajin illallisen.

Jetsetti bileloma – Hotelliloma yhdistettynä yökerhoiltaan

JetSetti on Cumulus-hotellin ja Night People Groupin uusi bileloma. Biletys + yöpala + majoitus + aamupala = keskellä kaupunkia.

Joululoman 2014 hotellitarjoukset

Varaa joululoman hotellitarjoukset nyt ja säästä jopa 49 %.

Pikkujoulut 2014 hotellitarjoukset

Vain tonttu jonottaa taksia! Vältä taksijonot ja majoitu mukavasti keskellä kaupunkia Cumulus-hotellissa - säästösi jopa -51%!

SM-lätkää Kuopiossa

Tule kannustamaan joukkueesi voittoon Kuopioon Liigan jääkiekkokaudella 2014–2015. 

Ti-Ti Nallen uni -kiertue 2014

Ti Ti -nallen uni -kiertue saapuu 11 Cumulus-paikkakunnalle - majoitu edullisesti keskellä kaupunkia.

Kahden yön eläkeläistarjous

Hyödynnä kahden yön senioritarjous ja vietä kahden yön miniloma arjen keskellä.

 

Katso kaikki tarjoukset