Hotelli Cumulus Kuopio

Kodikas majoitus Kuopion keskustassa

Vastaremontoitu Cumulus-hotelli Kuopio sijaitsee keskustassa rautatieaseman ja linja-autoaseman lähellä. Hotellissa majoitut mukavasti keskellä kaupunkia, lähellä toria ja kaupungin tapahtumia. Sijainti on erinomainen myös omalla autolla kulkevalle matkaajalle, sillä 5-tien liittymä on vain vähän matkan päässä hotellilta. Hotellin yhteydessä on autolla matkaaville vieraille autotallipaikkoja sekä autopistokepaikkoja muiden pysäköintipaikkojen lisäksi.

Huoneita hotellissa on 141 ja valittavana on yhden ja kahden hengen huoneiden lisäksi isompia kolmen hengen huoneita sekä Kombi-huoneita. Jos haluat vähän enemmän luksusta, voit myös valita Superior–huoneen, joka soveltuu erinomaisesti liikematkalaiselle, sillä huoneen suunnittelussa on kiinnitetty huomiota työntekoon hotellihuoneessa. Superior–huoneessa voit halutessasi keittää kahvit tai ottaa kahvin kupissa mukaan hotellin aamiaisravintolasta. Kaikki huoneemme ovat savuttomia ja Cumulus-hotelleista tuttuun tapaan löydät jokaisesta huoneesta TV:n ja radion, minibaarin, veloituksettoman laajakaistayhteyden sekä Tyynymenun.

Tutustu Kuopion Cumulus-hotellin laajaan palvelutarjontaan

Modernissa hotellissamme on huomioitu monen matkaajan tarpeet. Vieraidemme käytettävissä on myös huonepalvelu sekä pesulapalvelu. Voit lisäksi pitää pienen tauon arjesta ja käydä tutustumassa uusiin laitteisiin kuntosalillamme.

Kuopion Cumulus-hotellissa on viisi erikokoista kokoustilaa. Kaikki kokoustilamme ovat remontoituja ja valittavana on jopa 50 henkilön kokoustila. Kokoustilojen varusteluihin kuuluu muun muassa videotykki ja valkokangas, dokumenttikamera, Blu-Ray -soitin, lehtiötaulu ja muistiinpanovälineet. Hotellissa on myös erillinen 25 m² saunakabinetti / ryhmätyötila 10-15 henkilölle. Katso lisää kokoustiloistamme ja käy virtuaalikierroksella.

Kuopiossa tapahtuu

Tutustu Kuopion kattavaan tapahtumatarjontaan Visit Kuopion sivuilta. Hotelli Cumulus Kuopio tarjoaa loistavan tukikohdan eri tapahtumiin keskeisen sijaintinsa ja hyvien kulkuyhteyksien johdosta.

Valitse Cumulus-hotelli Kuopio majapaikaksesi vaikka mäkihypyn maailmancuppiin tai perinteiseen Kuopiolaiseen suurtapahtumaan Kalaryssäykseen. Nähtävyyksiä Kuopiossa riittää. Kannattaa käydä katsomassa ainakin Puijon torni ja yli sata vuotta vanha Kuopion kauppahalli. Tervetuloa!