Hotelli Cumulus Pinja Tampere

Tunnelmallinen ja kodikas majoitus Tampereella

Hotelli Cumulus Pinja on tunnelmallinen ja kodikas art nouveau -tyylinen hotelli aivan Tampereen keskustassa. Hotelli Cumulus Pinja on erittäin suosittu juhla- ja kokouspaikka, jonka tilausravintola Olympia mukautuu syntymäpäivistä aina 250 hengen tapaamisiin saakka.

Koskipuiston tuntumassa sijaitseva Hotelli Cumulus Pinja on mukava paikka. Hotelli Pinja on kodikas ja sopivan kokoinen hotelli. Huoneita hotellissa on yhteensä 60, ja huoneiden varustelu on erittäin kattavaa. Kaikissa huoneissa on TV, radio, veloitukseton WiFi, hiustenkuivain ja osassa huoneista myös housuprässi. Nautinnolliset yöunet takaa kolmen tyynyn Tyynymenu. Tyynymenusta löydät itsellesi varmasti sopivan tyynyn, joka takaa hyvät yöunet.

Hotellin yhteydessä toimii ruokaravintola Huviretki. Huviretki sopii erittäin hyvin illallisviettopaikaksi. Siellä nautit ja rentoudut hyvien ruokien ja juomien parissa.

Hotellin vieraita varten on varattu autopaikkoja hotellin autotallista. Huone- ja pesulapalvelut ovat asiakkaiden käytettävissä. Hotellista löytyy lisäksi saunaosasto, jossa hotellin vieraat voivat käydä rentoutumassa ja kylpemässä.

Tampere on kulttuurikaupunki

Hotellin yli satavuotias Olympia-sali toimii vuodesta 2014 lähtien taas teatterina. Uusi teatteri sTaTe aloittaa näytökset Olympia-salissa. Olympia-sali on erinomainen paikka teatteriesitykselle. Siellä voi nauttia kulttuurista hyvän ruoan ohella. Lue lisää teatteri sTaTen tarjonnasta.

Tampereella on myös paljon muita kulttuuripaikkoja. Tampereen Teatteri on toinen suurista tamperelaisista teattereista Tampereen Työväen Teatterin ohella. Tampereen Teatteriin kävelee Cumulus Pinjasta muutamassa minuutissa, sillä teatteri on vain 500 metrin päässä hotellilta. Tampereen Työväen Teatterille on noin 1,5 kilometrin matka hotellilta. Hotellin läheisyydessä Tampereen keskustassa on myös muita teattereita kuten Komediateatteri ja Musiikkiteatteri.

Pohjoismaiden suurin konsertti- ja kongressikeskus sijaitsee Tampereella. Reilun kilometrin päässä hotellilta on myös Tampere-talo, missä voi käydä nauttimassa oopperasta tai tutustumassa erilaisiin näyttelyihin.