Hotelli Cumulus Turku

Majoitus Turun sydämessä

Hotelli Cumulus Turku on Turun sydämessä sijaitseva ystävällinen hotelli, jonka välitön ilmapiiri välittyy niin yleisiltä tiloiltaan kuin myös yksittäisistä huoneista. Hotellin henkilökunta tervehtii vierailijoita ystävällisellä palvelulla.

Hotellihuoneet on varusteltu hyvin, aivan kuten Cumulus-hotellit tyypillisesti ovat. Hotellissa vierailijoille on tarjolla veloitukseton WiFi-internetyhteys. Hotellissa tarjoillaan aamuisin maittava ja perinteinen hotelliaamiainen erillisessä, valoisassa ja avarassa aamiaisravintolassa. Aamiaiselta voit myös helposti ottaa mukiin menevän kahvin, joka on mennessä mukava.

Huoneiden varusteluun kuuluu:

  • TV
  • Viileäkaappi
  • Hiustenkuivain 
  • Veloitukseton WiFi
  • Tyynymenu

Cumulus-hotelli sijaitsee Turussa aivan Aurajoen rannan tuntumassa ja on mainio paikka majoittua, kun on lomailemassa Turun suunnalla. Kesäisin Turku tarjoaa useita erilaisia tapahtumia, kuten DBTL kaupunkifestivaali, jonka festivaalialue on aivan Hotelli Cumulus Turun läheisyydessä. Hotellilta on Turun keskustaan matkaa noin 500 metriä. Rautatieasemalle matkaa kertyy matkaa vajaa kilometri ja Turun lentokentälle noin 8 kilometriä. Turussa ei varsinaisia lentokenttähotelleja ole, joten Hotelli Cumulus Turku sopii myös lentokenttähotellia Turusta etsiville.

Tervetuloa viihtymään Turkuun Cumulus-hotelliin

Cumulus-hotelli Turku toivottaa kaikki tulijat tervetulleeksi vastikään uudistettuun, ystävälliseen ja kodikkaaseen hotelliin. Hotelli Cumulus Turussa vietetyn yön jälkeen olet virkeä ja valmis seuraavan päivän rientoihin, liittyivät ne sitten työhön tai vapaa-aikaan.