Voit ladata kaikkien Cumulus-hotellien sijainnit navigaattoriisi. Valitse oikea tiedostomuoto tästä

Sulje

Tulostettava versio

Hotelli Cumulus Jyväskylä

Hotelli Cumulus Jyväskylä

Mukava majoitus keskellä Jyväskylää

Hotelli Cumulus Jyväskylä aivan kaupungin keskustassa, rautatieaseman vierellä tarjoaa mukavan majoituksen lisäksi erinomaiset tilat kokouksiin ja juhlaillallisiin keskellä kaupunkia. Saman katon alla palvelevat ravintola Huviretki ja Irish Bar Parnell’s.

Cumulus Jyväskylän uudistustyöt aloitetaan maaliskuussa 2014. Hotellin kaikki huoneet ja julkiset tilat tullaan uudistamaan. Hotelli palvelee normaalisti remontin aikana – hotelli suljettuna 3.-4.4.2014 (hotelli aukeaa 4.4. klo 14.00). Työt tehdään klo 8-18 välillä ja mahdollisia melu- ja kulkuhaittoja saattaa tuona aikana esiintyä.

Cumulus Jyväskylässä vietetään Hotel Bonus Club -kanta-asiakasiltaa ti 13.5. Ohjelmassa olut- ja ruoka-tasting, illallinen Huviretkessä sekä pubivisailu. Lisätietoja ja ilmoittautumiset suoraan hotelliin jyvaskyla.cumulus@restel.fi tai 014 653211. 

Yhteystiedot

Väinönkatu 3
40100 Jyväskylä
Puh:(014) 653 211
Fax:(014) 653 299
Avaa virtuaalikierros
Ravintola

Ruokaravintola Huviretki

Maistuisiko lyhyt loma? Viihtyisä ruoka- ja seurustelu-ravintola Cumulus-hotellin katon alla. Retkeile makujen maailmassa ja lepuuta hermojasi aterian tai lasillisen pituisella tuokiolla. Asiakaspaikkoja 200 henkilölle. Aukioloajat ja menu Ravintola Huviretki Jyväskylä

Bar

Irish Bar Parnell's

Toinen koti ja taivas.
Irlantilaisen kapakoitsijan silmin suomalaiset juovat keltteihin verrattuna vähemmän, harvemmin ja yllättävän usein kotona. Cheers! Asiakaspaikkoja 100 henkilölle. 
Irish Bar Parnell's Jyväskylä

Lisää Jyväskylän ravintoloita osoitteessa Ravintolamaailma.fi