Voit ladata kaikkien Cumulus-hotellien sijainnit navigaattoriisi. Valitse oikea tiedostomuoto tästä

Sulje

Tulostettava versio

Hotelli Cumulus Jyväskylä

Hotelli Cumulus Jyväskylä

Mukava majoitus keskellä Jyväskylää

Hotelli Cumulus Jyväskylä aivan kaupungin keskustassa, rautatieaseman vierellä tarjoaa mukavan majoituksen lisäksi erinomaiset tilat kokouksiin ja juhlaillallisiin keskellä kaupunkia. Saman katon alla palvelevat ravintola Huviretki ja Irish Bar Parnell’s.

Cumulus Jyväskylän uudistustyöt aloitettiin maaliskuussa 2014. Hotellin kaikki huoneet ja julkiset tilat tullaan uudistamaan. Hotelli palvelee normaalisti remontin aikana. Työt tehdään klo 8.00 -18.00 välillä ja mahdollisia melu- ja kulkuhaittoja saattaa tuona aikana esiintyä.

Cumulus Jyväskylässä vietetään Hotel Bonus Club -kanta-asiakasiltaa ti 13.5. Ohjelmassa olut- ja ruoka-tasting, illallinen Huviretkessä sekä pubivisailu. Lisätietoja ja ilmoittautumiset suoraan hotelliin jyvaskyla.cumulus@restel.fi tai 014 653211. 

Yhteystiedot

Väinönkatu 3
40100 Jyväskylä
Puh:(014) 653 211
Fax:(014) 653 299
Avaa virtuaalikierros
Ravintola

Ruokaravintola Huviretki

Maistuisiko lyhyt loma? Viihtyisä ruoka- ja seurustelu-ravintola Cumulus-hotellin katon alla. Retkeile makujen maailmassa ja lepuuta hermojasi aterian tai lasillisen pituisella tuokiolla. Asiakaspaikkoja 200 henkilölle. Aukioloajat ja menu Ravintola Huviretki Jyväskylä

Bar

Hemingway`s

Kun koti ei riitä.
Lämpöinen olohuone tarjoaa laajan valikoiman oluita, siidereitä ja viinejä keskipäivästä illan pikkutunneille asti. Ajanvietteeksi baarissa voi pelata biljardia ja erilaisia lautapelejä. Asiakaspaikkoja sisällä 220 henkilölle ja terassilla 105 henkilölle.
Hemingway`s Jyväskylä

Lisää Jyväskylän ravintoloita osoitteessa Ravintolamaailma.fi