Voit ladata kaikkien Cumulus-hotellien sijainnit navigaattoriisi. Valitse oikea tiedostomuoto tästä

Sulje

Tulostettava versio

Hotelli Cumulus Turku

Hotelli Cumulus Turku

Cumulus Hotelli Turku on Turun sydämessä sijaitseva ystävällinen hotelli, jonka välitön ilmapiiri välittyy niin yleisiltä tiloiltaan kuin myös yksittäisistä huoneista. Hotellin henkilökunta tervehtii vierailijoita ystävällisellä palvelulla.

Hotellihuoneet on varusteltu hyvin, aivan kuten Cumulus-hotellit tyypillisesti ovat. Hotellissa vierailijoille on tarjolla veloitukseton WiFi -internetyhteys.

Yhteystiedot

Eerikinkatu 30
20100 Turku
Puh:(02) 2181 000
Fax:(02) 2181 399

Avaa virtuaalikierros
Hotellissa tarjoillaan aamuisin maittava ja perinteinen hotelliaamiainen erillisessä, valoisassa ja avarassa aamiaisravintolassa. Aamiaiselta voit myös helposti ottaa mukiin menevän kahvin, joka on mennessä mukava.

Huoneiden varusteluun kuuluu:

  • TV

  • Minibaari 

  • Hiustenkuivain 

  • Maksuton WiFi -yhteys

  • Tyynymenu

Cumulus hotelli sijaitsee Turussa aivan Aurajoen rannan tuntumassa ja on mainio paikka majoittua kun on lomailemassa Turun suunnalla. Kesäisin Turku tarjoaa useita erilaisia tapahtumia, kuten DBTL kaupunkifestivaali, jonka festivaalialue on aivan Cumulus hotelli Turun läheisyydessä.

Hotellilta on Turun keskustaan matkaa noin 200 metriä. Rautatieasemalle matkaa kertyy noin puoli kilometriä ja Turun lentokentälle noin 8 kilometriä. Turussa ei varsinaisia lentokenttähotelleja ole, joten Cumulus hotelli Turku sopii myös lentokenttähotellia Turusta etsiville.

Tervetuloa viihtymään Turkuun Cumulus-hotelliin

Cumulus-hotelli Turku toivottaa kaikki tulijat tervetulleeksi vastikään uudistettuun, ystävälliseen ja kodikkaaseen hotelliin. Cumulus hotelli Turussa vietetyn yön jälkeen olet virkeä ja valmis seuraavan päivän rientoihin, liittyivät ne sitten työhön tai vapaa-aikaan.

Ravintola

Brasserie Armada

Hotelli Cumulus Turun yhteydessä toimii ravintola Brasserie Armada, jonka menusta löytyy niin paikallisia herkkuja, kuin kansainvälisen keittiön klassikoita. Ravintola on avoinna lounas- sekä illallisaikaan ja toivottaa tervetulleeksi niin hotellivieraat kuin muutkin. Ravintolassa on asiakaspaikkoja 220 ja se sijaitsee lähellä Aurajoen idyllistä ja viihtyisää rantaa.

Aamiainen

Aamiaisravintola 84 hengelle.

Lisää Turun ravintoloita osoitteessa Ravintolamaailma.fi