Cumulus Resort Airport Congress Center uudistuu

Cumulus Resort Airport Congress Center -hotellin yleisten tilojen muutostyöt alkavat olla loppusuoralla. Suurin osa tiloista on jo valmiina, kuten sauna- ja kokousosasto, ravintola ja aulatilat. Remontti on huoneiden osalta kokonaisuudessaan valmis syksyllä 2018.

Valtaosa hotellin uudistuksista ovat valmiit, mutta huoneremontit jatkuvat vielä syksyyn 2018 saakka. Huoneuudistuksen jälkeen majoituskapasiteetti kasvaa ja tarjolla on uudenlaisia huonevaihtoehtoja, kuten tiimihuoneita. Uudistetuissa huoneissa kaikki hotellivieraat saavat oman kiinteän sängyn eikä siirrettäviä lisävuoteita tarvita. 

Ravintola Airport

Hotellin ravintola on uudistettu täydellisesti niin konseptin, ulkoasun kuin ruokalistankin osalta. Kaikki annokset valmistetaan huippumodernissa keittiössä. Ravintolassa on erilaisia tiloja niin kokous- kuin lounas- ja illallisvieraita varten. Tiloissa on runsas ja monipuolinen buffetlounas kokousvieraille sekä rauhallinen tila heille, jotka ruokailevat pitkän kaavan mukaan. Lisäksi ravintolassa on muutama kabinetti uusituin varusteluin. Ravintola Airport toimii myös hotellin aamiaistilana.

Kokous- ja saunaosasto

Kokoustilojen ilmanvaihtoa ja valaistusta on parannettu, mikä lisää kokousvieraiden viihtyvyyttä tiloissa. Saunaosastolla kaikki kolme saunaa ja pukuhuoneet ovat uusittu lattiasta kattoon.

Yleiset tilat ja ratkaisut

Hotellin aula ja sisäänkäynti ovat uudistettu viihtyisäksi ja yhteisölliseksi tilaksi mediaseinineen ja myymälöineen. Myymälästä voi ostaa matkamuistoja, pikkupurtavaa ja aamiaista mukaan otettavaksi kellon ympäri. Syksyn 2017 aikana aulaan tulee avainautomaatti, jonka avulla hotellivieras pystyy halutessaan itse sisään- ja uloskirjautumaan hotellista. Lisäksi hotelliin tulee syksyn aikana erilaisia tietoteknisiä ratkaisuja asiakkaiden viihtyvyyden lisäämiseksi; esimerkiksi kaikkiin huoneisiin tulevat tabletti-tietokoneet, joilla voi mm. soittaa puheluita, tilata ruokaa ja ohjata televisiota.

Tervetuloa uudistuneeseen Cumulus Resort Airport Congress Center -hotelliin!