Yrityksille

Yritysasiakkaat ja -sopimukset

Onko yrityksessänne runsaasti työmatkoja? Yrityssopimuksemme kattavat seuraavat hotellit Suomessa: Cumulus City & Resort -hotellit, Hotelli Seurahuone Helsinki, Crowne Plaza Helsinki, Hotel Indigo Helsinki - Boulevard sekä Holiday Inn-hotellit.

Yritysmyyntimme palvelee majoitus- ja ravintolasopimuksiin liittyvissä asioissa arkisin klo 8.00–16.00 puhelimitse 075 328 5841 (8,35 snt/puhelu + 22,32 snt/min) tai sähköpostilla b2bsales@restelhotels.fi

Yritystunnukset varausjärjestelmäämme voi tilata sähköpostilla: HotellienTuotehallinta@restelhotels.fi.

Kuntaomisteiset yritykset ja HANSEL 

Restel Hotellit tarjoaa kunnille kokous- ja majoituspalvelut kustannustehokkaasti. Palvelun piiriin kuuluvat kaikki yritykset, joiden omistusenemmistö on kuntapohjainen. Tämä tarkoittaa sitä, että kuntapohjaiset yritykset saavat meiltä edullisemmin hotelli- ja tapahtumapalveluita. Myös muut julkiset hankintayksiköt, kuten esimerkiksi Keva, Suomen evankelis­luterilaisen ja ortodoksisen kirkon organisaatiot, voivat hyödyntää sopimuksiamme.

KL-Kuntahankinnat

Restel Hotels Oy on KL-Kuntahankintojen kilpailuttama puitesopimustoimittaja majoitus- ja kokouspalveluissa 2015–2019. KL-Kuntahankinnat Oy on Suomen Kuntaliitto ry:n vuonna 2008 perustettu valtakunnallinen yhteishankintayksikkö. KL-Kuntahankintojen asiakkaita voivat olla suomalaiset kunnat, kuntayhtymät, hankintarenkaat, kunnalliset liikelaitokset sekä kuntien omistamat konserniyhtiöt. Nyrkkisääntönä asiakkuuteen on, että organisaation omistusenemmistö on kuntapohjainen. Hankintayhteistyösopimuksen kautta myös muut julkiset hankintayksiköt, kuten esimerkiksi Keva, Suomen evankelis­luterilaisen ja ortodoksisen kirkon organisaatiot, voivat hyödyntää puitesopimuksiamme. Lähetä yrityssopimustiedustelu sähköpostilla: supplierinfo@restelhotels.fi

Hansel

Restel Hotels Oy on toimittajana 1.1.2015 alkaneessa Hansel-puitesopimuksessa 36 hotellilla ja 37 kokouspaikalla. Majoitussopimus on voimassa 31.12.2018 ja kokoussopimus 31.12.2018 saakka. Voit pyytää yhteydenottoa tai yritystunnuksia varausjärjestelmäämme sähköpostilla: b2bsales@restelhotels.fi.

Myynnin yhteystiedot

Myyntimme yhteystiedot löydät täältä »

Kokoukset, juhlat ja tapahtumat 

Lähes kaikista hotelleistamme löytyy niin pieniin kuin suuriinkin kokouksiin sopivia tiloja, joissa on toimivat ja ajanmukaiset kokousvälineet. Tehokasta kokoustamista helpottaa myös nopea 1 gigan netti. Hotelleissamme kohtaat aina luontevan ja mutkattoman tunnelman ja palvelun. Tutustu tarkemmin tästä »