Tilaa hotellilahjakortti

Cumulus City & Resort hotelli- ja kylpylälahjakortti on loistava lahjaidea myös hänelle, jolla on jo kaikkea! Lahjakortit hankit helposti Restelin verkkokaupasta

Hemmottele läheistäsi tai hanki lahjakortti yrityslahjaksi. Lahjakortille voit ladata arvoksi haluamasi summan. Restel-lahjakortit käyvät maksuvälineenä Cumulus City & Resort -hotellien lisäksi myös kaikissa muissa Restelin hotelleissa sekä ravintoloissa (poislukien Cumulus Resort Partnerit, BURGER KING® ja Shell HelmiSimpukka). O’Learys-ravintoloista lahjakortti käy ainoastaan Restelin operoimissa ravintoloissa: O’Learys Bakers, O’Learys Iso Omena ja O’Learys Sello.

Siirry verkkokauppaan tästä »

Arvolahjakortit hotellista tai R-Kioskilta

Arvolahjakortteja on saatavilla verkkokaupan lisäksi lähes kaikista Suomen R-kioskeista. Voit ostaa arvolahjakortteja myös Cumulus City & Resort -hotellien vastaanotoista sekä muista Restelin hotelleista ja ravintoloista (poislukien Cumulus Resort Partnerit, BURGER KING® ja Shell HelmiSimpukka).

Arvolahjakortit aktivoituvat 90 minuutin viiveellä ostotapahtumasta. 

Cumulus- ja Rantasipi-lahjakortit

Onko käytössäsi Cumulus- tai Rantasipi-lahjakortti? Cumulus- ja Rantasipi -hotelliketjut yhdistyivät yhdeksi vahvaksi kotimaiseksi Cumulus City & Resort -ketjuksi 17.1.2017. Yhdistymisestä lähtien kaikki Cumulus- ja Rantasipi-lahjakortit käyvät maksuvälineenä kaikissa Cumulus City & Resort -hotelleissa.