Majoitus lentokentän läheisyydessä

Cumulus Airport on moderni ja kodikas lentokenttähotelli Helsinki-Vantaan lentokentän läheisyydessä. Hyvät unet, tasokas keittiö sekä nopea ja ystävällinen palvelu mahdollistavat, että matkasi sujuu mutkattomasti. Myös autotalli, monipuolinen kuntosali sekä lentokentän rytmin huomioiva aamiainen tuovat mukavuutta vierailuun.

Hotelli Cumulus Airport Vantaa – mukava lentokenttähotelli                    

Hotelli Cumulus Airport on erinomainen valinta, kun haluat rentoutua matkallasi. Hotelli soveltuu erityisesti lentomatkaajille, mutta sijaintinsa puolesta se on hyvä paikka pysähtyä muillakin reissuilla.

Hotellilta pääset lentokentälle maksutta ja kätevästi lentokenttäbussilla. Lentokenttäbussin aikatauluun pääset tutustumaan täältä. Hotellin aamupala aikataulutetaan sopimaan aikaisin lähteviin lentoihin, jotta pääset matkaan täydellä vatsalla.

Vantaan Cumulus Airport hotellissa viihdyt varmasti. Hotellissa majoittuu mukavasti myös isompi perhe tai porukka, sillä hotellissa on paljon lisävuodepaikkoja. Kaikissa huoneissa on erityisesti allergikoille sopiva parkettilattia.

Muiden Cumulus-hotellien tyylisesti, Hotelli Cumulus Airport Vantaan huoneet ovat varusteltu kattavasti. Huonevarusteluun kuuluu muun muassa veloitukseton WiFi ja kolmen tyynyn Tyynymenu joka on luotu varmistamaan hyvät unet. Lisäksi huoneissa on TV, radio ja hiustenkuivain. Superior –huoneiden varusteluun kuuluu myös minibaari.

Täyden palvelun hotelli Vantaalla

Hotellin erittäin laaja palvelutarjonta takaa viihtyisän majoittumisen. Hotellissa on autoilijoita varten autotalli. Normaaleihin hotellipalveluihin kuuluu hotellin huonepalvelu ja pesulapalvelu. Hotellissa on asiakkaille tarkoitettu kuntosali, joka on avoinna ympäri vuorokauden. Kuntosalin jälkeen voit käydä rentoutumassa hotellin saunaosastolla.

Cumulus-lentokenttähotellin yhteydessä on myös 24 h auki oleva Cumulus Shop. Cumulus Shopista voit hakea kellon ympäri kahvia, teetä, leipää ja virvokkeita.

Joustava sisään- ja uloskirjautuminen on suunniteltu varsinkin lentokentälle meneviä vieraita varten. Normaalisti uloskirjautuminen tapahtuu klo 12.00 mennessä, mutta voit tarvittaessa jatkaa huoneen varausta tuntiveloitteisesti.

Hotelli sijaitsee Vantaalla ostoskeskus Jumbon vieressä. Jumbo on suuri ja suosittu ostoskeskus, jossa riittää tekemistä koko päiväksi. Ostoskeskuksesta löydät kaikki suurimmat ostospaikat ja hyvän valikoiman erilaisia ravintoloita. Voit myös käydä rentoutumassa modernissa Flamingo Spa Rantasipi Partner kylpylässä ja vesipuistossa, jotka sijaitsevat aivan aivan hotellin vieressä.

Tutustu myös Helsingin Cumulus-hotelleihin

Hotellitarjouksia

ExtremeRun 2015 Vantaalla

ExtremeRun 23.5.2015 Vantaalla on suosittu liikuntatapahtuma täynnä energiaa ja sporttia!

Flamingo Kylpylä - Kupliva miniloma kahdelle

Kupliva Flamingo Spa & Wellness  on täydellinen hemmotteluloma. Kuohuvaa huoneessa, rentoutumista Flamingo Spa & Wellnessissa ja hotelliyö.

Flamingo Spa Fun Pack

Flamingo Fun Pack: Hohtominigolfausta, Flamingon kylpylän vesileikkejä, ostosmahdollisuuksia ja rentoutumista mukavassa hotellissa.

Flamingo Spa Muksupaketti

Muksupaketti Flamingo Spa Vesipuistossa ja yö Hotelli Cumulus Airportissa on vuoden paras perheloma. Tervetuloa!

Helatorstai-viikon 2015 hotellitarjoukset

Toukokuussa tarjoushinnoin: ota kaikki irti helatorstai-viikon pitkistä vapaista ja lähde kaupunkilomalle keväiseen kaupunkiin.

Hemmotteluloma

Cumulus-hotellin hemmottelulomaan kuuluu yö Superior-huoneessa kuohuviinillä ja suklaalla, saunan löylyt, runsas buffet-aamiainen sekä illallinen ravintolassa tarjoushinnoin.

 

Illasta aamuun

Illasta aamuun sisältää majoituksen tyynymenuineen ja aamisen sekä herkullisen kolmen ruokalajin illallisen.

Kesäloman 2015 ennakkotarjous

Kesän ennakkotarjous -25 % varaa netistä 31.5. mennessä ja säästä! Huoneita rajoitetusti, nappaa omasi heti - maksa vasta kesällä.

Kesälomavinkit

Kesän ennakkotarjous -25 % varaa netistä 31.5. mennessä ja säästä! Huoneita rajoitetusti, nappaa omasi heti - maksa vasta kesällä.

Pääsiäinen 2015 hotellitarjoukset

Pääsiäinen Cumulus-hotelleissa - vietä rentouttava loma ja varaa hotelliyö nyt!

Sisäaktiviteettipuisto SuperPark Vantaalla

Vietä elämyksellinen perhepäivä täynnä aktiviteetteja Vantaan SuperParkissa - majoitus Hotelli Cumulus Airport.

Tiedekeskus Heureka Vantaalla

Vietä hulvaton opettavainen päivä Tiedekeskus Heurekassa Vantaalla, 10 minuutin ajomatkan päässä Hotelli Cumulus Airportista.

Vappu 2015 hotellitarjoukset

Vietä iloinen vappu keskellä keväistä kaupunkia ja hyödynnä vapputarjous - etusi jopa 44 %. 

Ennakkotarjous -20 %

Hyödynnä ennakkovaraajan etu Cumulus-hotelliin ja säästät 20 % päivän hinnasta. Varaa ja maksa 7 vuorokautta ennen saapumista.

Kahden yön eläkeläistarjous

Hyödynnä kahden yön senioritarjous ja vietä kahden yön miniloma arjen keskellä.

 

Katso kaikki tarjoukset