Majoitus lentokentän läheisyydessä

Cumulus Airport on moderni ja kodikas lentokenttähotelli Helsinki-Vantaan lentokentän läheisyydessä. Hyvät unet, tasokas keittiö sekä nopea ja ystävällinen palvelu mahdollistavat, että matkasi sujuu mutkattomasti. Myös autotalli, monipuolinen kuntosali sekä lentokentän rytmin huomioiva aamiainen tuovat mukavuutta vierailuun.

Hotelli Cumulus Airport Vantaa – mukava lentokenttähotelli                    

Hotelli Cumulus Airport on erinomainen valinta, kun haluat rentoutua matkallasi. Hotelli soveltuu erityisesti lentomatkaajille, mutta sijaintinsa puolesta se on hyvä paikka pysähtyä muillakin reissuilla.

Hotellilta pääset lentokentälle maksutta ja kätevästi lentokenttäbussilla. Lentokenttäbussin aikatauluun pääset tutustumaan täältä. Hotellin aamupala aikataulutetaan sopimaan aikaisin lähteviin lentoihin, jotta pääset matkaan täydellä vatsalla.

Vantaan Cumulus Airport hotellissa viihdyt varmasti. Hotellissa majoittuu mukavasti myös isompi perhe tai porukka, sillä hotellissa on paljon lisävuodepaikkoja. Kaikissa huoneissa on erityisesti allergikoille sopiva parkettilattia.

Muiden Cumulus-hotellien tyylisesti, Hotelli Cumulus Airport Vantaan huoneet ovat varusteltu kattavasti. Huonevarusteluun kuuluu muun muassa veloitukseton WiFi ja kolmen tyynyn Tyynymenu, joka on luotu varmistamaan hyvät unet. Lisäksi huoneissa on TV, radio ja hiustenkuivain. Superior -huoneiden varusteluun kuuluu myös minibaari.

Täyden palvelun hotelli Vantaalla

Hotellin erittäin laaja palvelutarjonta takaa viihtyisän majoittumisen. Hotellissa on autoilijoita varten autotalli. Normaaleihin hotellipalveluihin kuuluu hotellin huonepalvelu ja pesulapalvelu. Hotellissa on asiakkaille tarkoitettu kuntosali, joka on avoinna ympäri vuorokauden. Kuntosalin jälkeen voit käydä rentoutumassa hotellin saunaosastolla.

Cumulus-lentokenttähotellin yhteydessä on myös 24 h auki oleva Cumulus Shop. Cumulus Shopista voit hakea kellon ympäri kahvia, teetä, leipää ja virvokkeita.

Joustava sisään- ja uloskirjautuminen on suunniteltu varsinkin lentokentälle meneviä vieraita varten. Normaalisti uloskirjautuminen tapahtuu klo 12.00 mennessä, mutta voit tarvittaessa jatkaa huoneen varausta tuntiveloitteisesti.

Hotelli sijaitsee Vantaalla ostoskeskus Jumbon vieressä. Jumbo on suuri ja suosittu ostoskeskus, jossa riittää tekemistä koko päiväksi. Ostoskeskuksesta löydät kaikki suurimmat ostospaikat ja hyvän valikoiman erilaisia ravintoloita. Voit myös käydä rentoutumassa modernissa Flamingo Spa Rantasipi Partner kylpylässä ja vesipuistossa, jotka sijaitsevat aivan hotellin vieressä.

Tutustu myös Helsingin Cumulus-hotelleihin

Hotellitarjouksia

Bileloma – ilta ulkona & yö hotellissa

Ilta ulkona tekee hyvää! Jossain kohtaa iltaa tulee kuitenkin aina se hetki, kun väsy iskee. Siinä on valittavana joko taksijono tai Cumulus. Valinnan pitäisi olla helppo. Nappaa bileloma itsellesi vaikka heti!

Ennakkotarjous -15 %

Hyödynnä ennakkovaraajan etu Cumulus-hotelliin ja säästät 15 % päivän hinnasta. Varaa ja maksa 7 vuorokautta ennen saapumista.

Flamingo Kylpylä - Kupliva miniloma kahdelle

Kupliva Flamingo Spa & Wellness  on täydellinen hemmotteluloma. Kuohuvaa huoneessa, rentoutumista Flamingo Spa & Wellnessissa ja hotelliyö.

Flamingo Spa Fun Pack

Flamingo Fun Pack: Hohtominigolfausta, Flamingon kylpylän vesileikkejä, ostosmahdollisuuksia ja rentoutumista mukavassa hotellissa.

Flamingo Spa Muksupaketti

Muksupaketti Flamingo Spa Vesipuistossa ja yö Hotelli Cumulus Airportissa on vuoden paras perheloma. Tervetuloa!

Illasta aamuun

Illasta aamuun sisältää majoituksen tyynymenuineen ja aamisen sekä herkullisen kolmen ruokalajin illallisen.

Kahden yön eläkeläistarjous

Hyödynnä kahden yön senioritarjous ja vietä kahden yön miniloma arjen keskellä.

 

Lomalentopaketti seuramatkalaisille

Vietä lentoa edeltävä tai seuraava yö mukavasti Hotelli Cumulus Airportissa 3 kilometrin päässä lentokentästä. Veloitukseton lentokenttäkuljetus. Meiltä myös parkkipaikka loman ajaksi.

Sisäaktiviteettipuisto SuperPark Vantaalla

Vietä elämyksellinen perhepäivä täynnä aktiviteetteja Vantaan SuperParkissa - majoitus Hotelli Cumulus Airport.

Syysloman hotellitarjoukset

Varaa Cumulus-hotellien syysloman hotellitarjoukset nyt ja säästä jopa 55 %.

Tiedekeskus Heureka Vantaalla

Vietä hulvaton opettavainen päivä Tiedekeskus Heurekassa Vantaalla, 10 minuutin ajomatkan päässä Hotelli Cumulus Airportista.

Katso kaikki tarjoukset