Vasta uudistettu hotelli Tampereella

Cumulus-hotelli Hämeenpuisto Tampereella majoittaa sinut mukavasti moderneissa puitteissa lähellä kaupungin tarjontaa. Hotellin huoneissa on huonekohtainen ilmastointi.

Meiltä on lyhyt kävelymatka Hämeenpuistoa pitkin vaikkapa Särkänniemeen. Hotellin yhteydessä on monipuolinen kuntokeskus ja upouusi Grillsson Steakhouse & Bar -ravintola.

Cumulus Hämeenpuisto on ilmeeltään rento ja moderni suomalainen hotelli. Viihdyttäviä vastaremontoituja huoneita hotellissa on 178. Suurin osa huoneista on Standard-varustelulla. Varusteluun kuuluu muista Cumulus-hotelleista tuttu kattava varustus.

Standard-huoneiden varustus:

  • TV (16 kanavaa)
  • Viileäkaappi
  • Hiustenkuivain
  • Veloitukseton WiFi
  • Tyynymenu

Standard-huoneiden lisäksi on valittavana vielä kattavammin varusteltuja Superior-huoneita. Huoneiden varustelussa ja suunnittelussa on huomioitu erityisesti työmatkalaisten tarpeet. Huoneet ovat varusteltuja muun muassa teen ja kahvin keittovälineillä sekä minibaarilla.

Tampere on suosittu matkailukohde ympäri vuoden. Jokaiselle matkailijalle sopivana tukikohtana toimii Cumulus-hotelli Tampereen Hämeenpuistossa.

Hotelli Cumulus Hämeenpuiston sijainti on erinomainen, tulit sitten autolla tai julkisilla kulkuneuvoilla. Pysäköintipaikan löydät mukavasti samassa rakennuksessa sijaitsevasta Finnpark Oy:n pysäköintihallista. Linja-autoasema on reilun puolen kilometrin päässä hotellilta. Rautatieasemalta matkaa on reilu kilometri.

Tampereen tapahtumapaikat

Tampereen tapahtumapaikat ovat aivan hotellin läheisyydessä. Parin sadan metrin päässä sijaitsee toinen suurista tamperelaisista teattereista, Tampereen Työväen Teatteri. Tampereen teatterille matkaa on noin puoli kilometriä ja kesällä Pyynikin kesäteatterille vajaa kilometri. Pyynikin kuvankaunis luonnonsuojelualue sijaitsee aivan hotellin vieressä. Pyynikin harju on Tampereen suosituimpia virkistysalueita järeine mäntyineen ja mahtavine maisemineen. Alueella on ulkoilureittejä, merkitty luontopolku ja näkötorni, jossa nautit kuuluisat munkkikahvit.

Kesällä erittäin suosittuun kohteeseen, Särkänniemeen, on matkaa hotellilta 1,5 kilometriä. Koko perheelle on tekemistä myös ympäri vuoden sillä delfinaario, akvaario, planetaario ja Näsinneula ovat talvella auki.

Tutustu myös Tampereen Cumulus Koskikatu -hotelliin >>

Hotellitarjouksia

Ahaa Teatteri, Ystäväni Viiru

Cumulus Teatterilomalla Tampereella tutustutaan Viiruun ja Pesoseen. Koko perheen näytelmä Ystäväni Viiru nyt Ahaa Teatterissa!

Bileloma – ilta ulkona & yö hotellissa

Ilta ulkona tekee hyvää! Jossain kohtaa iltaa tulee kuitenkin aina se hetki, kun väsy iskee. Siinä on valittavana joko taksijono tai Cumulus. Valinnan pitäisi olla helppo. Nappaa bileloma itsellesi vaikka heti!

Ennakkotarjous -15 %

Hyödynnä ennakkovaraajan etu Cumulus-hotelliin ja säästät 15 % päivän hinnasta. Varaa ja maksa 7 vuorokautta ennen saapumista.

Kahden yön eläkeläistarjous

Hyödynnä kahden yön senioritarjous ja vietä kahden yön miniloma arjen keskellä.

 

Kylpyläloma Tampereella

Yhdistä perhelomaasi Tampereella hulvaton polskintapäivä Kylpylähotelli Rantasipi Edenissä, 15 minuutin ajomatkan päässä Tampereelta. Vesiliukumäet, aallot ja poreet odottavat!

Musiikkiteatteri Palatsi, Abba - Dancing Queen -show

Legendaarinen Abba villitsee Palatsissa, eikä esitys jätä ketään kylmäksi. 

Musiikkiteatteri Palatsi, Autiotalossa

Autiotalossa on rockmusikaali, joka kertoo 80-luvun rock-ilmiöstä Suomessa. Esitys käy läpi Dingon ja Yön valtava nousu suosioon, Mambaa ja Eveä unohtamatta.

Musiikkiteatteri Palatsi, I Wanna Rock

I Wanna Rock on komediallinen rock-musikaali, joka kertoo tamperelaisesta roudarista joka työskentelee Pelle Miljoona -yhtyeessä, mutta uneksii kuitenkin suuremmista ympyröistä. 

Musiikkiteatteri Palatsi, Ihan Tuuliajolla

Cumulus Teatteriloma upeiden kappaleiden siivittämänä Tampereella. 

Musiikkiteatteri Palatsi, Queen-musikaali CHAMPIONS

Queen-musikaalissa Palatsi-teatterin Freddie Mercury saa yleisön yhä uudestaan hurraamaan seisaallaan. Varaa Cumulus Teatteriloma Tampereelle!

Syysloman hotellitarjoukset

Varaa Cumulus-hotellien syysloman hotellitarjoukset nyt ja säästä jopa 55 %.

Tampereen Komediateatteri, Ei ketään kotona

Cumulus Teatterilomalla tampereella nähdään Tampereen Komediateatterin näytelmä Ei ketään kotona, joka kertoo ensi-iltaan valmistautuvasta teatteriseurueesta. 

Tampereen Komediateatteri, Fredi Lilius

Koomikko Fredi Lilius hauskuuttaa Tampereen Komediateatterissa. 

Tampereen Komediateatteri, Mielenkääntäjä Pete Poskiparta

Pete Poskiparran showssa hämmästyt ja naurat kerta toisensa jälkeen. Esityksestä lähdetään aidosti ja leveästi hymyillen – eikä se ole mitään hypnoosia.

Tampereen Komediateatteri, Speden Naisen logiikka

Samppanjan lailla poreileva retrokomedia Speden naisen logiikka nähdään tänä syksynä Tampereella. 

Tampereen Komediateatteri, Sutela ja Salminen: Stand uppia!

Sutela ja Salminen: Stand uppia! -esityksessä Heli Sutela ja Krisse Salminen hauskuuttavat yleisöä suosikkijutuillaan.

Tampereen Komediateatteri, Vekkuliveljet

Tampereen Komediateatterissa näytelmä kahdesta ikääntyneestä näyttelijäkaveruksesta jotka vuosien jälkeen palaavat rooliinsa. Vekkuliveljet Cumulus Teatterilomalla Tampereella. 

Tampereen Teatteri, Näytelmä joka menee pieleen

Tampereella nähdään tänä syksynä Näytelmä joka menee pieleen.

Tampereen Teatteri, Patriarkka

Cumulus Teatterilomalla Tampereella nähdään Juha Jokelan Patriarkka. 

Tampereen Teatteri, Saiturin joulu

Joulun taikaa koko perheelle Teatterilomalla Cumulus-hotellissa Tampereella: Saiturin joulu.

Tampereen Teatteri, Sugar - Piukat paikat

Suurmusikaali Sugar - Piukat paikat on valloittava sekoitus hullutuksia, iloa ja tarttuvia melodioita. Varaa majoitus ja lippu esitykseen Tampereelle!

Katso kaikki tarjoukset