Uudistettu hotelli ja ravintolamaailma Hyvinkään keskustassa

Cumulus-hotelli Hyvinkää uudistettiin vuonna 2012. Hotellissa on nyt 106 huonetta raikkaan modernilla ilmeellä ja uusiutunut ravintolamaailma, jonka tarjontaan kuuluu ruokaravintola, pubi ja iltaravintola, jossa meno jatkuu viikonloppuisin aamuun asti. Tervetuloa!

Cumulus-hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla aivan Hyvinkään keskustassa. Rautatieasemalle kävelee parissa minuutissa ja keskustan palvelut ovat näköetäisyydellä. Hyvinkään keskustasta löydät kattavasti ravintoloita ja ostospaikkoja. Kaupungin suosituimpaan ostoskeskukseen, Kauppakeskus Willaan, on matkaa pari sataa metriä. Vuonna 2012 valmistuneessa kauppakeskuksessa on kattavan tarjonnan hyviä liikkeitä ja kauppoja. Valinnanvaraa on jopa 120 liikkeen verran.

Hyvinkäällä vieraillessa kannattaa käydä tutustumassa seudun nähtävyyksiin. Erikoisin nähtävyys on ehdottomasti pyramidin mallinen Hyvinkään kirkko.

Rautatiekaupunkina tunnettu Hyvinkää tarjoaa vieraille paljon tekemistä. Talvella suosittu kohde on Sveitsin hiihtokeskus. Hyvien yhteyksien varrella sijaitsevassa hiihtokeskuksessa on rinteitä eritasoisille laskettelijoille. Tekemistä riittää myös niille, jotka eivät laskettele. Hiihtokeskuksessa on pulkkarinne ja Sveitsin luonnonpuistossa on kattavat hiihtomahdollisuudet, jotka vievät hiihtäjän pisimmillään kierrokselle Hyvinkään ympäri.

Mukava majoitus Hyvinkään Cumulus-hotellissa

Hotellin 106 uudistettua huonetta takaavat mukavan ja rentouttavan majoituksen Hyvinkäällä. Lisäksi huoneisiin kuuluu minibaari, hiustenkuivain, huonekohtainen ilmastointi sekä Tyynymenu. Tyynymenu on suunniteltu sinua varten koska sopiva tyyny takaa hyvät unet.

Virtuaalikierroksella pääset tutustumaan hotellin tiloihin ja näet minkälaisessa huoneessa tulet yösi viettämään. Virtuaalikierroksella pääset myös tutustumaan hotellin yhteydessä oleviin ravintoloihin.

Cumulus-hotelli Hyvinkään vierailijoiden käytössä on myös hotellin sauna ja kuntosali. Kaikkien huoneiden hintaan kuuluu kattava aamiainen. Hotellin aamiaispöydästä on hyvä aloittaa tehokas päivä. Tarjolla on mukiin menevän aamukahvin lisäksi tuoreita hedelmiä, leipää ja lämpimiä herkkuja. Aamiaispöydän tarkemman sisällön voit tarkistaa hotellin vastaanotosta.

Cumulus-hotelli Hyvinkää tarjoaa täyden palvelun majoitusta. Hotelli sijaitsee täydellisessä paikassa Hyvinkään ytimessä. Hotellissa on myös illalla tekemistä, sillä hotellin yhteydestä on pizza- ja seurusteluravintola Martina, iltaravintola Hopealyhty sekä Baana Pub Hyvinkää.

Hotellitarjouksia

Bileloma Hyvinkäällä

Tervetuloa Hyvinkään yöelämään - unet tarjoaa Cumulus Hyvinkää. Majoitu mukavasti ja nauti iltaravintola Hopealyhdyn tarjoamasta menosta.

Bileloma – ilta ulkona & yö hotellissa

Ilta ulkona tekee hyvää! Jossain kohtaa iltaa tulee kuitenkin aina se hetki, kun väsy iskee. Siinä on valittavana joko taksijono tai Cumulus. Valinnan pitäisi olla helppo. Nappaa bileloma itsellesi vaikka heti!

Ennakkotarjous -15 %

Hyödynnä ennakkovaraajan etu Cumulus-hotelliin ja säästät 15 % päivän hinnasta. Varaa ja maksa 7 vuorokautta ennen saapumista.

Golfloma Hyvinkäällä

Golfloma kutsuu Hyvinkäälle. Valitse mielenkiintoinen ja korkealaatuinen Kytäjä Golf.

Kahden yön eläkeläistarjous

Hyödynnä kahden yön senioritarjous ja vietä kahden yön miniloma arjen keskellä.

 

SeikkailuSveitsi Hyvinkäällä

Nauti luonnosta ja seikkailusta kiipeilypuistossa Hyvinkäällä – varaa oma seikkailulomasi Cumulus-hotellista!

Syysloman hotellitarjoukset

Varaa Cumulus-hotellien syysloman hotellitarjoukset nyt ja säästä jopa 55 %.

Katso kaikki tarjoukset