Majoitus Joensuun Cumulus-hotellissa

Cumulus-hotelli Joensuu on moderni suomalainen kaupunkihotelli aivan Joensuun keskustassa. Hotellissa on yhden ja kahden hengen huoneiden lisäksi Superior-tason huoneita ja asiakassaunat. Kaikissa huoneissa on huonekohtainen ilmastointi. Kiinteistössä palvelee myös eteläeurooppalaisia makunautintoja tarjoava Martina-ravintola.

Hotelli Cumulus Joensuun huonetarjonnassa on varmasti sinullekin sopiva huone. Modernien yhden ja kahden hengen huoneiden lisäksi on kymmenen Superior-tason huonetta. Superior-huoneiden sijainnissa on huomioitu hyvä saavutettavuus, rauhallinen paikka ja hyvä näköala. Superior-huoneiden sisustuksessa on lisäksi huomioitu liikematkalaiset ja huoneet ovat suunniteltu helpottamaan työntekoa huoneessa. Lisäksi Joensuun Cumulus-hotellissa on neljän hengen huoneita ja kombihuoneita.

Kaikki huoneemme ovat sisustettuja modernin ilmeen mukaisesti. Valitse Tyynymenusta mieleinen vaihtoehto, nauti, lepää ja herää virkeänä työhön tai vapaa-aikaan.

Huoneiden varusteluun kuuluu

  • TV ja Radio  
  • Maksullinen elokuvakanava
  • Minibaari
  • Hiustenkuivain
  • Veloitukseton WiFi
  • Tallelokero
  • Huonekohtainen ilmastointi
  • Superior-huoneissa vedenkeitin
  • Tyynymenu

Hotellissamme on kaksi saunaa, jotka ovat vieraiden käytössä. Perinteisissä suomalaisissa saunoissa on tilaa myös isommalle porukalle. Kotimaista saunatunnelmaa luovat puiset lauteet ja kunnon kiuas. Valaistukset on toteutettu moderneilla kuituvaloilla.

Tule tutustumaan Joensuuhun

Joensuu tarjoaa paljon isoja ja pieniä festivaaleja ja tapahtumia. Kaupunki sykkii elämää ympäri vuoden. Joensuun Cumulus-hotelli sijaitsee aivan Joensuun keskustassa ja tarjoaa loistavan majapaikan majoittua kun vierailee Joensuun tapahtumissa.

Hotelli on hyvien kulkuyhteyksien varrella. Linja-autoasemalle on matkaa noin kilometri. Joensuun rautatieasema on lähempänä, 800 m päässä hotellilta. Sijainti on erinomainen myös vesiteitse matkaavalle. Puolen kilometrin päässä on Joensuun satama, josta aukeaa yhteydet ympäri Saimaata aina Venäjän puolelle saakka. 

Hotellitarjouksia

Helatorstai-viikon 2015 hotellitarjoukset

Toukokuussa tarjoushinnoin: ota kaikki irti helatorstai-viikon pitkistä vapaista ja lähde kaupunkilomalle keväiseen kaupunkiin.

Hemmotteluloma

Cumulus-hotellin hemmottelulomaan kuuluu yö Superior-huoneessa kuohuviinillä ja suklaalla, saunan löylyt, runsas buffet-aamiainen sekä illallinen ravintolassa tarjoushinnoin.

 

Joensuun kaupunginteatteri, Orkesteri

Näytelmäkomedia Orkesteri on harvinaista kotimaista herkkua täynnä naurua.

Kesäloman 2015 ennakkotarjous

Kesän ennakkotarjous -25 % varaa netistä 31.5. mennessä ja säästä! Huoneita rajoitetusti, nappaa omasi heti - maksa vasta kesällä.

Pääsiäinen 2015 hotellitarjoukset

Pääsiäinen Cumulus-hotelleissa - vietä rentouttava loma ja varaa hotelliyö nyt!

Vappu 2015 hotellitarjoukset

Vietä iloinen vappu keskellä keväistä kaupunkia ja hyödynnä vapputarjous - etusi jopa 44 %. 

Ennakkotarjous -20 %

Hyödynnä ennakkovaraajan etu Cumulus-hotelliin ja säästät 20 % päivän hinnasta. Varaa ja maksa 7 vuorokautta ennen saapumista.

Kahden yön eläkeläistarjous

Hyödynnä kahden yön senioritarjous ja vietä kahden yön miniloma arjen keskellä.

 

Katso kaikki tarjoukset