Majoitus Joensuun Cumulus-hotellissa

Cumulus-hotelli Joensuu on moderni suomalainen kaupunkihotelli aivan Joensuun keskustassa. Hotellissa on yhden ja kahden hengen huoneiden lisäksi Superior-tason huoneita ja asiakassaunat. Kaikissa huoneissa on huonekohtainen ilmastointi. Kiinteistössä palvelee myös erinomaisia makunautintoja tarjoava Martina-ravintola.

Hotelli Cumulus Joensuun huonetarjonnassa on varmasti sinullekin sopiva huone. Modernien yhden ja kahden hengen huoneiden lisäksi on kymmenen Superior-tason huonetta. Superior-huoneiden sijainnissa on huomioitu hyvä saavutettavuus, rauhallinen paikka ja hyvä näköala. Superior-huoneiden sisustuksessa on lisäksi huomioitu liikematkalaiset ja huoneet ovat suunniteltu helpottamaan työntekoa huoneessa. Lisäksi Joensuun Cumulus-hotellissa on neljän hengen huoneita ja kombihuoneita.

Kaikki huoneemme ovat sisustettuja modernin ilmeen mukaisesti. Valitse Tyynymenusta mieleinen vaihtoehto, nauti, lepää ja herää virkeänä työhön tai vapaa-aikaan.

Huoneiden varusteluun kuuluu

  • TV ja Radio  
  • Maksullinen elokuvakanava
  • Minibaari
  • Hiustenkuivain
  • Veloitukseton WiFi
  • Tallelokero
  • Huonekohtainen ilmastointi
  • Superior-huoneissa vedenkeitin
  • Tyynymenu

Hotellissamme on kaksi saunaa, jotka ovat vieraiden käytössä. Perinteisissä suomalaisissa saunoissa on tilaa myös isommalle porukalle. Kotimaista saunatunnelmaa luovat puiset lauteet ja kunnon kiuas. Valaistukset on toteutettu moderneilla kuituvaloilla.

Tule tutustumaan Joensuuhun

Joensuu tarjoaa paljon isoja ja pieniä festivaaleja ja tapahtumia. Kaupunki sykkii elämää ympäri vuoden. Joensuun Cumulus-hotelli sijaitsee aivan Joensuun keskustassa ja tarjoaa loistavan majapaikan majoittua kun vierailee Joensuun tapahtumissa.

Hotelli on hyvien kulkuyhteyksien varrella. Linja-autoasemalle on matkaa noin kilometri. Joensuun rautatieasema on lähempänä, 800 m päässä hotellilta. Sijainti on erinomainen myös vesiteitse matkaavalle. Puolen kilometrin päässä on Joensuun satama, josta aukeaa yhteydet ympäri Saimaata aina Venäjän puolelle saakka. 

Hotellitarjouksia

Bileloma – ilta ulkona & yö hotellissa

Ilta ulkona tekee hyvää! Jossain kohtaa iltaa tulee kuitenkin aina se hetki, kun väsy iskee. Siinä on valittavana joko taksijono tai Cumulus. Valinnan pitäisi olla helppo. Nappaa bileloma itsellesi vaikka heti!

Ennakkotarjous -15 %

Hyödynnä ennakkovaraajan etu Cumulus-hotelliin ja säästät 15 % päivän hinnasta. Varaa ja maksa 7 vuorokautta ennen saapumista.

Joensuun kaupunginteatteri, Havukka-ahon ajattelija

Joensuun Kaupunginteatterin näytelmä Veikko Huovisen kirjan pohjalta. Havukka-ahon ajattelija ja majoitus Cumulus Joensuussa.

Joensuun kaupunginteatteri, Koukussa

Brittifarssi Koukussa naurattaa Joensuussa läpi talven!

Kahden yön eläkeläistarjous

Hyödynnä kahden yön senioritarjous ja vietä kahden yön miniloma arjen keskellä.

 

Syysloman hotellitarjoukset

Varaa Cumulus-hotellien syysloman hotellitarjoukset nyt ja säästä jopa 55 %.

Katso kaikki tarjoukset