Vastaremontoitu hotelli keskellä Jyväskylää

Vuoden 2016 alussa remontoitu Cumulus-hotelli sijaitsee aivan Jyväskylän keskustassa. Upeasti uusittujen huoneiden lisäksi hotellista löytyy erinomaiset tilat kokouksiin ja juhlaillallisiin. Hotellin yhteydessä palvelevat myös Huviretki- ja Hemingway’s-ravintolat.

Cumulus Jyväskylä -hotelliin on helppo tulla, sillä Jyväskylän matkakeskus sijaitsee aivan hotellin vieressä. Pääset siis junalla tai bussilla melkein hotellin pihalle asti. Tietenkin olemme huomioineet myös autoilevat vieraat, joille löytyy parkkipaikkoja hotellin parkkihallista. Hotellin sijainnin ansiosta kaikki keskustan palvelut ovat lähellä ja Jyväskylän kauppakeskukset kävelymatkan päässä.

Vastaremontoidut huoneet

Hotellissa on 202 vastaremontoitua ja upeasti uudistettua huonetta, joiden varustukseen kuuluu TV, radio, hiustenkuivain, veloitukseton WiFi-yhteys sekä Tyynymenu. Lisäksi osassa huoneista on minibaari. Valtaosa huoneista on kahden hengen Standard-huoneita, mutta valittavanasi on myös yhden hengen huoneita sekä Superior-tason huoneita. Lisäksi hotellista löytyy ylellinen ja tilava SuperiorPlus-huone isolla saunalla. Saunasta on näköala Jyväskylän kaupungin ylle. Kaikki huoneet ovat luonnollisesti savuttomia.

Treenaa kuntosalilla ja nauti ravintoloiden palveluista

Hotellissa on oma kuntosali. Treenin jälkeen voit käydä saunomassa ja uimassa hotellin uima-altaassa. Lounas ja illallinen nautitaan hotellin yhteydessä olevassa ruoka- ja seurusteluravintola Huviretkessä, jossa on 200 asiakaspaikkaa. Ilta jatkuu rennosti Hemingway’s-pubssa, johon voit poiketa työpäivän jälkeen tai tulla istumaan iltaa hyvässä seurassa. Tule rentoutumaan Jyväskylään!

Kattavat kokouspalvelut

Viihtyisän majoituksen lisäksi Jyväksylän Cumulus-hotelli tarjoaa laajan valikoiman kokouspalveluita. Hotellissa on kahdeksan erikokoista kokoustilaa, joista suurimpaan mahtuu jopa 72 henkilöä. Tutustu kokoustiloihin hotellin virtuaalikierroksella ja hotellin kokoustilat-sivulla.

Jyväskylän tapahtumat

Jyväskylän tunnetuin tapahtuma Neste Oil Rally Finland tuo Jyväskylän alueelle paljon kotimaisia ja kansainvälisiä vieraita. Varaa paikkasi Cumulus-hotellista ajoissa, jotta pääset nauttimaan rallitapahtumasta aitiopaikalta.

Pohjoismaiden vanhin kaupunkifestivaali Jyväskylän Kesä tarjoaa heinäkuussa koko perheelle elämyksiä. Festivaali tuo iloa niin silmille kuin korvillekin musiikin ja sanattoman teatterin muodossa.

Lisäksi kun majoitut meillä 2 peräkkäistä yötä viikonloppuisin, tarjoamme kaupan päälle 9 euroa ravintolarahaa.

Hotellitarjouksia

Bileloma – ilta ulkona & yö hotellissa

Ilta ulkona tekee hyvää! Jossain kohtaa iltaa tulee kuitenkin aina se hetki, kun väsy iskee. Siinä on valittavana joko taksijono tai Cumulus. Valinnan pitäisi olla helppo. Nappaa bileloma itsellesi vaikka heti!

Ennakkotarjous -15 %

Hyödynnä ennakkovaraajan etu Cumulus-hotelliin ja säästät 15 % päivän hinnasta. Varaa ja maksa 7 vuorokautta ennen saapumista.

Golfloma Jyväskylän seudulla

Räätälöi oma golflomasi lisäämällä huonevaraukseen haluamasi green feet Muurame Golf -kentälle!

Illasta aamuun

Illasta aamuun sisältää majoituksen tyynymenuineen ja aamisen sekä herkullisen kolmen ruokalajin illallisen.

Kahden yön eläkeläistarjous

Hyödynnä kahden yön senioritarjous ja vietä kahden yön miniloma arjen keskellä.

 

Laajavuoren seikkailupuisto Jyväskylässä

Seikkaile ja huvittele luonnon keskellä köysipuistossa!

Syysloman hotelliyöt ennakkoon -30 %

Kotoisat, mukavat Cumulus-hotellit syksyisen kaupungin keskustassa tarjoavat kätevän tukikohdan syksyn rientoihin. Varaa syyslomasi ennakkoon nyt – säästä jopa 30 %.

Katso kaikki tarjoukset