Mukava majoitus keskellä Jyväskylää

Cumulus-hotelli Jyväskylä on kaupungin keskustassa ja tarjoaa mukavan majoituksen lisäksi erinomaiset tilat kokouksiin ja juhlaillallisiin keskellä kaupunkia. Saman katon alla palvelevat ravintola Huviretki ja Hemingway’s.

Jyväskylän matkakeskus on aivan hotellin vieressä, joten pääset junalla tai bussilla melkein hotellin pihalle. Olemme huomioineet myös autolla tulevat vieraat. Autollesi löydät parkkipaikan hotellin hallista. Hotellin sijainnin vuoksi kaikki keskustan palvelut ovat lähellä ja Jyväskylän kauppakeskukset ovat kävelymatkan päässä.

Hotellissa on 202 huonetta ja kaikki huoneet ovat luonnollisesti savuttomia. Huoneissa on perinteinen Cumulus-hotellin hotellihuonevarustus. Tähän varustukseen kuuluu TV, radio, hiustenkuivain, veloitukseton WiFi-yhteys sekä Tyynymenu. Lisäksi lähes kaikissa huoneissa on minibaari. Valtaosa huoneista on kahden hengen Standard-tason huoneita, mutta valittavana on myös yhden hengen huoneita ja Superior-tason huoneita. Hotellissa on myös saunallinen huone tosisaunojalle!

Cumulus-hotelli Jyväskylä tarjoaa laajan valikoiman kokouspalveluita. Hotellissa on kahdeksan erikokoista kokoustilaa. Suurimpaan kokoustilaan mahtuu jopa 72 henkilöä. Tutustu kokoustiloihin hotellin virtuaalikierroksella ja hotellin kokoustila-sivuilla.

Tule rentoutumaan Jyväskylään. Hotellissa on oma kuntosali. Kuntoiltuasi voit käydä kylpemässä saunassa ja hotellin uima-altaassa. Lounas ja illallinen nautitaan hotellin yhteydessä olevassa ruoka- ja seurustelu-ravintola Huviretkessä, missä on 200 asiakaspaikkaa. Ilta jatkuu Hemingway’sissä. Hemingway’s on rento pubi, johon voit poiketa työpäivän jälkeen tai tulla istumaan iltaa hyvässä seurassa.

Jyväskylän tapahtumat

Jyväskylän tunnetuin tapahtuma Neste Oil Rally Finland tuo Jyväskylän alueelle paljon kotimaisia ja kansainvälisiä vieraita. Varaa paikkasi Cumulus-hotellista ajoissa, jotta pääset nauttimaan rallitapahtumasta aitiopaikalta.

Pohjoismaiden vanhin kaupunkifestivaali Jyväskylän Kesä tarjoaa heinäkuussa koko perheelle elämyksiä. Festivaali tuo iloa niin silmille kuin korvillekin musiikin ja sanattoman teatterin muodossa.

Lisäksi kun majoitut meillä 2 peräkkäistä yötä viikonloppuisin, tarjoamme kaupan päälle 9 euroa ravintolarahaa.

Hotellitarjouksia

Ähtäri Zoo

Vietä kesäinen päivä Ähtärin eläinpuistossa ja majoitu Cumulus-hotellissa Jyväskylässä tai Seinäjoella.

Hemmotteluloma

Cumulus-hotellin hemmottelulomaan kuuluu yö Superior-huoneessa kuohuviinillä ja suklaalla, saunan löylyt, runsas buffet-aamiainen sekä illallinen ravintolassa tarjoushinnoin.

 

Illasta aamuun

Illasta aamuun sisältää majoituksen tyynymenuineen ja aamisen sekä herkullisen kolmen ruokalajin illallisen.

Kahden yön kaupunkilomatarjous

Kahden yön kaupunkilomat edullisesti Cumulus-hotelleissa alkaen 69 € / henkilö.

Kesäristeily Jyväskylässä

Nauti Suomen kesästä veneen kannelta käsin. Valitse lounasristeily, illallisristeily tai kanavaristeily.

Laajavuoren seikkailupuisto Jyväskylässä

Seikkaile ja huvittele luonnon keskellä köysipuistossa!

Nokkakiven puisto Jyväskylässä

Vietä hauska perhepäivä Jyväskylän Nokkakiven puistossa leikkien, hurjastellen ja pelaten.

Syysloman hotellitarjoukset

Varaa Cumulus-hotellien syysloman hotellitarjoukset nyt ja säästä jopa 55 %.

Bileloma – ilta ulkona & yö hotellissa

Ilta ulkona tekee hyvää! Jossain kohtaa iltaa tulee kuitenkin aina se hetki, kun väsy iskee. Siinä on valittavana joko taksijono tai Cumulus. Valinnan pitäisi olla helppo. Nappaa bileloma itsellesi vaikka heti!

Ennakkotarjous -20 %

Hyödynnä ennakkovaraajan etu Cumulus-hotelliin ja säästät 20 % päivän hinnasta. Varaa ja maksa 7 vuorokautta ennen saapumista.

Kahden yön eläkeläistarjous

Hyödynnä kahden yön senioritarjous ja vietä kahden yön miniloma arjen keskellä.

 

Katso kaikki tarjoukset