Majoitus Helsingin ytimessä

Viihdyt varmasti Hotelli Cumulus City Kaisaniemen modernissa ja raikkaan kodikkaassa ilmapiirissä keskellä Helsinkiä. Keskeinen sijainti ja niin rautatieaseman kuin metronkin välitön läheisyys tekevät Cumulus-hotellin helposti saavutettavaksi. Ja iloinen palvelu sekä viihtyisät huoneet varmistavat viihtyvyytesi.

Uudistetussa Cumulus City -hotelli Kaisaniemessä tulet takuulla viihtymään. Hotellissa on uusi raikkaampi ilme ja paljon uusia huoneita.

Viihtyisä hotelli Helsingin keskustassa

Hotelli Cumulus City Kaisaniemi sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingin keskustassa Helsingin yliopiston metroaseman vieressä. Hotellille pääset vaikka kävellen Helsingin rautatieasemalta. Autolla tullessasi voit pysäköidä auton hotellin läheisille kaduille tai viedä auton Kluuvin parkkitaloon. Parkkitaloon pysäköidessäsi pysäköintimaksu kannattaa maksaa hotellin vastaanottoon.

Hotellissa on 123 tyylikästä uusittua huonetta, joissa on muistakin Cumulus City -hotelleista tuttu, kattava varustelu. Huonevarusteluun kuuluu muun muassa TV, veloitukseton WiFi-yhteys ja mukava kolmen tyynyn Tyynymenu.

Huoneita on myös vaativampaan makuun. Hotellissa on muun muassa kaksi saunallista Superior-huonetta.

Helsingin keskustan palvelut hotellin läheisyydessä

Keskeinen sijainti takaa laajan valikoiman ravintoloita, ostospaikkoja ja illanviettopaikkoja. Hotellin läheisyydessä on monta hyvää ravintolaa. Helsingin parhaimmat illallispaikat ovat kävelymatkan päässä. Helsingin suosituimmat yökerhot ja live-musiikkipaikat sijoittuvat kaikki Helsingin keskustaan Cumulus City -hotellin lähelle.

Lähin iso ostoskeskus on Kluuvi. Sinne pääset kävellen parissa minuutissa. Kluuvissa on kattava valikoima laadukkaita liikkeitä moneen makuun. Kaupungin elegantein kauppakortteli Galleria Esplanad sijaitsee aivan Kluuvin vieressä. Lähellä on myös Kampin ostoskeskus ja Forum, joten tarjontaa riittää myös shoppailijalle.

Tutustu myös muihin Helsingin Cumulus City -hotelleihin

Hotellitarjouksia

Arena-näyttämö, Komisario Palmun erehdys

Vietä jännittävä teatteriloma Helsingissä! Komisario Palmun erehdys Kaupunginteatterissa ja majoitus Cumuluksessa. 

Bileloma – ilta ulkona & yö hotellissa

Ilta ulkona tekee hyvää! Jossain kohtaa iltaa tulee kuitenkin aina se hetki, kun väsy iskee. Siinä on valittavana joko taksijono tai Cumulus. Valinnan pitäisi olla helppo. Nappaa bileloma itsellesi vaikka heti!

Ennakkotarjous -15 %

Hyödynnä ennakkovaraajan etu Cumulus-hotelliin ja säästät 15 % päivän hinnasta. Varaa ja maksa 7 vuorokautta ennen saapumista.

Joululoman hotellitarjous -25 %

Varaa joululoman hotellitarjoukset nyt ja säästä! Lähde jouluostoksille, yövy meillä matkalla joulunviettoon tai nauti hotellilomasta välipäivien vapailla. 

Kahden yön eläkeläistarjous

Hyödynnä kahden yön senioritarjous ja vietä kahden yön miniloma arjen keskellä.

 

Ryhmäteatteri, Farmi

Joulukuussa Helsinginkadulla tavataan Eläinten vallankumouksen vähemmän tunnetut eläimet. Tutustu Farmi-näytelmään ja varaa teatterilomasi nyt!

Studio Pasila, Ei makseta, ei makseta

Studio Pasilan näytelmä Ei makseta, ei makseta takaa hauskan teatteriloman! Varaa nyt myös majoitus Cumuluksesta. 

Tammikuussa 1000+1 yötä tarjoushintaan

Tammikuun nettitarjouksena nopeimmille 1000+1 yötä alennettuun hintaan – varaa nyt!

Katso kaikki tarjoukset