Majoitus lähellä ydinkeskustaa

Cumulus-hotelli Kallio on kodikas ja rauhallinen hotelli lähellä Helsingin keskustaa ja Linnanmäkeä. Kallion viihtyisissä huoneissa on mm. veloitukseton WiFi-yhteys ja Cumulus Tyynymenu.

Hotellissa on 121 huoneitta, joista voit valita mieleisesi huoneen eri huoneluokkien väliltä. Valittavanasi on perustasoisen huoneen lisäksi rauhallinen Economy-huone tai Superior-huone. Kaikissa huoneissa on taulu-TV ja radio, veloitukseton WiFi-yhteys, Tyynymenu sekä suurimmassa osassa huoneista tallelokero. Superior-huoneista löytyy lisäksi minibaari. Hotelli Kallio soveltuu myös isommille ryhmille ja perheille, sillä meillä on isompia perhehuoneita ja runsaasti lisävuoteita.

Hotelli lähellä Kallion kaupunginosaa

Hotellin vieressä sijaitsee Helsingin Urheilutalo kuntosali-, uinti-, keilailu- ja palloilumahdollisuuksineen. Tämä tarjoaa vieraillemme huomattavasti normaalia kaupunkihotellia monipuolisemmat palvelut. Hotellin avainkorttia näyttämällä asiakkaamme saavat erikoisetuja liikuntapalveluista, esimerkiksi keilahallissa kenkävuokrauksen veloituksetta.

Cumulus-hotellin lähellä ovat myös Helsingin merkittävimmät huvittelu- ja tapahtumapaikat Linnanmäki, Sea Life, Hartwall Areena, Olympiastadion, Sonera Stadium, Mäkelänrinteen uintikeskus sekä Helsingin Kaupunginteatteri. Hotellin vieressä sijaitsee Ryhmäteatterin Helsinginkadun näyttämö.

Liikenneyhteyksien puolesta Hotelli Cumulus Kallio on erinomaisella paikalla. Hotelli sijaitsee isojen liikenneväylien läheisyydessä ja parkkipaikan autollesi löydät hotellin parkkihallista tai läheisiltä pysäköintialueilta. Varaathan etukäteen parkkipaikan hotellin parkkihallista, sillä paikkoja on rajoitetusti.

Koko perheen loma

Hotelli Cumulus Kallio on oivallinen valinta vieraillessasi Helsingissä perheen kanssa. Tekemistä riittää vaikka useammaksi päivää, sillä hotellin lähellä on huvipuisto Linnanmäki. Linnanmäellä on perinteisten huvipuistolaitteiden ja oheistoimintojen lisäksi Peacock-teatteri. Maineikas teatteri on yksi Helsingin suurimmista teatterisaleista. Peacock-teatterin ohjelmistossa on koko perheen teatteriesitysten ja musikaalien lisäksi erilaisia konsertteja ja tapahtumia.

Hotellin lähellä on myös merimaailma Sea Life. Merimaailmassa voit käydä kummastelemassa erikoisia kaloja ja mereneläviä. Yksi hienoimmista paikoista on tunneli suoraan haialtaan läpi.

Suurimmat urheilutapahtumat Helsingissä sijoittuvat Kallio-hotellin ympäristöön. Pääset hotellilta pelipaikoille näppärästi kävelemällä.

Tutustu myös muihin Helsingin Cumulus-hotelleihin

Hotellitarjouksia

Arena-näyttämö, Komisario Palmun erehdys

Vietä jännittävä teatteriloma Helsingissä! Komisario Palmun erehdys Kaupunginteatterissa ja majoitus Cumuluksessa. 

Bileloma – ilta ulkona & yö hotellissa

Ilta ulkona tekee hyvää! Jossain kohtaa iltaa tulee kuitenkin aina se hetki, kun väsy iskee. Siinä on valittavana joko taksijono tai Cumulus. Valinnan pitäisi olla helppo. Nappaa bileloma itsellesi vaikka heti!

Ennakkotarjous -15 %

Hyödynnä ennakkovaraajan etu Cumulus-hotelliin ja säästät 15 % päivän hinnasta. Varaa ja maksa 7 vuorokautta ennen saapumista.

InsideOut Escape Games Helsingissä

Koe kaupunkilomallasi jotain uutta! Jännittävä Room Escape -peli ja makoisat unet Cumulus-hotellissa Helsingissä.

Kahden yön eläkeläistarjous

Hyödynnä kahden yön senioritarjous ja vietä kahden yön miniloma arjen keskellä.

 

Kansallisteatteri, Canth

Vietä historiallinen viikonloppu teatterin parissa! Kansallisteatterin Canth-näytelmä ja majoitus Cumuluksessa. 

Kansallisteatteri, Jukka Puotila Show 2016

Koe hauska teatterielämys Helsingissä! Jukka Puotila Show 2016 ja majoitus Cumuluksessa. 

Kansallisteatteri, Sumu

Vietä rentouttava viikonloppu teatterin parissa! Kansallisteatterin Sumu-näytelmä ja majoitus Cumuluksessa.

Peacock-teatteri, Shrek

Koe taiainomainen viikonloppu teatterin parissa! Shrek-musikaali Peacockissa ja majoitus Cumuluksessa.

Studio Pasila, Club Act!one

Vietä hauska viikonloppu stand upin parissa! Studio Pasilan Club Act!one ja  majoitus Cumuluksessa. 

Studio Pasila, Ei makseta, ei makseta

Studio Pasilan näytelmä Ei makseta, ei makseta takaa hauskan teatteriloman! Varaa nyt myös majoitus Cumuluksesta. 

Studio Pasila, Sylvia

Viisaassa komediassa inhimillistetty Sylvia-koira toimii aviokriisin tulkkina. Varaa teatterilomasi nyt!

Syysloman hotellitarjoukset

Varaa Cumulus-hotellien syysloman hotellitarjoukset nyt ja säästä jopa 55 %.

Katso kaikki tarjoukset