Majoitus Lapin porteilla

Cumulus-hotelli Kemi, hotelli Lapin porteilla, tarjoaa aimo annoksen eksoottista Pohjolaa, ainutkertaisia elämyksiä ja kaupungin parhaat makuelämykset.

Rauhallisen Hotelli Cumulus Kemin huonetarjonta

Hotellin huonemäärä takaa rauhalliset yöunet suurellekin ryhmälle ja monipuoliset kokoustilat palvelevat myös yritysasiakkaita. Viihtyisät huoneet, ystävällinen ja kiireettömän nopea palvelu ovat Hotelli Cumulus Kemin tavaramerkkejä. Savuttomia suihkullisia huoneita Cumulus-hotellissa on melkein kaksisataa. Voit myös valita vähän normaalia paremman huoneen, jossa on oma sauna. Saunallisia huoneita Kemin Cumulus-hotellissa on neljä kappaletta.

Hotelli Cumulus Kemi tarjoaa puitteet isommallekin porukalle. Hotellissa on yhteensä kahdeksan erillistä kokoustilaa, joista suurimpaan mahtuu jopa 70 henkilöä. Täydellisen kokoustilaisuuden järjestät yhdistämällä majoituksen ja kokoustilat. Voitte aloittaa mukavan kokouspäivän jo aamulla ja jatkaa kokouksen jälkeen hotellin ravintolassa tai saunaosastolla.

Palveleva ja mukava hotelli Kemissä

Cumulus-hotelli Kemi tunnetaan kattavasta palvelutarjonnastaan. Aivan Kemin keskustassa sijaitsevassa Cumulus-hotellissa on kaksi ravintolaa ja pubi. Hotellin vieraiden käytettävissä on hotellin saunatilat sekä uima-allas.

Maksutonta pysäköintitilaa on varattu hotellin vieraille hotellin vierestä ja viereisen marketin pysäköintialueelta. Julkisilla kulkuneuvoilla tuleville vieraille hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla. Kemin rautatieasema on kävelymatkan päässä ja myös linja-autolla pääsee hotellin läheisyyteen. Kemi-Tornion lentokenttä on pienen matkan päässä. Lentokentällä ei varsinaista lentokenttähotellia ole, joten Kemin Cumulus-hotelli sopii hyvin lentokoneella matkaaville vieraille.

Ikea rajalla - På Gränsen Kauppakeskus sekä Haaparannan ostosmahdollisuudet ovat lyhyen matkan päässä. Kemissä vieraillessasi kannattaa käydä tutustumassa Kemin Lumilinnaan tai matkailujäänmurtaja Sampoon. Liki 30 vuotta Perämerellä palvellut jäänmurtaja tarjoaa nykyisin unohtumattomia laivamatkoja jäisellä Perämerellä.  Muita nähtävyyksiä seudulla on Kemin jalokivigalleria, erityisesti Lapin taidetta esittelevä Kemin taidemuseo sekä uusgoottilainen Kemin kirkko.

Pysähdy Kemissä

Hotelli Cumulus Kemi on mukava pysähdyspaikka matkalla Lappiin. Eteläisestä Suomesta ajat Kemiin päivän aikana, majoitut yön rauhallisessa hotellissa ja aamulla, nautittuasi kattavan ja maukkaan aamiaisen, jatkat matkaasi Lapin laskettelukeskuksiin. Hotellin buffet-aamiainen kuuluu tietenkin kaikkien huoneiden hintaan. 

Hotellitarjouksia

Hemmotteluloma

Cumulus-hotellin hemmottelulomaan kuuluu yö Superior-huoneessa kuohuviinillä ja suklaalla, saunan löylyt, runsas buffet-aamiainen sekä illallinen ravintolassa tarjoushinnoin.

 

Illasta aamuun

Illasta aamuun sisältää majoituksen tyynymenuineen ja aamisen sekä herkullisen kolmen ruokalajin illallisen.

Kahden yön kaupunkilomatarjous

Kahden yön kaupunkilomat edullisesti Cumulus-hotelleissa alkaen 69 € / henkilö.

Syysloman hotellitarjoukset

Varaa Cumulus-hotellien syysloman hotellitarjoukset nyt ja säästä jopa 55 %.

Bileloma – ilta ulkona & yö hotellissa

Ilta ulkona tekee hyvää! Jossain kohtaa iltaa tulee kuitenkin aina se hetki, kun väsy iskee. Siinä on valittavana joko taksijono tai Cumulus. Valinnan pitäisi olla helppo. Nappaa bileloma itsellesi vaikka heti!

Ennakkotarjous -20 %

Hyödynnä ennakkovaraajan etu Cumulus-hotelliin ja säästät 20 % päivän hinnasta. Varaa ja maksa 7 vuorokautta ennen saapumista.

Kahden yön eläkeläistarjous

Hyödynnä kahden yön senioritarjous ja vietä kahden yön miniloma arjen keskellä.

 

Katso kaikki tarjoukset