Suosittu hotelli Tammerkosken maisemissa

Hotelli Cumulus Koskikatu Tampere on suosittu hotelli Tampereella. Cumulus-hotelli Koskikatu Tampere sijaitsee viihtyisällä ja keskeisellä paikalla Tammerkosken rannassa.

Modernien tilojen ja ystävällisen palvelumme lisäksi hotellin yhteydessä sijaitsevat ruokaravintola Huviretki ja Pub Hemingway's. Meillä järjestät myös onnistuneen kokouksen jopa 150 henkilölle.

Hotelli Cumulus Koskikatu Tampere tarjoaa viihtyisän majoituksen

Hotellin virtuaalikierroksella voit käydä tutustumassa kohtuuhintaisiin ja mukaviin Cumulus-hotelli Koskikatu Tampereen huoneisiin. Huoneita hotellissa on lähes kolmesataa. Perustason huoneiden varusteluun kuuluu muun muassa veloitukseton WiFi-yhteys, TV, silitysrauta, hiustenkuivain ja tyynymenu. Vaativampaan makuun valittavanasi on Superior-tason huone - saunalla tai ilman.

Hotellin autotallissa on paikat 30 autolle. Hotel Bonus Club -kortilla saat pysäköinnin puoleen hintaan, kympillä vuorokausi. Lisää pysäköintipaikkoja löytyy viereisessä P-Hämppi sopimusparkissa hintaan 24 € / vrk hotelliin maksettaessa.

Cumulus-hotelli Tampereen Koskikadulla tarjoaa hotellivierailleen kattavasti palveluita erinomaisella sijainnilla Tampereen keskustassa. Hotellin vieraiden käytössä on hotellin kuntosali, asiakassaunat ja 12 metriä pitkä uima-allas. Kuntokeskukseen pääset kuntoilemaan aamu kuudesta ilta kymmeneen välillä. Uima-allas on päivittäin avoinna iltaisin neljän jälkeen tai aamulla 6.00–9.00. Lisäksi hotellin tarjontaan kuuluu pesulapalvelu.

Hotellin aamiainen on kattava. Yksityiskohtia aamiaisen sisällöstä voi tiedustella suoraan hotellista.

Kokouspalvelut Tampereen keskustassa

Cumulus-hotelli Koskikatu Tampere soveltuu erinomaisesti kokouspaikaksi. Hotellissa on kuusi erikokoista kokoustilaa, joita yhdistelemällä on mahdollista saada kokouspaikat jopa 150 hengelle. Kokoushuoneet ovat varusteltuja kattavasti. Varusteluun kuuluu muun muassa projektori, valkokangas, äänentoistolaitteisto ja muistiinpanovälineet.

Kokous ei ole mitään ilman kunnon ruokaa. Kokouspakettiemme yhteyteen voit tilata menuvaihtoehdoistamme sopivan ruoan lounaaksi tai illalliseksi.

Tutustu kokoushuoneisiin etukäteen hotellin virtuaalikierroksella. Virtuaalikierros vie sinut keskelle kokoushuoneita ja pääset pyörähtämään täyden ympyrän kokoustilassa.

Tutustu myös muihin Tampereen Cumulus-hotelleihin

Hotellitarjouksia

Golfloma Tampereella

Vietä golfloma Tampereella: valitse Tampereen neljästä monipuolisesta kentästä ja Cumulus-hotellista omasi - Green Fee kätevästi hotellivarauksen yhteydessä.

Hemmotteluloma

Cumulus-hotellin hemmottelulomaan kuuluu yö Superior-huoneessa kuohuviinillä ja suklaalla, saunan löylyt, runsas buffet-aamiainen sekä illallinen ravintolassa tarjoushinnoin.

 

Illasta aamuun

Illasta aamuun sisältää majoituksen tyynymenuineen ja aamisen sekä herkullisen kolmen ruokalajin illallisen.

Kahden yön kaupunkilomatarjous

Kahden yön kaupunkilomat edullisesti Cumulus-hotelleissa alkaen 69 € / henkilö.

Kylpyläloma Tampereella

Yhdistä perhelomaasi Tampereella hulvaton polskintapäivä Kylpylähotelli Rantasipi Edenissä, 15 minuutin ajomatkan päässä Tampereelta. Vesiliukumäet, aallot ja poreet odottavat!

Musiikkiteatteri Palatsi, Badding-musikaali Paratiisi

Teatteriloma show-tanssien ja upeiden kappaleiden siivittämänä Tampereella. Myös Dinner + Show.

Särkänniemi Tampereella

Kokoa oma Särkänniemi-pakettisi: valitse majoitus Tampereen neljästä Cumulus-hotellista ja osta rannekkeet kätevästi hotellivarauksen yhteydessä.

 

Syysloman hotellitarjoukset

Varaa Cumulus-hotellien syysloman hotellitarjoukset nyt ja säästä jopa 55 %.

Bileloma – ilta ulkona & yö hotellissa

Ilta ulkona tekee hyvää! Jossain kohtaa iltaa tulee kuitenkin aina se hetki, kun väsy iskee. Siinä on valittavana joko taksijono tai Cumulus. Valinnan pitäisi olla helppo. Nappaa bileloma itsellesi vaikka heti!

Ennakkotarjous -20 %

Hyödynnä ennakkovaraajan etu Cumulus-hotelliin ja säästät 20 % päivän hinnasta. Varaa ja maksa 7 vuorokautta ennen saapumista.

Kahden yön eläkeläistarjous

Hyödynnä kahden yön senioritarjous ja vietä kahden yön miniloma arjen keskellä.

 

Katso kaikki tarjoukset