Viihtyisää majoitusta Tammerkosken maisemissa

Suosittu Cumulus Koskikatu Tampere -hotelli sijaitsee mukavalla ja keskeisellä paikalla Tammerkosken rannassa.

Modernien tilojen ja ystävällisen palvelumme lisäksi hotellin yhteydessä sijaitsevat ruokaravintola Huviretki ja Pub Hemingway's. Lapsivieraita ilahduttavat erityisesti allasosastomme matala kahluuallas sekä aivan hotellin edustalla sijaitseva Pikku Kakkosen teemaleikkipuisto. Meillä järjestät myös onnistuneen kokouksen jopa 150 henkilölle.

Hotelli Cumulus Koskikatu Tampere tarjoaa viihtyisän majoituksen

Hotellin virtuaalikierroksella voit tutustua kohtuuhintaisiin ja mukaviin Cumulus-hotelli Koskikatu Tampereen huoneisiin. Huoneita hotellissa on lähes kolmesataa. Perustason huoneiden varusteluun kuuluu muun muassa veloitukseton WiFi-yhteys, TV, silitysrauta, hiustenkuivain ja tyynymenu. Vaativampaan makuun valittavanasi on Superior-tason huone - saunalla tai ilman.

Hotellin autotallissa on paikat 30 autolle. Hotel Bonus Club -kortilla saat pysäköinnin puoleen hintaan. Lisää pysäköintipaikkoja löytyy viereisessä P-Hämppi sopimusparkissa hintaan 24 €/vrk (hotelliin maksettaessa).

Cumulus-hotelli Tampereen Koskikadulla tarjoaa hotellivierailleen kattavasti palveluita erinomaisella sijainnilla Tampereen keskustassa. Hotellin vieraana käytössäsi on hotellin kuntosali, asiakassaunat ja 12 metriä pitkä uima-allas. Kuntosaliin pääset kuntoilemaan aamu kuudesta ilta kymmeneen. Uima-allas on päivittäin avoinna kello 6.00–9.00 sekä klo 16 jälkeen. Lisäksi hotellin tarjontaan kuuluu pesulapalvelu.

Hotellin aamiainen on kattava. Yksityiskohtia aamiaisen sisällöstä voit tiedustella suoraan hotellista.

Kokouspalvelut Tampereen keskustassa

Cumulus-hotelli Koskikatu Tampere soveltuu erinomaisesti kokouspaikaksi. Hotellissa on kuusi erikokoista kokoustilaa, joita yhdistelemällä on mahdollista saada kokouspaikat jopa 150 hengelle. Kokoushuoneet ovat varustettu kattavasti. Varustukseen kuuluu muun muassa projektori, valkokangas, äänentoistolaitteisto ja muistiinpanovälineet.

Kokous ei ole mitään ilman kunnon ruokaa. Kokouspakettiemme yhteyteen voit tilata menuvaihtoehdoistamme sopivan ruoan lounaaksi tai illalliseksi.

Tutustu kokoushuoneisiin etukäteen hotellin virtuaalikierroksella. Virtuaalikierros vie sinut keskelle kokoushuoneita ja pääset pyörähtämään täyden ympyrän kokoustilassa.

Tutustu myös Tampereen Cumulus Hämeenpuisto -hotelliin >>

Hotellitarjouksia

Ahaa Teatteri, Ystäväni Viiru

Cumulus Teatterilomalla Tampereella tutustutaan Viiruun ja Pesoseen. Koko perheen näytelmä Ystäväni Viiru nyt Ahaa Teatterissa!

Bileloma – ilta ulkona & yö hotellissa

Ilta ulkona tekee hyvää! Jossain kohtaa iltaa tulee kuitenkin aina se hetki, kun väsy iskee. Siinä on valittavana joko taksijono tai Cumulus. Valinnan pitäisi olla helppo. Nappaa bileloma itsellesi vaikka heti!

Ennakkotarjous -15 %

Hyödynnä ennakkovaraajan etu Cumulus-hotelliin ja säästät 15 % päivän hinnasta. Varaa ja maksa 7 vuorokautta ennen saapumista.

Illasta aamuun

Illasta aamuun sisältää majoituksen tyynymenuineen ja aamisen sekä herkullisen kolmen ruokalajin illallisen.

Kahden yön eläkeläistarjous

Hyödynnä kahden yön senioritarjous ja vietä kahden yön miniloma arjen keskellä.

 

Kylpyläloma Tampereella

Yhdistä perhelomaasi Tampereella hulvaton polskintapäivä Kylpylähotelli Rantasipi Edenissä, 15 minuutin ajomatkan päässä Tampereelta. Vesiliukumäet, aallot ja poreet odottavat!

Musiikkiteatteri Palatsi, Abba - Dancing Queen -show

Legendaarinen Abba villitsee Palatsissa, eikä esitys jätä ketään kylmäksi. 

Musiikkiteatteri Palatsi, Autiotalossa

Autiotalossa on rockmusikaali, joka kertoo 80-luvun rock-ilmiöstä Suomessa. Esitys käy läpi Dingon ja Yön valtava nousu suosioon, Mambaa ja Eveä unohtamatta.

Musiikkiteatteri Palatsi, Ihan Tuuliajolla

Cumulus Teatteriloma upeiden kappaleiden siivittämänä Tampereella. 

Musiikkiteatteri Palatsi, Queen-musikaali CHAMPIONS

Queen-musikaalissa Palatsi-teatterin Freddie Mercury saa yleisön yhä uudestaan hurraamaan seisaallaan. Varaa Cumulus Teatteriloma Tampereelle!

Syysloman hotellitarjoukset

Varaa Cumulus-hotellien syysloman hotellitarjoukset nyt ja säästä jopa 55 %.

Tampereen Komediateatteri, Ei ketään kotona

Cumulus Teatterilomalla tampereella nähdään Tampereen Komediateatterin näytelmä Ei ketään kotona, joka kertoo ensi-iltaan valmistautuvasta teatteriseurueesta. 

Tampereen Komediateatteri, Fredi Lilius

Koomikko Fredi Lilius hauskuuttaa Tampereen Komediateatterissa. 

Tampereen Komediateatteri, Mielenkääntäjä Pete Poskiparta

Pete Poskiparran showssa hämmästyt ja naurat kerta toisensa jälkeen. Esityksestä lähdetään aidosti ja leveästi hymyillen – eikä se ole mitään hypnoosia.

Tampereen Komediateatteri, Speden Naisen logiikka

Samppanjan lailla poreileva retrokomedia Speden naisen logiikka nähdään tänä syksynä Tampereella. 

Tampereen Komediateatteri, Sutela ja Salminen: Stand uppia!

Sutela ja Salminen: Stand uppia! -esityksessä Heli Sutela ja Krisse Salminen hauskuuttavat yleisöä suosikkijutuillaan.

Tampereen Komediateatteri, Vekkuliveljet

Tampereen Komediateatterissa näytelmä kahdesta ikääntyneestä näyttelijäkaveruksesta jotka vuosien jälkeen palaavat rooliinsa. Vekkuliveljet Cumulus Teatterilomalla Tampereella. 

Tampereen Teatteri, Näytelmä joka menee pieleen

Tampereella nähdään tänä syksynä Näytelmä joka menee pieleen.

Tampereen Teatteri, Patriarkka

Cumulus Teatterilomalla Tampereella nähdään Juha Jokelan Patriarkka. 

Tampereen Teatteri, Saiturin joulu

Joulun taikaa koko perheelle Teatterilomalla Cumulus-hotellissa Tampereella: Saiturin joulu.

Tampereen Teatteri, Sugar - Piukat paikat

Suurmusikaali Sugar - Piukat paikat on valloittava sekoitus hullutuksia, iloa ja tarttuvia melodioita. Varaa majoitus ja lippu esitykseen Tampereelle!

Katso kaikki tarjoukset