Viihtyisää majoitusta Tammerkosken maisemissa

Suosittu Cumulus City Koskikatu Tampere -hotelli sijaitsee mukavalla ja keskeisellä paikalla Tammerkosken rannassa.

Modernien tilojen ja ystävällisen palvelumme lisäksi hotellin yhteydessä sijaitsevat ruokaravintola Huviretki ja Pub Hemingway's. Lapsivieraita ilahduttavat erityisesti allasosastomme matala kahluuallas sekä aivan hotellin edustalla sijaitseva Pikku Kakkosen teemaleikkipuisto. Meillä järjestät myös onnistuneen kokouksen jopa 150 henkilölle.

Hotelli Cumulus City Koskikatu Tampere tarjoaa viihtyisän majoituksen

Hotellin virtuaalikierroksella voit tutustua kohtuuhintaisiin ja mukaviin Cumulus City -hotelli Koskikatu Tampereen huoneisiin. Huoneita hotellissa on lähes kolmesataa. Perustason huoneiden varusteluun kuuluu muun muassa veloitukseton WiFi-yhteys, TV, silitysrauta, hiustenkuivain ja tyynymenu. Vaativampaan makuun valittavanasi on Superior-tason huone - saunalla tai ilman.

Hotellin autotallissa on paikat 30 autolle. Hotel Bonus Club -kortilla saat pysäköinnin puoleen hintaan. Lisää pysäköintipaikkoja löytyy viereisessä P-Hämppi sopimusparkissa hintaan 24 €/vrk (hotelliin maksettaessa).

Cumulus City -hotelli Tampereen Koskikadulla tarjoaa hotellivierailleen kattavasti palveluita erinomaisella sijainnilla Tampereen keskustassa. Hotellin vieraana käytössäsi on hotellin kuntosali, asiakassaunat ja 12 metriä pitkä uima-allas. Kuntosaliin pääset kuntoilemaan aamu kuudesta ilta kymmeneen. Uima-allas on päivittäin avoinna kello 6.00–9.00 sekä klo 16 jälkeen. Lisäksi hotellin tarjontaan kuuluu pesulapalvelu.

Hotellin aamiainen on kattava. Yksityiskohtia aamiaisen sisällöstä voit tiedustella suoraan hotellista.

Kokouspalvelut Tampereen keskustassa

Cumulus City -hotelli Koskikatu Tampere soveltuu erinomaisesti kokouspaikaksi. Hotellissa on kuusi erikokoista kokoustilaa, joita yhdistelemällä on mahdollista saada kokouspaikat jopa 150 hengelle. Kokoushuoneet ovat varustettu kattavasti. Varustukseen kuuluu muun muassa projektori, valkokangas, äänentoistolaitteisto ja muistiinpanovälineet.

Kokous ei ole mitään ilman kunnon ruokaa. Kokouspakettiemme yhteyteen voit tilata menuvaihtoehdoistamme sopivan ruoan lounaaksi tai illalliseksi.

Tutustu kokoushuoneisiin etukäteen hotellin virtuaalikierroksella. Virtuaalikierros vie sinut keskelle kokoushuoneita ja pääset pyörähtämään täyden ympyrän kokoustilassa.

Tutustu myös Tampereen Cumulus City Hämeenpuisto -hotelliin >>

Hotellitarjouksia

Bileloma – ilta ulkona & yö hotellissa

Ilta ulkona tekee hyvää! Jossain kohtaa iltaa tulee kuitenkin aina se hetki, kun väsy iskee. Siinä on valittavana joko taksijono tai Cumulus. Valinnan pitäisi olla helppo. Nappaa bileloma itsellesi vaikka heti!

Ennakkotarjous -15 %

Hyödynnä ennakkovaraajan etu Cumulus-hotelliin ja säästät 15 % päivän hinnasta. Varaa ja maksa 7 vuorokautta ennen saapumista.

Illasta aamuun

Illasta aamuun sisältää majoituksen tyynymenuineen ja aamisen sekä herkullisen kolmen ruokalajin illallisen.

Joululoman hotellitarjous -25 %

Varaa joululoman hotellitarjoukset nyt ja säästä! Lähde jouluostoksille, yövy meillä matkalla joulunviettoon tai nauti hotellilomasta välipäivien vapailla. 

Kahden yön eläkeläistarjous

Hyödynnä kahden yön senioritarjous ja vietä kahden yön miniloma arjen keskellä.

 

Kylpyläloma Tampereella

Yhdistä perhelomaasi Tampereella hulvaton polskintapäivä Kylpylähotelli Rantasipi Edenissä, 15 minuutin ajomatkan päässä Tampereelta. Vesiliukumäet, aallot ja poreet odottavat!

Tammikuussa 1000+1 yötä tarjoushintaan

Tammikuun nettitarjouksena nopeimmille 1000+1 yötä alennettuun hintaan – varaa nyt!

Tampereen Komediateatteri, Speden Naisen logiikka

Samppanjan lailla poreileva retrokomedia Speden naisen logiikka nähdään tänä syksynä Tampereella. 

Tampereen Teatteri, Saiturin joulu

Joulun taikaa koko perheelle Teatterilomalla Cumulus-hotellissa Tampereella: Saiturin joulu.

Katso kaikki tarjoukset