Majoitus iloisessa ilmapiirissä

Cumulus-hotelli Kotka on kodikas hotelli niin työ- kuin vapaa-ajanmatkalle. Hotelli sijaitsee Karhulan kaupunginosassa aivan E18-moottoritien varrella, joten hotellille on helppo saapua autolla. Hotellin yhteydessä on ilmainen pysäköintitila, missä on myös pistokepaikkoja. Kotkan keskustasta Karhulaan on matkaa noin 7 km.

Viihtyisässä ja kodikkaassa hotellissamme on 93 huonetta. Huoneemme ovat sisustettuja lämminhenkisiksi ja kodikkaiksi.  Valittavana on perinteisiä yhden ja kahden hengen huoneita tai suurempia 3-4 hengen huoneita. Standard-huoneiden lisäksi meillä on Superior-huoneita. Superior-huoneiden varusteluissa on huomioitu liikematkustajat ja ne on suunniteltu helpottamaan työntekoa hotellihuoneessa. Huoneiden palveluihin kuuluu muun muassa laajakaistayhteys sekä maittava aamiainen. Cumulus hotelleista voit myös ottaa aamukahvin mukaan. Cumulus-hotelli Kotka sopii myös matkailijoille, joilla on eläimiä mukana. Majoitamme lemmikit mielellämme mukaviin oloihin Kotkan Cumulus-hotelliin!

Tule tutustumaan Kotkan nähtävyyksiin ja tapahtumiin

Kotkan Cumulus-hotelli tarjoaa loistavan tukikohdan tutustua Kotkan nähtävyyksiin ja tapahtumiin. Tutustumisen arvoisia paikkoja ovat esimerkiksi Kuusisen saari ja upea Katariinan Meripuisto Kotkansaarella.

Suomen toiseksi suurin festivaalitapahtuma, Kotkan meripäivät, järjestetään aina heinäkuun viimeisenä viikonloppuna. Kokemisen arvoinen tapahtuma on myös Kymijokipäivät, jolloin Kymijoen rannat täyttyvät erilaisista tapahtumista. Hotelli Cumulus Kotkassa majoitut juuri sopivan yhteyden päässä näistä tapahtumista.

Cumulus-hotelli Kotka tarjoaa ystävällisen palvelun ja mutkattoman iloisen ilmapiirin. Tämä takaa, että Kotkassa voit viihtyä pidempäänkin.

Hotellitarjouksia

Bileloma – ilta ulkona & yö hotellissa

Ilta ulkona tekee hyvää! Jossain kohtaa iltaa tulee kuitenkin aina se hetki, kun väsy iskee. Siinä on valittavana joko taksijono tai Cumulus. Valinnan pitäisi olla helppo. Nappaa bileloma itsellesi vaikka heti!

Ennakkotarjous -15 %

Hyödynnä ennakkovaraajan etu Cumulus-hotelliin ja säästät 15 % päivän hinnasta. Varaa ja maksa 7 vuorokautta ennen saapumista.

Kahden yön eläkeläistarjous

Hyödynnä kahden yön senioritarjous ja vietä kahden yön miniloma arjen keskellä.

 

Syysloman hotelliyöt ennakkoon -30 %

Kotoisat, mukavat Cumulus-hotellit syksyisen kaupungin keskustassa tarjoavat kätevän tukikohdan syksyn rientoihin. Varaa syyslomasi ennakkoon nyt – säästä jopa 30 %.

Katso kaikki tarjoukset