Majoitus keskellä kaupunkia

Cumulus-hotelli Kouvola majoittaa sinut mukavasti keskellä kaupunkia, olit sitten työ- tai vapaa-ajan matkalla.

Matkailijoille Kouvola tarjoaa paljon mahdollisuuksia. Voit ostaa liput erilaisiin kohteisiin suoraan hotellistamme: tervetuloa vaikkapa teatteriesitykseen tai Tykkimäelle. Kysy myös Seikkailuviikareiden elämysaktiviteetteja kesäisin!

Cumulus-hotelli sijaitsee Kouvolan keskustassa ja palvelut, kuten rautatieasema sekä keskustan ostosmahdollisuudet ovat lähellä hotellia. Autolla tullessasi voit jättää auton hotellin kattotasanteella sijaitsevalle pysäköintialueelle.

Hotellissa on 98 huonetta, joista jokaisessa on oma suihku, hiustenkuivain, TV, radio, veloitukseton WiFi-yhteys sekä muistakin Cumulus-hotelleista tuttu kolmen tyynyn Tyynymenu. Huoneiden hintaan kuuluu perinteinen hotelliaamiainen, joten aamiaisella nautit aamiaispöydän laajasta tarjonnasta. Aamiaispöydän tarjonnan voit tarkistaa etukäteen hotellin aulasta.

Hotelli Cumulus Kouvolan vieraiden käytössä on hotellin kaksi saunaa. Erikseen on myös varattavana saunakabinetti, missä onnistuu myös pienet kokoukset.

Kokousten pitämiseen hotellissamme on kaksi kokoustilaa. Isompaan kokoustilaan mahtuu kolmekymmentä henkilöä. Pienemmässä, kymmenen hengen kokoustilassa onnistuu pienemmät palaverit. Kokouspäivästä saat täydellisen yhdistämällä kokouspäivään majoittuminen hotellissa. Saat aamulla aloitettua tehokkaasti kokouksen ja päivän päätteeksi onnistuu rentoutuminen saunan lauteilla ja hotellin ravintolassa.

Hotellin yhteydessä sijaitsevat ruokaravintola Huviretki sekä istuskeluravintola Pub Wanha Mestari. Aivan hotellin vieressä sijaitsee Kouvolan suosituin tanssiravintola Mulligan's.

Mitä Kouvola tarjoaa?

Suosituimpia matkailukohteita Kouvolassa ovat Tykkimäen huvipuisto, Repoveden kansallispuisto, Verlan tehdasmuseo sekä Mustila Arboretum.

Tykkimäki tarjoaa tekemistä koko perheelle. Tykkimäellä on koko perheelle sopivat huvipuistolaitteet ja uutuutena kesällä 2014 avattu Aquapark. Tykkimäelle liput kannattaa ostaa kätevästi Cumulus-hotellin vastaanotosta.

Repoveden kansallispuisto sijaitsee 50 km päässä Kouvolasta. Kansallispuisto tarjoaa mahdollisuuden rentoutua jylhän luonnon, asumattomien metsien ja kymmenien järvien keskellä. Puistossa voit kalastaa, marjastaa sekä vaeltaa.

Muita tutustumisen arvoisia kohteita ovat Verlan tehdasmuseo ja Mustila Arboretum. Kesäisin auki olevaan maailmanperintökohteeseen Velan tehdasmuseoon voit käydä tutustumassa opastetulla kierroksella. Verlan museossa on esiteltynä puunjalostusteollisuuden historiaa autenttisessa miljöössä. Samalla voit käydä tutustumassa Elimäellä sijaitsevaan Mustila Arboretumiin, joka on Suomen vanhin ja suurin puulajipuisto.

Hotellitarjouksia

Bileloma Kouvolassa

Cumulus Kouvolan bilepaketti: bailaa kaupungin tyylikkäimmällä klubilla ja majoitu mukavasti aivan keskustassa.

 

Hemmotteluloma

Cumulus-hotellin hemmottelulomaan kuuluu yö Superior-huoneessa kuohuviinillä ja suklaalla, saunan löylyt, runsas buffet-aamiainen sekä illallinen ravintolassa tarjoushinnoin.

 

Illasta aamuun

Illasta aamuun sisältää majoituksen tyynymenuineen ja aamisen sekä herkullisen kolmen ruokalajin illallisen.

Keilailua Kouvolassa

Cumulus Kouvolan keilailupaketti Happy Bowlingiin: keilaa uusitussa keilahallissa ja majoitu mukavasti aivan keskustassa.

 

Kesäloman 2015 ennakkotarjous

Kesän ennakkotarjous -25 % varaa netistä 31.5. mennessä ja säästä! Huoneita rajoitetusti, nappaa omasi heti - maksa vasta kesällä.

Kesälomavinkit

Kesän ennakkotarjous -25 % varaa netistä 31.5. mennessä ja säästä! Huoneita rajoitetusti, nappaa omasi heti - maksa vasta kesällä.

Rockloma Kouvolassa

Rock on! Tervetuloa rokkilomalle Kouvolaan - majoitus mukavasti keskelle kaupunkia.

Tanssiloma Kouvolassa

Tervetuloa tanssimaan arki pois huippuartistien tahtiin Kouvolaan!

Ennakkotarjous -20 %

Hyödynnä ennakkovaraajan etu Cumulus-hotelliin ja säästät 20 % päivän hinnasta. Varaa ja maksa 7 vuorokautta ennen saapumista.

Kahden yön eläkeläistarjous

Hyödynnä kahden yön senioritarjous ja vietä kahden yön miniloma arjen keskellä.

 

Katso kaikki tarjoukset