Kodikas majoitus Kuopion keskustassa

Cumulus-hotelli Kuopio sijaitsee keskustassa rautatieaseman ja linja-autoaseman lähellä. Hotellissa majoitut mukavasti keskellä kaupunkia, lähellä toria ja kaupungin tapahtumia. Sijainti on erinomainen myös omalla autolla kulkevalle matkaajalle, sillä 5-tien liittymä on vain vähän matkan päässä hotellilta. Hotellin yhteydessä on autolla matkaaville vieraille autotallipaikkoja sekä autopistokepaikkoja muiden pysäköintipaikkojen lisäksi.

Huoneita hotellissa on 141 ja valittavana on yhden ja kahden hengen huoneiden lisäksi isompia kolmen hengen huoneita sekä Kombi-huoneita. Jos haluat vähän enemmän luksusta, voit myös valita Superior–huoneen, joka soveltuu erinomaisesti liikematkalaiselle, sillä huoneen suunnittelussa on kiinnitetty huomiota työntekoon hotellihuoneessa. Superior–huoneessa voit halutessasi keittää kahvit tai ottaa kahvin kupissa mukaan hotellin aamiaisravintolasta. Kaikki huoneemme ovat savuttomia ja Cumulus-hotelleista tuttuun tapaan löydät jokaisesta huoneesta TV:n ja radion, veloituksettoman laajakaistayhteyden sekä Tyynymenun.

Tutustu Kuopion Cumulus-hotellin laajaan palvelutarjontaan

Modernissa hotellissamme on huomioitu monen matkaajan tarpeet. Vieraidemme käytettävissä on myös huonepalvelu sekä pesulapalvelu. Voit lisäksi pitää pienen tauon arjesta ja käydä tutustumassa uusiin laitteisiin kuntosalillamme.

Kuopion Cumulus-hotellissa on viisi erikokoista kokoustilaa. Kaikki kokoustilamme ovat remontoituja ja valittavana on jopa 50 henkilön kokoustila. Kokoustilojen varusteluihin kuuluu muun muassa videotykki ja valkokangas, dokumenttikamera, Blu-Ray -soitin, lehtiötaulu ja muistiinpanovälineet. Hotellissa on myös erillinen 25 m² saunakabinetti / ryhmätyötila 10-15 henkilölle. Katso lisää kokoustiloistamme ja käy virtuaalikierroksella.

Kuopiossa tapahtuu

Tutustu Kuopion kattavaan tapahtumatarjontaan Visit Kuopion sivuilta. Hotelli Cumulus Kuopio tarjoaa loistavan tukikohdan eri tapahtumiin keskeisen sijaintinsa ja hyvien kulkuyhteyksien johdosta.

Valitse Cumulus-hotelli Kuopio majapaikaksesi vaikka mäkihypyn maailmancuppiin tai perinteiseen Kuopiolaiseen suurtapahtumaan Kalaryssäykseen. Nähtävyyksiä Kuopiossa riittää. Kannattaa käydä katsomassa ainakin Puijon torni ja yli sata vuotta vanha Kuopion kauppahalli. Tervetuloa!

Hotellitarjouksia

Bileloma – ilta ulkona & yö hotellissa

Ilta ulkona tekee hyvää! Jossain kohtaa iltaa tulee kuitenkin aina se hetki, kun väsy iskee. Siinä on valittavana joko taksijono tai Cumulus. Valinnan pitäisi olla helppo. Nappaa bileloma itsellesi vaikka heti!

Ennakkotarjous -15 %

Hyödynnä ennakkovaraajan etu Cumulus-hotelliin ja säästät 15 % päivän hinnasta. Varaa ja maksa 7 vuorokautta ennen saapumista.

Illasta aamuun

Illasta aamuun sisältää majoituksen tyynymenuineen ja aamisen sekä herkullisen kolmen ruokalajin illallisen.

Kahden yön eläkeläistarjous

Hyödynnä kahden yön senioritarjous ja vietä kahden yön miniloma arjen keskellä.

 

Kuopion kaupunginteatteri, Annie Mestariampuja

Cumulus Tatterilomalla Kuopiossa nähdään Annie Mestariampuja -musikaali. 

Kuopion kaupunginteatteri, Frida

Kuopion Kaupunginteatteri esittää näytelmän tunnetusta taiteilijasta, Frida Kahlosta, joka eli kivun vankina. 

Kuopion kaupunginteatteri, Sukuvika

Cumulus Teatterilomalla Kuopion kaupunginteatterin hulvaton sairaalafarssi Sukuvika. 

Syysloman hotellitarjoukset

Varaa Cumulus-hotellien syysloman hotellitarjoukset nyt ja säästä jopa 55 %.

Katso kaikki tarjoukset