Mutkaton ja viihtyisä majoitus

Uudistettu Cumulus-hotelli Lahti on mutkaton ja viihtyisä hotelli kaupungin suosituimman kauppakeskuksen yhteydessä, parhaiden ostospaikkojen välittömässä läheisyydessä. Cumulus Lahdessa asut mukavasti keskellä kaupungin sykettä ja nautit iloisesta sekä ystävällisestä palvelusta.

Lahti tunnetaan monipuolisena kulttuuri- ja urheilukaupunkina. Lukemattomat arvokisat, teatteriesitykset sekä kuntoilumahdollisuuksien laajuus vastaavat vaativammankin matkailijan tarpeita. Hotellin lähellä sijaitsee kauppakeskus Trio, joten ostosten tekoon on myös mahdollisuus.

Voit valita mieleisesi huoneen Lahden Cumulus-hotellin monipuolisesta tarjonnasta. Tarjonnassamme on 171 huonetta. Suurin osa huoneistamme on kahden hengen huoneita, mutta halutessasi voit valita yhden hengen huoneen. Jos olette tulossa isommalla porukalla, on meillä myös kolmen hengen huoneita tai kombi–huoneita. Liikematkalaisille suosittelemme Superior–huonetta. Superior–huoneiden suunnittelussa on otettu huomioon liikematkalaisten tarpeet ja työnteko hotellihuoneessa. Superior–huoneet ovat hyvin sijoiteltu hotelliin rauhallisille paikoille.

Cumulus-hotellien varusteluun kuuluu erikoisuutena kolmen tyynyn Tyynymenu. Hyvä tyyny takaa paremmat yöunet ja heräät virkeänä seuraavan päivän haasteisiin.

Cumulus-hotelli Lahti tarjoaa vierailleen mahdollisuuden käyttää veloituksetonta WiFi-yhteyttä. Huonevarustuksiin kuuluu lisäksi TV, radio, hiustenkuivain ja osassa huoneista minibaari.

Jokaisen huoneen hintaan sisältyy aamiainen. Runsaassa aamiaispöydässä tarjoillaan kattava valikoima kasviksia ja hedelmiä. Tarjolla on myös lämpimiä ruokia runsaampaan nälkään.

Cumulus-hotelli Lahti – majapaikkana Lahden tapahtumissa

Cumulus-hotelli Lahdessa on loistava tukikohta tutustuessasi Lahden tapahtumiin. Lahti on tunnettu urheilukaupunki. Lahden urheilukeskuksessa järjestetään monia kansallisia ja kansainvälisiä urheilutapahtumia kuten Salpausselän kisat. Salpausselän kisoihin tulee paljon kansainvälisiä kilpailijoita ja katsoja. Joka talvi järjestettävissä kisoissa kilpaillaan hiihdossa, mäkihypyssä ja yhdistetyssä.

Urheilustaan tunnetussa Lahdessa on myös muuta tapahtumaa. Yksi Suomen suurimmista ammattiteattereista sijaitsee Lahdessa. Lahden kaupunginteatteri esiintyy vuonna 1983 valmistuneessa Teatteritalossa.

Lahdessa on myös Sibeliustalo, jossa järjestetään kongresseja ja konsertteja. Sibeliustalon konserttisali on kansainvälisesti tunnettu ja korkeatasoinen. Sibeliustalo sijaitsee Ankkurin kaupunginosassa.

Saapuminen hotellille

Hotelli Cumulus sijaitsee aivan Lahden keskustassa. Hotellille on helppo saapua, tulit sitten junalla tai autolla. Rautatieasemalta hotellille on matkaa noin kilometri. Matkan kävelee kevyesti vartissa.

Omalla autolla tuleville vieraille on varattu pysäköintipaikkoja hotellin parkkitalosta. Pysäköinti maksaa yhdeksän euroa vuorokaudelta. Parkkitaloon pääsee ajamaan sisään Kirkkokadulta tai Kauppakadulta. Hotelli sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, joten hotellille on helppo tulla myös omalla autolla.

Hotellitarjouksia

Äitienpäivän hotellitarjoukset

Vietä iloinen vappu keskellä keväistä kaupunkia ja hyödynnä vapputarjous - etusi jopa 44 %.

Helatorstai-viikon 2015 hotellitarjoukset

Toukokuussa tarjoushinnoin: ota kaikki irti helatorstai-viikon pitkistä vapaista ja lähde kaupunkilomalle keväiseen kaupunkiin.

Hemmotteluloma

Cumulus-hotellin hemmottelulomaan kuuluu yö Superior-huoneessa kuohuviinillä ja suklaalla, saunan löylyt, runsas buffet-aamiainen sekä illallinen ravintolassa tarjoushinnoin.

 

Illasta aamuun

Illasta aamuun sisältää majoituksen tyynymenuineen ja aamisen sekä herkullisen kolmen ruokalajin illallisen.

Jetsetti bileloma – Hotelliloma yhdistettynä yökerhoiltaan

JetSetti on Cumulus-hotellin ja Night People Groupin uusi bileloma. Biletys + yöpala + majoitus + aamupala = keskellä kaupunkia.

Kesäloman 2015 ennakkotarjous

Kesän ennakkotarjous -25 % varaa netistä 31.5. mennessä ja säästä! Huoneita rajoitetusti, nappaa omasi heti - maksa vasta kesällä.

Lahden Kaupunginteatteri, Chicago

Tervetuloa 1920-luvun sykkivään Chicagoon.

Lahden Kaupunginteatteri, Särkelä itte

Näytelmä tehtaanjohtaja Särkelästä, jonka periaatteet ovat ainoita ja oikeita.

Summer Up Lahdessa

Summer Up 3.–5.7.2015 Lahdessa - majoitu mukavasti Cumulus Lahdessa. Hintaan sisältyy majoitus, buffet-aamiainen ja sauna.

Vappu 2015 hotellitarjoukset

Vietä iloinen vappu keskellä keväistä kaupunkia ja hyödynnä vapputarjous - etusi jopa 44 %. 

Ennakkotarjous -20 %

Hyödynnä ennakkovaraajan etu Cumulus-hotelliin ja säästät 20 % päivän hinnasta. Varaa ja maksa 7 vuorokautta ennen saapumista.

Kahden yön eläkeläistarjous

Hyödynnä kahden yön senioritarjous ja vietä kahden yön miniloma arjen keskellä.

 

Katso kaikki tarjoukset