Majoitu mukavasti Savon sydämessä

Cumulus-hotelli Mikkeli sijaitsee mukavasti keskellä kaupunkia ja sen tapahtumia, aivan Etelä-Savon suurimman kauppakeskuksen Akselin vieressä.

Hotellin keskeinen sijainti mahdollistaa helpon liikkumisen. Pääset hotellille helposti autolla tai julkisilla kulkuneuvoilla. Junalla tulevat vieraat voivat tulla kävellen hotellille, sillä hotelli sijaitsee reilun puolen kilometrin päässä rautatieasemalta. Autolla tulevat vieraat ovat myös huomioitu. Autollesi löydät maksuttoman pysäköintipaikan Kauppakeskus Akselin kattotasanteelta. Kysy lisää parkkipaikasta hotellin aulasta.

Hotellin viihtyisät huoneet, monipuoliset kokoustilat sekä hotellin ravintola takaavat onnistuneen vierailun Mikkelissä. Hotellin kaikissa huoneissa on veloitukseton WiFi-yhteys. Lisäksi lähes kaikki hotellin 136 huonetta on varusteltu huonekohtaisella jäähdyttävällä ilmastoinnilla. Huoneiden varusteluun kuuluu sinua varten suunniteltu Tyynymenu. Laadukas kolmen tyynyn menu tarjoaa mahdollisuuden mukaville unille. Hyvin levätyn yön jälkeen olet virtaa täynnä.

Mikkelin Cumulus-hotellin kaikkien huoneiden hintaan kuuluu kattava aamupala. Aamupala tarjoillaan hotellin aamiaisravintolassa ja tarjolla on terveellisiä hedelmiä, mysliä, jugurttia, leipää ja suurempaan nälkään sopivia lämpimiä vaihtoehtoja kuten munakokkelia. Kiireinen työmatkalainen voi ottaa aamukahvinsa mukavasti mukissa mukaan.

Cumulus-hotelli Mikkeli tarjoaa monipuolisia palveluita. Hotellissa on ravintolan lisäksi saunatilat ja uima-allas. Rankan päivän päätteeksi pääset uimaan sekä saunomaan.

Mikkelissä tapahtuu

Seudulla järjestetään monenlaisia musiikkitapahtumia ympäri vuoden. Monipuoliset tapahtumat ja Saimaan ainutlaatuinen järviluonto mahdollistavat mukavan ja laadukkaan loman Mikkelissä.

Mikkelin seudun suosituimpia vierailukohteita on taidekeskus Salmela Mäntyharjulla. Siellä järjestetään kuvataidenäyttelyitä, konsertteja sekä runotapahtumia.

Visulahti on monen matkaajan kohteena kesäisin ja siellä riittääkin tekemistä koko päiväksi koko perheelle. Visulahdessa vietetyn vilkkaan päivän jälkeen on hyvä tulla rentoutumaan hotellille. Visulahden matkailukeskukseen on matkaa hotellilta reilu 5km viitostietä ajaen.

Mikkelistä löytyy myös kaksi golfkenttää, Mikkelin Golf ja Annilan golfkeskus. Mikä olisikaan parempi tapa viettää kesäviikonloppu kuin käydä tutustumassa kahteen golfkenttään ja viettää yö Cumulus-hotellissa Mikkelissä. Ensimmäisen golfpäivän jälkeen pääset rentoutumaan hotellin saunaosastolle ja ravintolaan. Aamulla hyvin nukutun yön jälkeen päivä lähtee käyntiin runsaalla ja kattavalla hotellin aamupalalla.

Kaupunki tunnetaan myös Mannerheimin päämajasta. Talvi- ja jatkosodissa puolustusvoimien päämajapaikkana toimi Mikkeli. Sotavuosien keskeisimpiä tapahtumia, päämajan toimintaa ja Mannerheimin työhuonetta esittelevä museo sijaitsee samoissa tiloissa, missä puolustusvoimien päämaja toimi talvi- ja jatkosodissa.  Päämajamuseoon kuuluvat myös Viestikeskus Lokki ja Mannerheimin salonkivaunu.

Cumulus-hotelli Mikkeli toivottaa kaikki matkalaiset tervetulleeksi.

Hotellitarjouksia

2 yön kaupunkiloma

Varaa 2 yötä Cumulus-hotelliin. Majoittuessasi 2 peräkkäistä yötä samassa Cumulus-hotellissa säästät jopa 55 %.

Hemmotteluloma

Cumulus-hotellin hemmottelulomaan kuuluu yö Superior-huoneessa kuohuviinillä ja suklaalla, saunan löylyt, runsas buffet-aamiainen sekä illallinen ravintolassa tarjoushinnoin.

 

Hiihtoloma 2015 hotellitarjoukset

Varaa hiihtoloman hotellitarjoukset nyt ja säästä jopa 52 %.

Illasta aamuun

Illasta aamuun sisältää majoituksen tyynymenuineen ja aamisen sekä herkullisen kolmen ruokalajin illallisen.

Mikkelin kissojen jalkapalloturnaus

Tule kokemaan Mikkelin Kissojen junnujen jalkapalloturnauksen jännittävät hetket ja majoitu mukavasti Hotelli Cumulus Mikkelissä.

Mikkelin teatteri, Vielä ehtii

Hyvänmielen komedia neljästä eläkeläisvanhuksesta.

Pääsiäinen 2015 hotellitarjoukset

Pääsiäinen Cumulus-hotelleissa - vietä rentouttava loma ja varaa hotelliyö nyt!

Saimaa Blues Mikkelissä

Saimaa Blues -festivaali tarjoilee jälleen sinisiä säveliä ja mielenkiintoisia oheistapahtumia Saimaan rannalla 1.–5.4.2015.

Ennakkotarjous -20 %

Hyödynnä ennakkovaraajan etu Cumulus-hotelliin ja säästät 20 % päivän hinnasta. Varaa ja maksa 7 vuorokautta ennen saapumista.

Kahden yön eläkeläistarjous

Hyödynnä kahden yön senioritarjous ja vietä kahden yön miniloma arjen keskellä.

 

Katso kaikki tarjoukset