Majoitus keskellä kaupunkia

Cumulus-hotelli Pori on kodikas hotelli keskellä kaupungin sykettä. Cumulus-hotellissa viihdyt niin työ- kuin vapaa-ajanmatkallasi.

Porin Cumulus-hotellissa vietät yösi uudistetussa huoneessa. Tyynysi voit valita kolmen tyynyn menusta. Hotellissa on 111 mukavaa huonetta, joissa kaikissa on huonekohtainen ilmastointi. Huoneet ovat yhden tai kahden hengen huoneita ja varustelutasoja on kaksi. Standard–huoneiden varusteluun kuuluu TV, radio, hiustenkuivain, maksuton laajakaista ja kolmen tyynyn Tyynymenu. Superior–huoneiden varusteluun kuuluu Standard-huoneiden varusteluiden lisäksi minibaari. Superior–huoneiden suunnitellussa on huomioitu myös työmatkalaisten tarpeet.

Hotellin huoneiden hintaan kuuluu aina kattava aamiainen, jossa tarjoillaan maukkaita vaihtoehtoja.

Saunan löylyt rentouttavat väsyneenkin matkalaisen mielen. Hotellissamme on kaksi saunaa, jotka ovat vieraidemme käytettävissä. Hotellin yhteydessä on myös ravintola Huviretki. Ruokailun lisäksi ravintola sopii erinomaisesti seurusteluun ja illanviettoon. Huviretki tarjoaa myös paikan isommalle porukalle - juhliin tai kokouksiin.

Porin hiekkarannat kutsuvat

Jazzista tunnettu Pori ja läheiset Yyterin hiekkarannat tarjoavat mahdollisuudet mukavaan kaupunkilomaan - maissa, rannalla tai merellä. Suomen kuuluisimmat hiekkarannat löytyvät Porin Yyteristä. Matkaa hotellilta Yyterin hiekkarannoille on noin 20 km. Matka taittuu kätevästi autolla kakkostietä pitkin. Porin hiekkarannat eivät rajoitu vain Yyteriin. Esimerkiksi Karhuluodon ranta on suosittu hiekkaranta kesäisin.

Poriin kannattaa tutustua myös mereltä käsin. Poriin pääset omalla veneellä ja vierasvenesatamapaikkoja löytyy jopa Porin keskustasta. Voit myös tutustua Porin rannikkoon ja Kokemäenjokeen vesibussimatkalla.

Pori Jazz majoitus Cumulus-hotellissa

Suuret tapahtumat vetävät paljon vieraita Poriin. Suuri kansainvälinen musiikkifestivaali Pori Jazz järjestetään heinäkuussa. Festivaali täyttää musiikilla Kokemäenjoen rannat, Kirjurinluodon konserttipuiston sekä Porilaiset jazzklubit. Jazzeille kannattaa varata hotellihuone ajoissa, sillä silloin hotellivieraita on ympäri maailman. Cumulus-hotelli Pori tarjoaa sijaintinsa puolesta erinomaisen tukikohdan tutustua Jazzien tarjontaan.

Poriin on helppo tulla. Cumulus-hotelli löytyy Porin keskustasta ja sinne pääset helposti kakkostieltä. Hotellin lähellä on myös rautatieasema ja bussiasema. Poriin pääsee myös lentäen. Porin lentokenttä on kätevästi lyhyen matkan päässä Cumulus-hotellista.

Hotellitarjouksia

Hemmotteluloma

Cumulus-hotellin hemmottelulomaan kuuluu yö Superior-huoneessa kuohuviinillä ja suklaalla, saunan löylyt, runsas buffet-aamiainen sekä illallinen ravintolassa tarjoushinnoin.

 

Illasta aamuun

Illasta aamuun sisältää majoituksen tyynymenuineen ja aamisen sekä herkullisen kolmen ruokalajin illallisen.

Jetsetti bileloma – Hotelliloma yhdistettynä yökerhoiltaan

JetSetti on Cumulus-hotellin ja Night People Groupin uusi bileloma. Biletys + yöpala + majoitus + aamupala = keskellä kaupunkia.

Kahden yön kaupunkilomatarjous

Kahden yön kaupunkilomat edullisesti Cumulus-hotelleissa alkaen 69 € / henkilö.

Syysloman hotellitarjoukset

Varaa Cumulus-hotellien syysloman hotellitarjoukset nyt ja säästä jopa 55 %.

Bileloma – ilta ulkona & yö hotellissa

Ilta ulkona tekee hyvää! Jossain kohtaa iltaa tulee kuitenkin aina se hetki, kun väsy iskee. Siinä on valittavana joko taksijono tai Cumulus. Valinnan pitäisi olla helppo. Nappaa bileloma itsellesi vaikka heti!

Ennakkotarjous -20 %

Hyödynnä ennakkovaraajan etu Cumulus-hotelliin ja säästät 20 % päivän hinnasta. Varaa ja maksa 7 vuorokautta ennen saapumista.

Kahden yön eläkeläistarjous

Hyödynnä kahden yön senioritarjous ja vietä kahden yön miniloma arjen keskellä.

 

Katso kaikki tarjoukset