Majoitu mukavasti Rauman kanaalin rannalla

Cumulus-hotelli Rauma on iloisen ja ystävällisen palvelun hotelli kauniin kanaalin rannalla, Rauman keskustassa. Merellistä Raumaa sanotaan länsirannikon Helmeksi. Rauman vanha puukeskusta edustaa parhaiten säilynyttä puuarkkitehtuuria Suomessa ja se on myös yksi UNESCO:n maailmanperintökohteista.

Hotelli Cumulus sijaitsee Rauman vanhan kaupungin kupeessa, kanaalin vieressä. Pääset kävellen tutustumaan tunnelmalliseen vanhaan kaupunkiin ja samalla olet kaupungin palveluiden läheisyydessä. Kävelymatkan päässä on myös Rauman linja-autoasema ja rautatieasema.

Rauman keskustassa sijaitsevassa Cumulus-hotellissa on 104 huonetta. Valittavanasi on Standard-, Business- tai Superior–tason huoneista. Kaikkien huoneiden varusteluun kuuluun TV, Radio, hiustenkuivain, veloitukseton WiFi-yhteys ja kolmen tyynyn Tyynymenu, joka on toteutettu takaamaan sinulle rentouttavat yöunet. Kaikki huoneemme ovat savuttomia.

Hotellissa on kolme viihtyisää kokoustilaa. Näihin tiloihin mahtuu 14-70 henkilöä riippuen kokoustilasta ja huoneen tuolien ja pöytien järjestyksestä. Halutessasi saat kokoustilan pöydät joko teatterimuodossa, luokkamuodossa tai U-mallisella pöydällä. Pöytien asettelu kannattaa valita tapahtumakohtaisesti, jotta saat kokouspäivästä kaiken irti.

Tule viihtymään Raumalle

Rauma tunnetaan vanhasta kaupungistaan ja sen ihastuttavista vanhoista puutaloista. Rauman vanhaan kaupunkiin kannattaa käydä tutustumassa. Se on harvinaisen laajana ja yhtenäisenä säilynyt puukaupunkialue. Vanhan kaupungin asemakaava poikkeaa totutusta ruutukaavasta. Siellä kapeat kadut mutkittelevat ja tontit ovat omanlaisiaan. Alueen keskellä on vanha, tunnelmallinen kauppatori, joka toimii samalla koko Rauman kaupungin keskuksena. Kesäisin siellä on paljon torimyyjiä, jotka myyvät tuoreita paikallisia tuotteita. Torilta löydät satakuntalaista kalaa, marjoja ja kasviksia. Torin läheisyyteen on myös keskittynyt Rauman kaupat. Alueella on erilaisia kauppoja lähes kaksisataa.

Rauman pitsiviikot ja mustan pitsin yö

Tunnetuin raumalainen tapahtuma on joka kesä järjestettävä Rauman pitsiviikot. Pitsiviikoille kannattaa tulla kauempaakin ja sinut majoittaa Cumulus-hotelli Rauma. Tapahtumatarjontaa riittää ihan jokaiselle. Pitsiviikolla on ohjelmassa erilaisia konsertteja ja näytöksiä. Perinteisesti pitsiviikolla pelataan pitsiturnaus, jääkiekossa mittelevät ainakin Rauman Lukko, Porin Ässät ja Turun Palloseura. Viikon päättää mustan pitsin yö, jolloin tarjolla on perinteisten näyttelyiden ja esitysten lisäksi aitoa markkinatunnelmaa.

Hotellitarjouksia

Hemmotteluloma

Cumulus-hotellin hemmottelulomaan kuuluu yö Superior-huoneessa kuohuviinillä ja suklaalla, saunan löylyt, runsas buffet-aamiainen sekä illallinen ravintolassa tarjoushinnoin.

 

Illasta aamuun

Illasta aamuun sisältää majoituksen tyynymenuineen ja aamisen sekä herkullisen kolmen ruokalajin illallisen.

Kahden yön kaupunkilomatarjous

Kahden yön kaupunkilomat edullisesti Cumulus-hotelleissa alkaen 69 € / henkilö.

Syysloman hotellitarjoukset

Varaa Cumulus-hotellien syysloman hotellitarjoukset nyt ja säästä jopa 55 %.

Bileloma – ilta ulkona & yö hotellissa

Ilta ulkona tekee hyvää! Jossain kohtaa iltaa tulee kuitenkin aina se hetki, kun väsy iskee. Siinä on valittavana joko taksijono tai Cumulus. Valinnan pitäisi olla helppo. Nappaa bileloma itsellesi vaikka heti!

Ennakkotarjous -20 %

Hyödynnä ennakkovaraajan etu Cumulus-hotelliin ja säästät 20 % päivän hinnasta. Varaa ja maksa 7 vuorokautta ennen saapumista.

Kahden yön eläkeläistarjous

Hyödynnä kahden yön senioritarjous ja vietä kahden yön miniloma arjen keskellä.

 

Katso kaikki tarjoukset