Rovaniemen legendaarinen Rantasipi Pohjanhovi tekee lisää tilaa kasvavalle asiakasmäärälle

Rovaniemen Rantasipi Pohjanhovi -hotelli laajenee sen liiketoiminnan yhdistyessä Rovaniemen Cumulus-hotellin kanssa. Muutoksen myötä Pohjanhovin huonekapasiteetti kasvaa ja se pystyy entistä paremmin vastaamaan muun muassa ulkomaalaisten matkanjärjestäjien vuosittain kasvavaan kysyntään. Yhdistymisen jälkeen Pohjanhovin kokonaishuonekapasiteetti tulee olemaan 276 huonetta. Rantasipi Pohjanhovi on muutoksen jälkeen Pohjois-Suomen suurin hotelli.

Hotellikapasiteettien yhdistyminen ajoittuu syksyyn 2015. 

Lisätiedot:

Rantasipi ketjujohtaja Juha Tiainen, 0400 868 190 juha.tiainen@restel.fi

Rantasipi Pohjanhovi hotellinjohtaja Päivi Olkkonen, 040 5123 278 paivi.olkkonen@restel.fi

 

 

 

Cumulus-hotelli Rovaniemi on perinteikäs hotelli Lapissa, jossa asut kodikkaasti keskellä kaupunkia ja nautit leppoisasta ilmapiiristä ja iloisesta palvelusta.

Hotelli Cumulus Rovaniemi sijaitsee aivan Rovaniemen keskustassa, Kemijoen tuntumassa. Rovaniemen kaupungin palvelut, ostospaikat ja ravintolat ovat kävelymatkan päässä. Matkaa rautatieasemalle on alle 2 km. Cumulus Rovaniemi sopii myös lentokoneella matkaaville vieraille. Rovaniemellä ei ole hotelleita lentokentän vierellä, joten virallista lentokenttähotellia ei ole, mutta Cumulus-hotelli Rovaniemi majoittaa kaikki. Autolla tuleville vieraille on varattu pysäköintipaikkoja hotellin viereisillä tolppapaikoilla ja parkkihallissa.

Perinteikäs Lapin hotelli täynnä tunnelmaa

Cumulus-hotelli Rovaniemi on pohjoisin Cumulus-hotelli. Hotellissa on 64 viihtyisää huonetta, joista kaksi on saunallista sviittiä. Huoneiden perusvarustukseen kuuluu TV, hiustenkuivain, veloitukseton WiFi ja Tyynymenu. Liikematkalaisille suosittelemme ylellistä Superior–tason huonetta. Superior–huoneiden suunnittelussa kiinnitetty huomiota työmatkalaisen tarpeisiin ja työntekoa huoneessa on helpotettu.

Hotellissamme on kaksi viihtyisää kokoushuonetta. Isompaan, Rova-Kaira -nimiseen, kokoustilaan mahtuu jopa 150 henkilöä. Kokoustilan varustelun voit valita itse. Valittavanasi on esimerkiksi videotykki ja valkokangas, langaton mikrofoni ja muistiinpanovälineet. Pienempi, Korkalo-Rakka –kokoustila soveltuu myös tunnelmallisiin illallistilaisuuksiin. Huoneesta on erinomaiset näköalat kaupungin läpi virtaavan Kemijoen suuntaan.

Ympärivuotinen matkailukaupunki, Rovaniemi

Rovaniemi on joulupukin virallinen kotikaupunki. Matkailijat ympäri maailmaa tulevat tapaamaan kyseistä herraa. Joulupukkia voit käydä tapaamassa Joulupukin pajakylässä. Rovaniemellä riittää myös muuta nähtävää ympäri vuoden. Talvella matkailijat tulevat tietenkin valkoiseen napapiirin kaupunkiin. Rovaniemellä pääset tutustumaan pohjoisen napapiirin luontoon erilaisilla safareilla. Kesäaikaan suosittuja ovat vaellukset ja talvella koiravaljakot tai moottorikelkkasafarit vievät vierailijat mukanaan. Kaupunki sijaitsee Ounasvaaran läheisyydessä ja talvella Ounasvaaran hiihtokeskus on suosittu paikka harrastaa talviurheilulajeja.

Legendaarinen Pub Pisto sekä oven ulkopuolella odottavat Lapin elämykset tuovat omat lisämausteensa hotellin tarjontaan.

Hotellitarjouksia

Bileloma – ilta ulkona & yö hotellissa

Ilta ulkona tekee hyvää! Jossain kohtaa iltaa tulee kuitenkin aina se hetki, kun väsy iskee. Siinä on valittavana joko taksijono tai Cumulus. Valinnan pitäisi olla helppo. Nappaa bileloma itsellesi vaikka heti!

Ennakkotarjous -20 %

Hyödynnä ennakkovaraajan etu Cumulus-hotelliin ja säästät 20 % päivän hinnasta. Varaa ja maksa 7 vuorokautta ennen saapumista.

Kahden yön eläkeläistarjous

Hyödynnä kahden yön senioritarjous ja vietä kahden yön miniloma arjen keskellä.

 

Katso kaikki tarjoukset