Cumulus-hotelli Rovaniemi on perinteikäs hotelli Lapissa, jossa asut kodikkaasti keskellä kaupunkia ja nautit leppoisasta ilmapiiristä ja iloisesta palvelusta.

Hotelli Cumulus Rovaniemi sijaitsee aivan Rovaniemen keskustassa, Kemijoen tuntumassa. Rovaniemen kaupungin palvelut, ostospaikat ja ravintolat ovat kävelymatkan päässä. Matkaa rautatieasemalle on alle 2 km. Cumulus Rovaniemi sopii myös lentokoneella matkaaville vieraille. Rovaniemellä ei ole hotelleita lentokentän vierellä, joten virallista lentokenttähotellia ei ole, mutta Cumulus-hotelli Rovaniemi majoittaa kaikki. Autolla tuleville vieraille on varattu pysäköintipaikkoja hotellin viereisillä tolppapaikoilla ja parkkihallissa.

Perinteikäs Lapin hotelli täynnä tunnelmaa

Cumulus-hotelli Rovaniemi on pohjoisin Cumulus-hotelli. Hotellissa on 64 viihtyisää huonetta, joista kaksi on saunallista sviittiä. Huoneiden perusvarustukseen kuuluu TV, hiustenkuivain, veloitukseton WiFi ja Tyynymenu. Liikematkalaisille suosittelemme ylellistä Superior–tason huonetta. Superior–huoneiden suunnittelussa kiinnitetty huomiota työmatkalaisen tarpeisiin ja työntekoa huoneessa on helpotettu.

Hotellissamme on kaksi viihtyisää kokoushuonetta. Isompaan, Rova-Kaira -nimiseen, kokoustilaan mahtuu jopa 150 henkilöä. Kokoustilan varustelun voit valita itse. Valittavanasi on esimerkiksi videotykki ja valkokangas, langaton mikrofoni ja muistiinpanovälineet. Pienempi, Korkalo-Rakka –kokoustila soveltuu myös tunnelmallisiin illallistilaisuuksiin. Huoneesta on erinomaiset näköalat kaupungin läpi virtaavan Kemijoen suuntaan.

Ympärivuotinen matkailukaupunki, Rovaniemi

Rovaniemi on joulupukin virallinen kotikaupunki. Matkailijat ympäri maailmaa tulevat tapaamaan kyseistä herraa. Joulupukkia voit käydä tapaamassa Joulupukin pajakylässä. Rovaniemellä riittää myös muuta nähtävää ympäri vuoden. Talvella matkailijat tulevat tietenkin valkoiseen napapiirin kaupunkiin. Rovaniemellä pääset tutustumaan pohjoisen napapiirin luontoon erilaisilla safareilla. Kesäaikaan suosittuja ovat vaellukset ja talvella koiravaljakot tai moottorikelkkasafarit vievät vierailijat mukanaan. Kaupunki sijaitsee Ounasvaaran läheisyydessä ja talvella Ounasvaaran hiihtokeskus on suosittu paikka harrastaa talviurheilulajeja.

Legendaarinen Pub Pisto sekä oven ulkopuolella odottavat Lapin elämykset tuovat omat lisämausteensa hotellin tarjontaan.

Hotellitarjouksia

Ennakkotarjous -20 %

Hyödynnä ennakkovaraajan etu Cumulus-hotelliin ja säästät 20 % päivän hinnasta. Varaa ja maksa 7 vuorokautta ennen saapumista.

Kahden yön eläkeläistarjous

Hyödynnä kahden yön senioritarjous ja vietä kahden yön miniloma arjen keskellä.

 

Katso kaikki tarjoukset