Cumulus Salo, majoitus keskellä kaupunkia

Cumulus-hotelli Salo sijaitsee hienolla paikalla Salon kaupungin keskustassa, Salonjoen rannalla. Cumulus Salo on kodikas sekä moderni kaupunkihotelli, jonka välittömässä ilmapiirissä viihdyt varmasti. Hotellissa on 52 savutonta huonetta, aamiaisravintola ja asiakassauna. Lisäksi hotellin kaikissa huoneissa on huonekohtainen ilmastointi.

Valittavanasi on kahden tasoisia huoneita. Standard-huoneiden varusteluun kuuluu TV, radio, veloitukseton WiFi, minibaari, hiustenkuivain, tallelokero ja kolmen tyynyn Tyynymenu. Superior-huoneet ovat oivallinen valinta työmatkalaiselle. Huoneiden suunnitellussa on huomioitu työmatkalaisen tarpeet ja hotellihuone mahdollistaa siellä työskentelyn. Superior-huoneiden sijoittelussa on huomioitu myös hyvä näköala ja saavutettavuus. Ne on myös pyritty sijoittamaan rauhalliseen paikkaan. Superior-huoneista löytyy normaalin Standard-varustelun lisäksi vedenkeitinsetti teelle ja kaakaolle.

Majoittuessasi Cumulus-hotellissa voit valita kolmen tyynyn Tyynymenusta. Voit valita joko pehmeän, medium tai tukevan tyynyn. Hyvä uni on erittäin tärkeää liikematkaajille. Sinua varten toteutetusta tyynymenusta löydät itsellesi sopivan tyynyt ja heräät virkeänä uuteen päivään.

Hotelli Salossa, hyvien kulkuyhteyksien varrella

Matkaa Salon rautatieasemalta hotellille on alle 500 m. Yhteydet Helsingin ja Turun suuntaan ovat siis kunnossa. Autolla tullessasi löydät hotellin autotallista autollesi pysäköintipaikan. Valtatie 1 kulkee Salon kaupungin vierestä, joten kulkuyhteydet autolla ovat helpot.

Itsestään huolta pitäville vieraille hotellin yhteydessä on kuntokeskus, Gym & Fitness Center. Rentoutua voit myös Cumulus-hotellin asiakassaunassa. Sauna on hotellin vieraiden käytettävissä. Kysy lisää hotellin aulasta. Hotellissa on myös itsepalvelupesula, josta löydät pesukoneen, kuivausrummun ja silityshuoneen.

Hotellin vieraille kuuluu myös aamupala. Aamupala nautitaan hotellin aamiaisravintolassa. Kiireiset matkalaiset voivat ottaa kahvin mukaan. Cumulus-hotellin aamukahvi on mukiin menevä ja mennessä mukava!

Tervetuloa!

Hotellitarjouksia

Golfloma Salossa

Säädä svingisi kesäkuntoon Salossa luonnonkauniissa miljöössä valitsemallasi kentällä, kokoa oma golfpakettisi Hotellimaailmassa!

Hemmotteluloma

Cumulus-hotellin hemmottelulomaan kuuluu yö Superior-huoneessa kuohuviinillä ja suklaalla, saunan löylyt, runsas buffet-aamiainen sekä illallinen ravintolassa tarjoushinnoin.

 

Kahden yön kaupunkilomatarjous

Kahden yön kaupunkilomat edullisesti Cumulus-hotelleissa alkaen 69 € / henkilö.

Sisäseikkailupuisto Namila Salossa

Seikkailua ja leikkiä koko perheelle Salossa sisäseikkailupuisto Namilassa.

Syysloman hotellitarjoukset

Varaa Cumulus-hotellien syysloman hotellitarjoukset nyt ja säästä jopa 55 %.

Bileloma – ilta ulkona & yö hotellissa

Ilta ulkona tekee hyvää! Jossain kohtaa iltaa tulee kuitenkin aina se hetki, kun väsy iskee. Siinä on valittavana joko taksijono tai Cumulus. Valinnan pitäisi olla helppo. Nappaa bileloma itsellesi vaikka heti!

Ennakkotarjous -20 %

Hyödynnä ennakkovaraajan etu Cumulus-hotelliin ja säästät 20 % päivän hinnasta. Varaa ja maksa 7 vuorokautta ennen saapumista.

Kahden yön eläkeläistarjous

Hyödynnä kahden yön senioritarjous ja vietä kahden yön miniloma arjen keskellä.

 

Katso kaikki tarjoukset