Cumulus-hotelli Seinäjoki on alueen modernein kokoushotelli

Vastauudistettu, modernin viihtyisä Cumulus Seinäjoki sijaitsee keskellä tangokaupungin sykettä. Seinäjoen ytimessä, rautatieaseman vieressä sijaitsevasta hotellista löydät 135 kohtuuhintaista huonetta. Majoitut mukavasti hotellissa niin työmatkalla kuin lomallakin.

Hotellin sijainti on erinomainen, tulit sitten autolla tai julkisilla kulkuneuvoilla. Hotellin pihalla on autoilijoille varattuna autopistokepaikkoja sekä pysäköintipaikkoja. Julkisilla kulkuneuvoilla tullessa hotellille pääsee jopa kävellen. Matkaa Seinäjoen rautatieasemalle on noin 300 m. Samassa paikkaa toimii myös paikallinen matkahuolto.

Seinäjoen Tangomarkkinoilla ja Provinssirockissa majoitut Cumulus-hotellissa

Seinäjoki tunnetaan tapahtumistaan. Tule nauttimaan lomastasi ja tutustumaan Seinäjoen tapahtumiin. Cumulus-hotelli Seinäjoki tarjoaa sopivan majapaikan kaikenlaisille matkaajille. Hotellissa on 135 mukavaa huonetta. Valittavanasi on kahdesta eri varustelutasosta. Standard-tasoisesta huoneesta löydät muun muassa TV:n, WiFi-yhteyden ja Tyynymenun. Osassa huoneista on myös minibaari. Laajemmin varustellut Superior–tason huoneet on suunniteltu pitäen mielessä työmatkalaisten tarpeet.

Tapahtumia Seinäjoella riittää. Kesän suurimmat tapahtumat ovat Tangomarkkinat, Provinssirock ja Seinäjoen Vauhtiajot. Majoitus näihin tapahtumiin kannattaa varata ajoissa, sillä tapahtumat vetävät Seinäjoelle paljon ihmisiä ympäri Suomen ja jopa ulkomailta saakka.

Seinäjoella ollessasi kannattaa käytä tutustumassa Seinäjoen maamerkkiin, Lakeuden ristiin. Muita nähtävyyksiä on muun muassa Alvar Aallon suunnittelema hallinto- ja kulttuurikeskus Aaltokeskus ja Etelä-Pohjanmaan maakuntamuseo Törnävällä.

Kaupunki tunnetaan vireänä urheilukaupunkina. Suomen mestaruuksia on tullut paikallisille pesäpallo-, salibandy-, maahockey-, amerikkalainen jalkapallo- ja jalkapallojoukkueille. Seinäjoen urheilupuistossa on jalkapallokenttä ja Ilkka-areena, joka on paikallinen pesäpallostadioni. Tule kokemaan Pohjanmaalainen urheilutunnelma. Sitä et heti unohda.

Hotelli Cumulus Seinäjoki on loistava kokouspaikka

Cumulus Seinäjoki tarjoaa 7 monipuolista ja muunneltavaa kokoustilaa jopa 150 henkilön tilaisuuksiin. Vastauudistetut kokoustilat tarjoavat kattavat varustukset kokouksiin. Käytettävissä on videotykki, valkokangas, televisio, lehtiötaulu ja muistiinpanovälineet. Kokoustilat ovat muotoiltavissa haluamallasi tavalla.

Cumulus-hotellissa järjestät täydellisen kokouspäivän yhdistämällä majoituksen kokouksen yhteyteen.  Tehokkaan kokouspäivän saa aloitettua heti aamulla ja illalla järjestyy dinner hotellin yhteydessä olevassa ravintola Huviretkessä. Iltaa voi halutessasi jatkaa yöhön asti hotellin suositussa tanssiravintola Soittolassa. Hotellin yhteydessä sijaitsee myös Pub Wanha Mestari.

Hotellitarjouksia

Bileloma Seinäjoella

Urbaanin ja elektronisen musiikin huippunimet laittavat Seinäjoen! Tervetuloa bilelomalle Seinäjoelle - majoitus mukavasti keskelle kaupunkia.

Duudsonit Activity Park Seinäjoella

Yhdistä perhelomaasi Seinäjoella päivä Duudsonit Activity Parkissa, jossa voit vaikkapa kokeilla hurjimpia freestyle-temppuja.

Helatorstai-viikon 2015 hotellitarjoukset

Toukokuussa tarjoushinnoin: ota kaikki irti helatorstai-viikon pitkistä vapaista ja lähde kaupunkilomalle keväiseen kaupunkiin.

Hemmotteluloma

Cumulus-hotellin hemmottelulomaan kuuluu yö Superior-huoneessa kuohuviinillä ja suklaalla, saunan löylyt, runsas buffet-aamiainen sekä illallinen ravintolassa tarjoushinnoin.

 

Illasta aamuun

Illasta aamuun sisältää majoituksen tyynymenuineen ja aamisen sekä herkullisen kolmen ruokalajin illallisen.

Kesäloman 2015 ennakkotarjous

Kesän ennakkotarjous -25 % varaa netistä 31.5. mennessä ja säästä! Huoneita rajoitetusti, nappaa omasi heti - maksa vasta kesällä.

Kesälomavinkit

Kesän ennakkotarjous -25 % varaa netistä 31.5. mennessä ja säästä! Huoneita rajoitetusti, nappaa omasi heti - maksa vasta kesällä.

Pääsiäinen 2015 hotellitarjoukset

Pääsiäinen Cumulus-hotelleissa - vietä rentouttava loma ja varaa hotelliyö nyt!

Seinäjoen Kaupunginteatteri, Amadeus

Iloinen komedia - ja murhatrilleri on Seinäjoen kaupunginteatterin kevään suurtapaus.

Seinäjoen Kaupunginteatteri, Romeo ja Julia

Suurin rakkaustarina, jossa yhdistyvät rakkaus, viha ja kuolema.

Tanssiloma Seinäjoella

Tanssin huumaa tanssiravintola Soittolassa ja nauti yöstä Cumulus-hotellissa keskellä tangokaupungin sykettä.

Vappu 2015 hotellitarjoukset

Vietä iloinen vappu keskellä keväistä kaupunkia ja hyödynnä vapputarjous - etusi jopa 44 %. 

Ennakkotarjous -20 %

Hyödynnä ennakkovaraajan etu Cumulus-hotelliin ja säästät 20 % päivän hinnasta. Varaa ja maksa 7 vuorokautta ennen saapumista.

Kahden yön eläkeläistarjous

Hyödynnä kahden yön senioritarjous ja vietä kahden yön miniloma arjen keskellä.

 

Katso kaikki tarjoukset