Cumulus-hotelli Seinäjoki on alueen modernein kokoushotelli

Vastauudistettu, modernin viihtyisä Cumulus Seinäjoki sijaitsee keskellä tangokaupungin sykettä. Seinäjoen ytimessä, rautatieaseman vieressä sijaitsevasta hotellista löydät 135 kohtuuhintaista huonetta. Majoitut mukavasti hotellissa niin työmatkalla kuin lomallakin.

Hotellin sijainti on erinomainen, tulit sitten autolla tai julkisilla kulkuneuvoilla. Hotellin pihalla on autoilijoille varattuna autopistokepaikkoja sekä pysäköintipaikkoja. Julkisilla kulkuneuvoilla tullessa hotellille pääsee jopa kävellen. Matkaa Seinäjoen rautatieasemalle on noin 300 m. Samassa paikkaa toimii myös paikallinen matkahuolto.

Seinäjoen Tangomarkkinoilla ja Provinssirockissa majoitut Cumulus-hotellissa

Seinäjoki tunnetaan tapahtumistaan. Tule nauttimaan lomastasi ja tutustumaan Seinäjoen tapahtumiin. Cumulus-hotelli Seinäjoki tarjoaa sopivan majapaikan kaikenlaisille matkaajille. Hotellissa on 135 mukavaa huonetta. Valittavanasi on kahdesta eri varustelutasosta. Standard-tasoisesta huoneesta löydät muun muassa TV:n, WiFi-yhteyden ja Tyynymenun. Osassa huoneista on myös minibaari. Laajemmin varustellut Superior–tason huoneet on suunniteltu pitäen mielessä työmatkalaisten tarpeet.

Tapahtumia Seinäjoella riittää. Kesän suurimmat tapahtumat ovat Tangomarkkinat, Provinssirock ja Seinäjoen Vauhtiajot. Majoitus näihin tapahtumiin kannattaa varata ajoissa, sillä tapahtumat vetävät Seinäjoelle paljon ihmisiä ympäri Suomen ja jopa ulkomailta saakka.

Seinäjoella ollessasi kannattaa käytä tutustumassa Seinäjoen maamerkkiin, Lakeuden ristiin. Muita nähtävyyksiä on muun muassa Alvar Aallon suunnittelema hallinto- ja kulttuurikeskus Aaltokeskus ja Etelä-Pohjanmaan maakuntamuseo Törnävällä.

Kaupunki tunnetaan vireänä urheilukaupunkina. Suomen mestaruuksia on tullut paikallisille pesäpallo-, salibandy-, maahockey-, amerikkalainen jalkapallo- ja jalkapallojoukkueille. Seinäjoen urheilupuistossa on jalkapallokenttä ja Ilkka-areena, joka on paikallinen pesäpallostadioni. Tule kokemaan Pohjanmaalainen urheilutunnelma. Sitä et heti unohda.

Hotelli Cumulus Seinäjoki on loistava kokouspaikka

Cumulus Seinäjoki tarjoaa 7 monipuolista ja muunneltavaa kokoustilaa jopa 150 henkilön tilaisuuksiin. Vastauudistetut kokoustilat tarjoavat kattavat varustukset kokouksiin. Käytettävissä on videotykki, valkokangas, televisio, lehtiötaulu ja muistiinpanovälineet. Kokoustilat ovat muotoiltavissa haluamallasi tavalla. Vapaamuotoisemmille kokoontumisille hotellista löytyy myös saunakabinetti.

Cumulus-hotellissa järjestät täydellisen kokouspäivän yhdistämällä majoituksen kokouksen yhteyteen.  Tehokkaan kokouspäivän saa aloitettua heti aamulla ja illalla järjestyy dinner hotellin yhteydessä olevassa ravintola Huviretkessä. Iltaa voi halutessasi jatkaa yöhön asti hotellin suositussa tanssiravintola Soittolassa. Hotellin yhteydessä sijaitsee myös Pub Wanha Mestari.

Hotellitarjouksia

Bileloma – ilta ulkona & yö hotellissa

Ilta ulkona tekee hyvää! Jossain kohtaa iltaa tulee kuitenkin aina se hetki, kun väsy iskee. Siinä on valittavana joko taksijono tai Cumulus. Valinnan pitäisi olla helppo. Nappaa bileloma itsellesi vaikka heti!

Duudsonit Activity Park Seinäjoella

Yhdistä perhelomaasi Seinäjoella päivä Duudsonit Activity Parkissa, jossa voit vaikkapa kokeilla hurjimpia freestyle-temppuja.

Ennakkotarjous -15 %

Hyödynnä ennakkovaraajan etu Cumulus-hotelliin ja säästät 15 % päivän hinnasta. Varaa ja maksa 7 vuorokautta ennen saapumista.

Illasta aamuun

Illasta aamuun sisältää majoituksen tyynymenuineen ja aamisen sekä herkullisen kolmen ruokalajin illallisen.

Kahden yön eläkeläistarjous

Hyödynnä kahden yön senioritarjous ja vietä kahden yön miniloma arjen keskellä.

 

Seinäjoen kaupunginteatteri, Kvartetti

Kvartetti, elämänmakuinen komedia eläköityneistä taiteilijoista. Tervetuloa teatterilomalle Seinäjoelle!

Seinäjoen kaupunginteatteri, Lainahöyhenissä

Cumulus Teatterilomalla Seinäjoella värikäs ja vauhdikas Lainahöyhenissä. 

Syysloman hotellitarjoukset

Varaa Cumulus-hotellien syysloman hotellitarjoukset nyt ja säästä jopa 55 %.

Katso kaikki tarjoukset