Majoitu sydämellisessä Hotelli Cumulus Turussa

Hotelli Cumulus Turku on Turun ydinkeskustassa sijaitseva ystävällinen hotelli, jonka välitön ilmapiiri välittyy niin yleisiltä tiloiltaan kuin myös yksittäisistä huoneista. Hotellin henkilökunta tervehtii ja toivottaa vieraat tervetulleiksi ystävällisellä palvelulla.

Nauti Turun nähtävyyksistä ja ajankohtaisista tapahtumista

Turun Cumulus-hotelli sijaitsee aivan Aurajoen rannan tuntumassa ja on mainio paikka majoittua, kun on lomailemassa Turun suunnalla. Kesäisin Turku tarjoaa useita erilaisia tapahtumia, kuten Down By The Laituri (DBTL) kaupunkifestivaali, jonka festivaalialue on aivan Hotelli Cumulus Turun läheisyydessä. Hotellilta on Turun keskustaan matkaa noin 500 metriä. Tutustu myös Turun seudun ajankohtaisiin tapahtumiin.

Tervetuloa viihtymään Turkuun Cumulus-hotelliin

Hyvin varustellut hotellihuoneemme tarjoavat arjen luksusta sitä kaipaaville. Hotellissa vierailijoille on tarjolla veloitukseton WiFi-internetyhteys. Hotellissa tarjoillaan aamuisin maittava ja perinteinen hotelliaamiainen erillisessä, valoisassa ja avarassa aamiaisravintolassa. Aamiaiselta voit myös helposti ottaa mukiin menevän kahvin, joka on mennessä mukava.

Huoneiden varusteluun kuuluu:

  • TV
  • Viileäkaappi
  • Hiustenkuivain
  • Veloitukseton WiFi
  • Tyynymenu

Cumulus-hotelli Turun maksuttomasta tyynymenusta löydät juuri itsellesi sopivan tyynyn hyvien yöunien takaamiseksi.

Turun Cumulus-hotelli laajeni 1.7.2015

Suuren kysynnän saaneen Cumulus Turku -hotellin huonemäärä kasvoi 199 huoneella heinäkuun 2015 alussa. Huoneiden lisäksi Cumuluksen asiakkaille tarjotaan jatkossa myös laajemmat palvelut; viisi kokoustilaa, kaksi ravintolaa, tilava saunaosasto uima-altaineen sekä lämmin autotalli. Uusi laajennettu Cumulus Turku tarjoaa yhteensä 307 huonetta, jolloin sitä tulee Turun toiseksi suurin hotelli.

Hotellin muutostyöt ovat osin vielä kesken, joten on mahdollista, että emme ole vielä ehtineet päivittää kaikkea hotellin sisäistä informaatiota ajan tasalle. Pahoittelemme asiakkaillemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa ja autamme vastaanotossa mielellämme kaikissa kysymyksissänne.

Liikenneyhteydet ja paikoitus

Turun Cumulus-hotelli on keskeisellä sijainnilla ja rautatieasemalle matkaa kertyy matkaa vajaa kilometri ja Turun lentokentälle noin 8 kilometriä. Hotellin läheisyydessä on hyvin parkkitilaa.

Turussa ei varsinaisia lentokenttähotelleja ole, joten Hotelli Cumulus Turku sopii myös lentokenttähotellia Turusta etsiville. Lentokentältä hotellille pääset taksilla tai bussilla numero yksi. Paikallisbussi kulkee normaaliaikoina 20 minuutin välein ja matka kestää alle 30 minuuttia.

Hotellitarjouksia

Åbo Svenska Teater, Myrskyluodon Maija

Musikaali saaristolaiselämän koettelemuksista ja onnenhetkistä.

Kahden yön kaupunkilomatarjous

Kahden yön kaupunkilomat edullisesti Cumulus-hotelleissa alkaen 69 € / henkilö.

Syysloman hotellitarjoukset

Varaa Cumulus-hotellien syysloman hotellitarjoukset nyt ja säästä jopa 55 %.

TurkuCard - lomailijan etukortti

Turku kutsuu lomailemaan - majoitu mukavasti Hotelli Cumulus Turussa ja osta vastaanotosta TurkuCard.

Ukkopekka-iltaristeily Turussa

Vietä kesäinen ilta saaristossa ja Loistokarilla legendaarisella M/S Ukkopekalla elävän musiikin, tanssien ja saaristolaisherkkujen ja grillaamisen parissa.

Bileloma – ilta ulkona & yö hotellissa

Ilta ulkona tekee hyvää! Jossain kohtaa iltaa tulee kuitenkin aina se hetki, kun väsy iskee. Siinä on valittavana joko taksijono tai Cumulus. Valinnan pitäisi olla helppo. Nappaa bileloma itsellesi vaikka heti!

Ennakkotarjous -20 %

Hyödynnä ennakkovaraajan etu Cumulus-hotelliin ja säästät 20 % päivän hinnasta. Varaa ja maksa 7 vuorokautta ennen saapumista.

Kahden yön eläkeläistarjous

Hyödynnä kahden yön senioritarjous ja vietä kahden yön miniloma arjen keskellä.

 

Katso kaikki tarjoukset