Majoitu sydämellisessä Hotelli Cumulus Turussa

Tervetuloa nauttimaan tasokkaasta majoituksesta, hyvistä unista, herkullisesta aamiaisesta ja ystävällisestä palvelusta Turun ydinkeskustassa sijaitsevaan Cumulus Turku -hotelliin. 

Nauti Turun nähtävyyksistä ja ajankohtaisista tapahtumista

Cumulus Turku -hotelli sijaitsee mainiolla paikalla, aivan Aurajoen rannan tuntumassa. Hotellilta on noin 500 metriä matkaa Turun keskustaan. Kesäisin Turussa järjestetään useita erilaisia tapahtumia, joista kenties tunnetuin on Down By The Laituri -kaupunkifestivaali. DBTL:n festivaalialue sijaitsee aivan Turun Cumulus-hotellin läheisyydessä. Tutustu myös muihin Turun seudun ajankohtaisiin tapahtumiin.

Tervetuloa viihtymään Turkuun Cumulus-hotelliin

Hyvin varustellut hotellihuoneemme tarjoavat arjen luksusta sitä kaipaaville. Maksuttomasta tyynymenustamme löydät juuri itsellesi sopivan tyynyn hyvien yöunien takaamiseksi, ja aamuisin hotellissa tarjoillaan maittava ja perinteinen hotelliaamiainen valoisassa ja avarassa aamiaisravintolassa. Aamiaiselta voit myös helposti ottaa kahvin mukaan. 

Huoneiden varusteluun kuuluu:

  • TV
  • Viileäkaappi
  • Hiustenkuivain
  • Veloitukseton WiFi
  • Tyynymenu

Lisäksi 200 huoneessamme on viihtyisyyttä lisäävä huonekohtainen jäähdytys, jonka ansiosta huoneilma on aina raikas ja sopivan lämmin. 

Turun Cumulus-hotelli laajeni 1.7.2015

Suosittua Cumulus Turku -hotellia laajennettiin heinäkuussa 2015. Huonemäärä kasvoi 199 huoneella ja samalla laajenivat myös asiakkaille tarjottavat palvelut. Jatkossa Cumuluksen asiakkaiden käytössä on viisi kokoustilaa, kaksi ravintolaa, tilava saunaosasto uima-altaineen sekä lämmin autotalli. Uusi laajennettu Cumulus Turku on Turun toiseksi suurin hotelli 307 huoneellaan. 

Hotellin muutostyöt ovat vielä osittain kesken. Pahoittelemme asiakkaillemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa. Vastaanottomme vastaa mielellään kaikkiin mieltänne askarruttaviin kysymyksiin. 

Liikenneyhteydet ja paikoitus

Turun Cumulus-hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla. Rautatieasemalle kertyy matkaa vajaa kilometri ja Turun lentokentälle noin 8 kilometriä. Hotellin läheisyydessä on hyvin parkkitilaa.

Turussa ei ole varsinaisia lentokenttähotelleja, mutta Cumulus Turku palvelee asiakkaitaan erinomaisesti myös tässä tarkoituksessa. Pääset lentokentältä hotellille taksilla tai bussilla numero yksi. Paikallisbussi kulkee normaaliaikoina 20 minuutin välein ja matka kestää alle 30 minuuttia.

Hotellitarjouksia

Åbo Svenska Teater, Kungens Tal

Vaikuttava tositapahtumiin perustuva Kungens Tal Cumulus Teatterilomalla Turussa. 

Åbo Svenska Teater, Peter Pan

Cumulus Teatterilomalla Turussa vauhdikas koko perheen näytelmä Peter Pan. 

Bileloma – ilta ulkona & yö hotellissa

Ilta ulkona tekee hyvää! Jossain kohtaa iltaa tulee kuitenkin aina se hetki, kun väsy iskee. Siinä on valittavana joko taksijono tai Cumulus. Valinnan pitäisi olla helppo. Nappaa bileloma itsellesi vaikka heti!

Ennakkotarjous -15 %

Hyödynnä ennakkovaraajan etu Cumulus-hotelliin ja säästät 15 % päivän hinnasta. Varaa ja maksa 7 vuorokautta ennen saapumista.

Kahden yön eläkeläistarjous

Hyödynnä kahden yön senioritarjous ja vietä kahden yön miniloma arjen keskellä.

 

Syysloman hotellitarjoukset

Varaa Cumulus-hotellien syysloman hotellitarjoukset nyt ja säästä jopa 55 %.

TurkuCard – lomailijan etukortti

Turku kutsuu lomailemaan - majoitu mukavasti Hotelli Cumulus Turussa ja osta vastaanotosta TurkuCard.

Katso kaikki tarjoukset