Cumulus Resort Aulanko – Huoneet ja majoitus

Majoitu mukavasti Hämeenlinnassa, upealla Aulangon alueella – järven rannalla ja luonnon keskellä.

Hämeenlinnan perinteinen kylpylähotelli Cumulus Resort Aulanko tarjoaa monipuolisia majoitusmahdollisuuksia kaiken kokoisille seurueille: hotellihuoneista ja perhehuoneista upeisiin designsviitteihin. Hotellissamme on 246 huonetta ja alkuperäisessä hotelliosassa on nähtävillä aito 30-luvun funkkistyyli. Huonevalikoima on täydentynyt myös tyylikkäillä, menneitä aikoja henkivillä minisviiteillä, jotka on suunniteltu Aulangon pitkiä perinteitä kunnioittaen.

Huoneet sijaitsevat hotelliosassa, josta on suora sisäänpääsy kylpyläosastolle. Huoneista on näkymä järvelle, golfkentälle, puistoon tai pihalle ja osassa huoneista on parveke. Kaikissa huoneissamme on suihku, mutta osa huoneista on varustettu myös kylpyammeella. Isommalle perheelle oiva vaihtoehto on väliovella yhdistettävissä oleva kombihuone. Valtaosa huoneistamme on savuttomia.

Vallila-sviitit

Tilavat Vallila-sviitit sijaitsevat hotellimme päärakennuksen alkuperäisessä funkis-tyylisessä 7-kerroksessa. Kaikissa sviiteissä on parveke ja näkymät ovat joko Vanajavedelle tai golf-kentälle. Jokaisessa huoneistoissa on erillinen makuuhuone, olohuone ja kaksi kylpyhuonetta. Huoneistot soveltuvat erinomaisesti myös perhekäyttöön. Kaikki Vallila-sviitit on sisustettu hiukan eri tekstiileillä. Osassa on valoisat ja vaaleat tekstiilit sekä osassa tyylikkään tummanpuhuva sisustus. Huoneistojen sisustuksen on suunnitellut Vallila Interiorin toimitusjohtaja Anne Berner.

HUONEVARUSTELU

Kaikissa hotellihuoneissa on TV, hiustenkuivain, kylpytakki ja nopea 1 gigan netti. Huoneisiin on mahdollista saada lisävuode aikuiselle, junnupatja 4–14-vuotiaille, matkasänky tai lastensänky 0–2-vuotiaille.

LEMMIKIT

Osaan huoneista voit ottaa mukaan myös lemmikin. Lue lisää lemmikin kanssa majoittumisesta »