Iltaravintola Hopealyhty

Legendaarinen iltaravintola Hopealyhty tarjoaa rentoa ja iloista menoa viikonloppuisin Cumulus City Hyvinkää -hotellissa.

Hopiksessa on aina parhaat bileet, joita tahdittaa taitava talon DJ. Lisäksi kuukausittain esiintymässä on Suomen parhaita artisteja ja bändejä. Sisäänpääsymaksu 8 € (sis. narikan), esiintyjäiltoina sisäänpääsymaksu vaihtelee iltakohtaisesti. 

Yökerhon aukioloajat      
Perjantai–lauantai 22.00–04.00
Ikäraja 24 vuotta

Esiintyjät 

Tykkää meistä Facebookissa ja tarkista esiintyjät ja tapahtumat!

  • Pe 23.2. Suvi Teräsniska, liput 22,50 € sis. palvelurahan
  • Pe 9.3. Elias Kaskinen

 

Vietä bileloma Hyvinkäällä!

Cumulus City Hyvinkää -hotellissa voit valmistautua rauhassa hauskaan iltaan, ja illan päätteeksi eivät odota taksijonot vaan hotellin mukava sänky. Bileiden jälkeinen aamu alkaa runsaalla buffet-aamiaisella. Nauti myös maittava illallinen hyvässä seurassa alakerran ravintola Martinassa. Tervetuloa!

 

Yksityistilaisuudet

Hopealyhdyn tiloja voi myös vuokrata yksityiskäyttöön etenkin arkisin, mutta myös viikonloppuisin ennen ravintolan avausta. Hopealyhdyssä järjestät vaikka ikimuistoiset polttarit, luokkakokoukset, kokoukset, synttärit jne. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous south.sales@restelhotels.fi.

 

Löytötavarat

Löytötavararoita voit tiedustella puhelimitse 040 674 0401 tai sähköpostilla hyvinkaa.baanapub@restelhotels.fi (Baana Pub).

 

Pöytävaraukset

Pöytävaraustiedustelut ravintola Hopealyhtyyn sähköpostilla hyvinkaa.hopealyhty@restelhotels.fi.

 

Iltaravintola Hopealyhty 
Hämeenkatu 2–4 
05800 Hyvinkää 

 

Arvostele ravintola

 

Ravintolan Oiva-raportti