Hyvinvointi

Tämän päivän haasteita ovat kiireinen elämänrytmi sekä työn ja vapaa-ajan erottaminen toisistaan. Suo itsellesi hetki aikaa ja mieti, onko omassa elämässäsi riittävästi liikuntaa ja palautumista. Ovatko ruokailurytmisi ja -tottumuksesi kunnossa, vai kaipaavatko ne pientä remonttia? Hyvän mielen -hyvinvointipaketteja voit varata yksin tai porukalla paketista riippuen.

Pohdinnoissa sinua auttavat Ikaalisten Kylpylän erilaiset hyvinvointi- ja kunnon kartoitukset sekä Ikaalisten Kylpylässä toteutettavat 1. askel -hyvinvointijaksot.

Kaikkiin paketteihin on mahdollista varata lisäpalveluna kehoa ja mieltä hemmottelevia hoitoja tai rentoutua kylpylän allasosastolla.

Lisätiedot ja tarjouspyynnöt
Hyvän olon Ficus
puh. 03 451 2225 tai ficus.ikaalistenkylpyla@restel.fi

HYVÄ MIELI -HYVINVOINTIPAKETIT

InBody kehon koostumuksen analysointi 30 €/henkilö

Selvittää mm.  lihas-, luu- ja rasvakudoksen määrää ja suhteellista osuutta kehon painosta, mahdollisen ylipainon määrää, rasva- ja lihaskudoksen jakautumista kehossa sekä elimistön ravitsemus- ja aineenvaihduntatilaa.

 

Firstbeat -hyvinvointikartoitus 130 €/henkilö

Etsitkö motivaatiota ja keinoja löytääksesi tasapainon päivittäisen työn vaatimusten ja levon välillä? Firstbeat -hyvinvointikartoitus kertoo sinulle työn, vapaa-ajan ja levon vaikutukset kehoosi.

Hyvä mieli -hyvinvointipaketit ryhmille

Vuorovaikutus-kurssi 59 €/henkilö/puoli päivää

Haetko voimaa johtoryhmäsi tai työryhmäsi vuorovaikutukseen? Kaipaavatko palaverit ja kokoukset mielestäsi ryhtiä? Ovatko ihmissuhteet haastavia? Ikaalisten kylpylässä voit kohentaa oman ryhmäsi vuorovaikutusta ja yhteistyötä esimerkiksi ennen tärkeää kokousta tai muuten vain nostaa onnistuneen vuorovaikutuksen merkityksen keskusteluun. Vuorovaikutus on keskeistä kaikissa ihmisten välisessä yhteistyössä oli kyse sitten parisuhteesta, perheestä tai esimiehen ja alaisen välisestä kommunikaatiosta.

Hinta sisältää

 • alustus läsnäolontaidosta vuorovaikutuksessa
 • harjoituksia teemalla ”Minä vaikutan.”
 • yhteistoiminnallisia pelejä
 • kahvi ja ruokailu

 

Työelämän muutos -valmennus 59 €/henkilö/puoli päivää

Haetko voimaa edessä olevaan kehitystehtäviin tarttumiseen? Kuormittaako sinua tai työyhteisöäsi jatkuva muutos? Ikaalisten Kylpylän muutosvalmennus tarjoaa sinulle ja yhteisöllesi voimaannuttavan sekä muutokseen positiivisesti valmentavan treenin.

Hinta sisältää

 • alustuksen aiheesta: ”Mieltä muutokseen – epävarmuudesta jaksamiseen”
 • mielen nollausta
 • yhteispelejä/ palauttavaa liikuntaa
 • lounas ja kahvi

 

Kaiken ikää -valmennus fyysisen ja henkisen toimintakyvyn ylläpitoon
70 €/henkilö (voimassa min. 10 hengen ryhmille)

Ikaalisten Kylpylä tarjoaa hieman iäkkäämmille asiakkailleen tukea omasta hyvinvoinnista ja terveydestä huolehtimiseen, joko päivän tai kahden päivän hyvinvointipaketilla. Asiakasryhmälle räätälöidään juuri heille parhaiten soveltuva hyvinvointipaketti. Hyvinvointipaketti tukee sekä psyykkistä että fyysistä terveyttä ja hyvää oloa. Henkisen hyvinvoinnin osalta teemoina ovat muisti, vireys, mieliala ja elämänkaari. Fyysisellä puolella on tarjolla tietoiskuja fyysisen toimintakyvyn parantamiseen ja ylläpitämiseen sekä erilaisia fyysisen toimintakyvyn testejä.

Hinta sisältää

 • alustus henkisistä voimavaroista ja vastaamisesta työelämän jälkeisiin elämänkaaren haasteisiin
 • omien hyvinvointitavoitteiden muodostamista
 • kävely- ja tasapainotesti
 • tietoisku fyysisen toimintakyvyn parantamisesta
 • liikuntatuokio
 • lounas ja kahvi

 

Voi hyvin -valmennus
75 €/henkilö (voimassa min. 10 hengen ryhmille)

Panosta työ- tai ystäväporukalla hyvään oloon ja rentoutumiseen ammattitaitoisten sekä innostavien ohjaajien tuella. Vietä päivä Ikaalisten kylpylässä omaan hyvinvointiin ja jaksamiseen panostaen. Kuuntele kehoasi ja anna mielellesi tilaa rentoutua ja virkistyä.

Hinta sisältää

 • alustuksen mielen hyvinvoinnista
 • rentoutumista ja mielen hallinnan harjoittelua
 • kehonkoostumusmittauksen ja apua tulosten tulkintaan
 • tietoiskun liikunnan merkityksestä hyvinvoinnille
 • liikunnan iloa esimerkiksi Foam Rollerin tehostamana
 • lounaan ja kahvin

FYYSISENKUNNON  MITTAUKSET

Polkupyöräergometritesti 52 €/henkilö

Testi mittaa sydämen ja verenkiertoelimistön kuntoa. Ergometritesti soveltuu tavallisille kuntoilijoille ja terveysliikkujille. Testin perusteella saadaan arvio maksimaalisesta hapenottokyvystä, jonka perusteella asiakkaalle laaditaan henkilökohtainen liikuntaohjelma sykesuosituksineen eri kestävyyden osa-alueille.

 

UKK-kävelytesti 35 €/henkilö

Testissä kävellään kaksi kilometriä tasaisella alustalla mahdollisimman ripeästi. Testitulos ilmaistaan kuntoindeksinä, jossa otetaan huomioon henkilön ikä, sukupuoli, pituus, paino, kävelyyn käytetty aika sekä sydämen syke kävelyn lopussa. Indeksin perusteella on laadittu viisiluokkainen kuntoluokitus, jossa testattavan testitulosta verrataan muiden samanikäisten kuntoon.

 

Lihaskuntotesti 35 €/henkilö

Lihaskuntotestissä mitataan suurten lihasryhmien kestävyyttä ja voimaa sekä vartalon hallintaa.

 

Terveyskuntoa mittaava testi työikäisille 48 €/henkilö

UKK-Terveyskuntotestit kertovat  terveyskunnon eri ulottuvuuksista ja osatekijöistä. Testin hinta 48 €/hlö, kun ryhmäkoko on 5-10 henkeä.

Pyydä tarjous myös ryhmätesteistä.

1. ASKEL HYVINVOINTIJAKSOT IKAALISTEN KYLPYLÄSSÄ

Ensimmäinen askel -hyvinvointijaksot aikuisille

Aikuisten 1. askel -hyvinvointijakso tarjoaa mahdollisuuden omien voimavarojen kartoittamiseen. Kuuntelet itseäsi ja kehoasi. Luonto, lepo ja liikunta ovat elementteinä liikkeelle lähdössä. Irrottaudut miettimään, mitkä voivat olla ensimmäisiä askeleita omaan hyvään arkeen ja kokonaisvaltaiseen elämänhallintaan. Cumulus Resort Ikaalisten Kylpylässä toteutetaan aikuisten 1. askel -jaksoja 4+2 vuorokauden pituisina. 1. askel -hyvinvointijaksot aikuisille ovat Palkansaajajärjestöjen Hyvinvointi ja Terveys PHT ry:n järjestämää ja Raha-automaattiyhdistyksen tukemaa toimintaa.

1. askel -jaksoille haetaan PHT-sivujen kautta »

 

Ensimmäinen askel -hyvinvointijaksot perheille

Ota perheesi kanssa ensimmäinen askel ja hakekaa mukaan Ikaalisten Kylpylässä toteutettaville perheille kohdennetuille 1. askel -hyvinvointijaksoille. 1. askel -hyvinvointijaksot perheille ovat Palkansaajajärjestöjen Hyvinvointi ja Terveys PHT ry:n järjestämää ja Raha-automaattiyhdistyksen tukemaa toimintaa.

1. askel -jaksoille haetaan PHT-sivujen kautta »