Hyvän olon Ficus & Shop

Runsas valikoima Wellness-tuotteita kauneuteen ja hyvään oloon itsellesi, tai tuliaisiksi ystäville ja läheisille.

 Aukioloajat   
maanantai–torstai 10.00–18.00
perjantai–lauantai 10.00–22.00
sunnuntai ja pyhäpäivät 10.00–18.00

Ikaalisten Kylpylän Hyvän olon Ficus & Shop on tavaratalo pienoiskoossa. Hotellin päärakennuksessa kylpyläkadun varrella sijaitsevasta myymälästä löytyvät niin lomalla tarvittavat kuin kotiin viemisiksi toivotut tuotteet. Shopin vaatevalikoima kattaa vapaa-ajan pukeutumisen aamusta iltaan ja laadun takaavat tutut tuotemerkit. Valikoimassa myös leluja, Ti-Ti Nalle -tuotteita, lahjatavaroita ja matkamuistoja sekä kioskituotteita lehdistä makeisiin. Shopista löydät muun muassa seuraavien merkkien tuotteita: Björn Borg, Korukolmio, Panos Emporio, Casall, Vilippus ja Finlandia Koru. Myymälässä on lisäksi Veikkauksen pelipiste.

Hyvän olon Ficus & Shop on kosmeettisten tuotteiden erikoismyymälä, josta voit myös saada asiantuntevaa opastusta kauneudenhoitoon. Shopissa on myynnissä muun muassa Emani- ja Pevonia -kosmetiikkasarjojen tuotteita.

Hyvän olon Ficus & Shop toimii myös infopisteenä, josta voit tehdä hoitovarauksia niin kosmeettisiin hoitoihin kuin hierontoihin ja kylpyihinkin. Uudistettu hoito-osastomme sijaitsee myymälän yhteydessä päärakennus Mainingissa.

KYLPYLÄ / TROPICAL BAR

Myynnissä muun muassa Speedo-uimatarvikkeet. Tule tutustumaan valikoimaamme!