Työhyvinvointikurssit

Työhyvinvointi on tärkeä osa työssä jaksamista. Ottakaa askel parempaan kuntoon ja antakaa ammattilaistemme räätälöidä työporukallenne sopiva kuntoremonttikurssi tai työhyvinvointipäivä.

PYYDÄ TARJOUS

Kuntoremonteista ja TYHY-toiminnasta vastaa Ikaalisten Kylpylän Hyvinvointi ja terveyspalvelu -yksikkö. Tiedustele lisää tai pyydä tarjous puh. 03 451 2128 tai hyvinvointi.ikaalistenkylpyla@restelhotels.fi

Työnantajan kuntoremonttikurssit

Ikaalisten Kylpylän kuntoremonttikurssien sisältö räätälöidään tilaajan tarpeiden mukaisesti. Tavoitteena voi olla työperäisten haittojen vähentäminen, fyysisen kunnon tai henkisen vireyden kohentuminen. Ohjelma rakentuu tietoiskujen, ryhmätöiden, ohjatun liikunnan ja tarvittaessa jopa henkilökohtaisten tapaamisten myötä tasapainoiseksi kokonaisuudeksi.

Yrityksen oma työterveyshuolto toimii luontevana yhteistyökumppanina Ikaalisten Kylpylän ja työnantajan suunnitellessa kurssin tavoitteita ja sisältöä.

Työnantajan kuntoremonttien kesto vaihtelee kahdesta kuuteen vuorokauteen jakautuen yhteen tai useampaa jaksoon. Terveystreffit kuuluvat luontevasti myös työnantajan kuntoremontin seurantaohjelmaan.

 

Kuntoremontti
alk. 210 €/henkilö/2vrk

Kuntoremontin tavoitteena voi olla esimerkiksi henkilöstön työkyvyn ylläpitäminen ja työkykyä haittaavien oireiden ennaltaehkäisy sekä terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen muun muassa motivoimalla terveellisiin elämäntapoihin ja säännölliseen liikkumiseen.

Katso esimerkkiohjelma Kuntoremontista (PDF) »

TYHY-päivät yrityksille

Ikaalisten Kylpylän monipuoliset liikunta-, hoito- ja virkistäytymismahdollisuudet luovat loistavat puitteet TYHY-päivien yrityskohtaiseen räätälöintiin. Rakennetaan toiveiden mukainen ohjelma, joka voi pitää sisällään monipuolista liikuntaa, asiantuntijaluentoja, kuntotestauksia, neuvontaa ja ohjausta, elämyksellisiä retkiä, leikkimielisiä kisailuja, Vesitropiikin poreita ja maittavaa ruokaa. Hauskan toiminnan lomassa mielikin kohenee ja jaksaa taas paremmin!

Kestoltaan TYHY-ohjelma voi olla parista tunnista useaan päivään. Painopiste voi olla osallistujien fyysisen kunnon testauksissa, liikuntaan aktivoinnissa, vuorovaikutussuhteiden pohtimisessa tai omassa jaksamisessa.

 

Työhyvinvointipaketit ryhmille

Tutustu myös muihin ryhmille tarkoitettuihin hyvinvointipaketteihin » 

 

Tee yhdessä -vuorovaikutuskurssi
59 €/henkilö/puoli päivää

Haetko voimaa johtoryhmäsi tai työryhmäsi vuorovaikutukseen? Kaipaavatko palaverit ja kokoukset mielestäsi ryhtiä? Ovatko ihmissuhteet haastavia? Ikaalisten kylpylässä voit kohentaa oman ryhmäsi vuorovaikutusta ja yhteistyötä esimerkiksi ennen tärkeää kokousta tai muuten vain nostaa onnistuneen vuorovaikutuksen merkityksen keskusteluun. Vuorovaikutus on keskeistä kaikissa ihmisten välisessä yhteistyössä oli kyse sitten parisuhteesta, perheestä tai esimiehen ja alaisen välisestä kommunikaatiosta.

Hinta sisältää

 • alustus läsnäolontaidosta vuorovaikutuksessa
 • harjoituksia teemalla ”Minä vaikutan.”
 • yhteistoiminnallisia pelejä
 • kahvi ja ruokailu

Tee yhdessä -vuorovaikutuskurssi (PDF)

 

Uudistu muutosten kautta -muutosvalmennus
59 €/henkilö/puoli päivää

Haetko voimaa edessä olevaan kehitystehtäviin tarttumiseen? Kuormittaako sinua tai työyhteisöäsi jatkuva muutos? Ikaalisten Kylpylän muutosvalmennus tarjoaa sinulle ja yhteisöllesi voimaannuttavan sekä muutokseen positiivisesti valmentavan treenin.

Hinta sisältää

 • alustuksen aiheesta: ”Mieltä muutokseen – epävarmuudesta jaksamiseen”
 • mielen nollausta
 • yhteispelejä/ palauttavaa liikuntaa
 • lounas ja kahvi

Uudistu muutosten kautta -muutosvalmennus (PDF)

 

Voi hyvin -valmennus
75 €/henkilö (voimassa min. 10 hengen ryhmille)

Panosta työ- tai ystäväporukalla hyvään oloon ja rentoutumiseen ammattitaitoisten sekä innostavien ohjaajien tuella. Vietä päivä Ikaalisten kylpylässä omaan hyvinvointiin ja jaksamiseen panostaen. Kuuntele kehoasi ja anna mielellesi tilaa rentoutua ja virkistyä.

Hinta sisältää

 • alustuksen mielen hyvinvoinnista
 • rentoutumista ja mielen hallinnan harjoittelua
 • kehonkoostumusmittauksen ja apua tulosten tulkintaan
 • tietoiskun liikunnan merkityksestä hyvinvoinnille
 • liikunnan iloa esimerkiksi Foam Rollerin tehostamana
 • lounaan ja kahvin

Voi hyvin -valmennus (PDF)