Ravintola Salitintti

”Onko täällä tänään juhlat?

Seurustelu- ja ruokaravintola Salitintissä pääset hotelliaamiaisen lisäksi nauttimaan à la carte -annoksista sekä herkullisesta lounas- ja päivällisbuffetista. 

Ravintolassa on 550 asiakaspaikkaa. Pöytävaraukset ravintolan numerosta 030 606 2770. 

Ravintolan aukioloajat   
maanantai–lauantai 11.00–23.00

Keittiö sulkeutuu 30 minuuttia ennen sulkemisaikaa. Muutokset aukioloihin mahdollisia. Kysy ravintolasta juhlapyhien mahdollisesti poikkeavista aukioloajoista ja buffettarjonnasta puh. 030 606 2770.

Lounas- ja päivällisbuffet

”Tuntuu kuin olisi lapsi karkkikaupassa. On niin paljon hyvää, ettei tiedä mitä ottaisi.”

Sekä lounaalla että päivällisellä on tarjolla päivittäin vaihtuva buffetvalikoima, jonka kulmakiviä ovat tuoreuden ja laadun lisäksi wellness-ajattelu sekä herkuttelu. Tarjolla on aina mm. monipuolinen alkupalavalikoima, erilaisia salaatteja, maukasta keittoa, tuoretta leipää, kala-, liha- sekä kasvisruokaa ja runsas jälkiruokapöytä. Uskallamme luvata, että asiakkaidemme kilvan kehuma uusi noutopöytä muuttaa arjenkin juhlaksi – tervetuloa herkuttelemaan!

Buffet on tarjolla maanantaista lauantaihin: lounas klo 11.00–14.00 ja päivällisbuffet klo 18.00–21.00.

  • 31 €/aikuinen, ennakkoon huonevarauksen yhteydessä 29 €

  • 15,50 €/4–14-vuotias lapsi, alle 4-vuotiaat veloituksetta

 

Menut

À la carte (PDF) »
 

Legendat Lautasella -juhlamenu

Haluatko kutsua kumppanisi, ystäväsi tai perheesi samaan pöytään legendojen kanssa? Suomen itsenäistymisestä on kulunut pian 100 vuotta. Juhlavuoden kynnyksellä Restel kokosi yhdessä Suomen kokkimaajoukkueen kanssa juhlamenun, jonka annoksilla tai raaka-aineilla on yhteys Restelin ja sitä kautta Suomen historiaan. Pienille seurueille kolmen ruokalajin juhlamenu on tarjolla 1.9.–31.12.2017. 

Legendat Lautasella -menu (PDF) »
 

Pouta Pupun Lempiruokalista lapsille, olkaa hyvät!

Tutiseva töpöhäntä sentään! Pouta Pupu ei osannut päättää, mikä olisi sen ehdoton suosikkiruoka, joten se valitsi lasten ruokalistalle neljä herkkuannosta, joista voit valita oman suosikkisi! Pouta Pupun Lempiruokalista on käytössä Cumulus City & Resort -hotelleissa. Minkä annoksen sinä tilaisit?

Tutki Lempiruokalistaa etukäteen (PDF) »

Hiphei lapsiasukit! Nyt lastenannos ja jäde yhteishintaan 5 €!

Jos nälkä yllättää, saat murua massuun vitosella – nyt saat lastenannoksen ja jäden yhteishintaan 5 €. Tarjous on voimassa 22.12.2017 saakka. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

Pompitaan, kun tavataan!

t. Pouta Pupu

 

Aamiainen

Ravintolassa tarjoillaan myös aamiaista. Katso aamiaisen aukioloajat hotellin etusivulta.
 


Pikkujoulut 

Perinteiseen tapaan pikkujouluiltoina on tarjolla runsas pikkujoulubuffet ja huikeat esiintyjät takaavat, että tunnelma on katossa koko illan. Tutustu Cumulus Resort Laajavuoren pikkujoulutarjontaan tarkemmin tästä

 

Jouluinen buffetlounas

Laajavuoren monipuolinen ja jouluinen buffetlounas tarjoillaan ravintolassamme 11.–23.12.2017 maanantaista perjantaihin klo 11.30–14.00. Monipuolisen buffetlounaamme lisänä tarjoamme päivittäin vaihtuvia jouluisia herkkuja. Buffetlounaan hinta 30 €/henkilö. Suosittelemme pöytävarausta. Pöytävaraukset puh. 0200 58668 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm) tai sähköpostitse osoitteesta central.sales@restelhotels.fi.

 

Ravintoloiden Oiva-raportit