Ravintola Esmeralda

Modernin tyylikäs ravintola Esmeralda soveltuu niin perhepäivällisiin kylpyläpäivän päätteeksi kuin tunnelmallisiin kynttiläillallisiinkin. Esmeralda tarjoilee à la carte -listan lisäksi kausittain vaihtuvia herkkuja. Ravintolassa tarjoillaan myös hotelliasukkaiden aamiainen.

Pöytävaraukset puh. 0200 48 130 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm) tai osoitteesta eden.cumulus@restelhotels.fi.

Aukioloajat
tiistai–torstai 18.00–22.00
perjantai 18.00–23.00
lauantai 17.00–23.00

Buffet

Ravintola Esmeraldassa nautitaan perjantaisin ja lauantaisin laadukkaasta buffetista hintaan 29 €/aikuinen ja 12 €/lapsi (4–14v.), ennakkoon huonevarauksen yhteydessä 25 €/aikuinen ja 12 €/lapsi (4–14v.). Buffet on katettu perjantaisin klo 18.00–22.00 ja lauantaisin klo 17.00–22.00.

 

Aamiainen

Ravintolassa tarjoillaan myös aamiaista. Katso aamiaisen aukioloajat hotellin etusivulta.

 

Menut

À la carte (PDF) »
 

Legendat Lautasella -juhlamenu

Haluatko kutsua kumppanisi, ystäväsi tai perheesi samaan pöytään legendojen kanssa? Suomen itsenäistymisestä on kulunut pian 100 vuotta. Juhlavuoden kynnyksellä Restel kokosi yhdessä Suomen kokkimaajoukkueen kanssa juhlamenun, jonka annoksilla tai raaka-aineilla on yhteys Restelin ja sitä kautta Suomen historiaan. Pienille seurueille kolmen ruokalajin juhlamenu on tarjolla 1.9.–31.12.2017. 

Legendat Lautasella -menu (PDF) »
 

Pouta Pupun Lempiruokalista lapsille, olkaa hyvät!

Tutiseva töpöhäntä sentään! Pouta Pupu ei osannut päättää, mikä olisi sen ehdoton suosikkiruoka, joten se valitsi lasten ruokalistalle neljä herkkuannosta, joista voit valita oman suosikkisi! Pouta Pupun Lempiruokalista on käytössä Cumulus City & Resort -hotelleissa. Minkä annoksen sinä tilaisit?

Tutki Lempiruokalistaa etukäteen (PDF) »

Hiphei lapsiasukit! Nyt lastenannos ja jäde yhteishintaan 5 €!

Jos nälkä yllättää, saat murua massuun vitosella – nyt saat lastenannoksen ja jäden yhteishintaan 5 €. Tarjous on voimassa 22.12.2017 saakka. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

Pompitaan, kun tavataan!

t. Pouta Pupu

 

Ryhmämenut

Edenin keittolounasmenu (PDF) »
Edenin lautasillallismenu (PDF) »
Edenin takkamenu 1 (PDF) »
Edenin takkamenu 2 (PDF) »

Ravintola Esmeraldan tilaisuuksiin ja juhliin voidaan järjestää tilauksesta herkullinen ja runsas salaatti-, päivällis- tai illallisbuffetkattaus vähintään 30 hengen seurueille. Tutustu tarkemmin buffetmenuihin alla olevista linkeistä.

Edenin salaattibuffet (PDF) »
Edenin illallisbuffet (PDF) »

 

Pikkujoulut 

Perinteiseen tapaan pikkujouluiltoina on tarjolla runsas pikkujoulubuffet ja huikeat esiintyjät takaavat, että tunnelma on katossa koko illan. Tutustu Cumulus Resort Edenin pikkujoulutarjontaan tarkemmin tästä

 

Ravintoloiden Oiva-raportit