Cumulus Resort Rukahovi – Huoneet ja majoitus

Majoitu mukavasti Rukalla! Cumulus Resort Rukahovi tarjoaa monipuolista majoitusta Rukan keskellä, rinteiden vierellä. 

Yövy tasokkaasti monipuolisessa tunturihotellissamme tai tilavissa rivitalohuoneistoissamme. Valittavanasi on alkuperäisessä osassa sijaitsevia kodikkaita Standard-huoneita sekä laajennusosassa sijaitsevia tasokkaita ja tilavia Superior- ja Panorama-huoneita. Hotellihuoneita ja rivitalohuoneistoja on yhteensä 219. Luksusta kaipaavilla hotellimme tarjoaa peräti 17 upeaa Sviitti-huonetta. Hotellista löytyy myös liikuntarajoitteisten vieraiden tarpeisiin sopiva huone. Kaikki hotellihuoneet ovat savuttomia.

Hotellihuoneiden huonevarustelu

Kaikissa hotellihuoneissa on TV, hiustenkuivain ja nopea 1 gigan netti. Osaan huoneista on mahdollista saada lisävuode aikuiselle tai lapselle sekä matkasänky 0–2-vuotiaille.

 

Rivitalohuoneistot

Hotellimme tarjoaa majoitukseen myös 48 rivitalohuoneistoa 3–6 henkilölle. Majoitu kotoisiin rivitalohuoneistoihimme, kun haluat majoituksen aivan latujen ja lasketteluhissien vierestä. Huoneistoissa asut mukavasti keskellä palveluja, mutta omassa rauhassa.

Kaikissa huoneistoissa on sauna, pienoiskeittiö, perusastiasto, mikroaaltouuni, televisio, puhelin ja vaatteiden kuivauskaappi. Liinavaatteet kuuluvat myös kaikkien huoneistojen varustukseen. Osassa huoneistoja myös astianpesukone, uuni tai monitoimiuuni. Nopea 1 gigan netti kuuluu aina huoneiston hintaan. Kaikki huoneistot ovat savuttomia. Rukahovin rivitalohuoneistot sijaitsevat Kelorinteen ala-aseman läheisyydessä, noin 300 metrin kävelymatkan päässä hotellista. Lähin hiihtohissi on 50 metrin päässä ja maastohiihtolatu 100 metrin päässä. Suksivuokraamoon on matkaa n. 150 m.

Pohjapiirustukset

3 ja 4 hengen huoneistot (PDF)
5 hengen huoneistot (PDF)
6 hengen huoneistot (PDF)

LEMMIKIT

Osaan huoneista voit ottaa mukaan myös lemmikin. Lue lisää lemmikin kanssa majoittumisesta »