Cumulus Resort Airport Congress Center – Huoneet ja majoitus

Hotellihuoneissamme on otettu erityisen hyvin huomioon kokousvieraat ja lentomatkustajat. Huoneemme on suunniteltu tarjoamaan viihdykkeen lisäksi sikeät yöunet. Me tiedämme, kuinka tärkeää kokousvieraiden ja matkustajien on herätä aamuisin virkeänä. Kun majoitut mukavasti Cumulus Resort Airport Congress Center -hotellissa Vantaalla lentokentän vierellä, majoitukseen sisältyy aina veloitukseton aikataulun mukainen lentokenttäkuljetus.

Osa hotellihuoneistamme on täysin uudistettu ja muutostyöt valmistuvat kokonaisuudessaan syksyllä 2018. Hotellissamme on runsaasti ryhmille ja perheille sopivia huoneita, ja uudistetuissa huoneissa kaikki vieraat saavat oman kiinteän sängyn eikä siirrettäviä lisävuoteita tarvita. Lisäksi tarjolla on väliovella yhdistettäviä huoneita sekä liikuntarajoitteisille esteettömiä huoneita, joissa on mm. moottoroidut vuoteet. Vuoden 2018 alusta alkaen vieraamme voivat nauttia myös tasokkaista Superior-huoneista sekä kolmesta uudesta, upeasta sviitistä. Kaikki huoneet ovat savuttomia.

HUONEVARUSTELU

Kaikkien huoneiden varusteluun sisältyy TV, hiustenkuivain, minibaari/viileä kaappi, nopea 1 gigan netti, Tyynymenu, tallelokero ja huonekohtainen jäähdytysjärjestelmä sekä tabletti-tietokone, jolla voi mm. soittaa puheluita ja käyttää internetiä. Osassa huoneista on lisävuodemahdollisuus (seinäsängyt).

LEMMIKIT

Osaan huoneista voit ottaa mukaan myös lemmikin. Lue lisää lemmikin kanssa majoittumisesta »