Ravintola Airport

Cumulus Resort Airport Congress Center -hotellin à la carte -ravintolassa on 358 asiakaspaikkaa (joista 22 paikkaa sijaitsee terassilla) ja siellä tarjoillaan hotelliasukkaiden aamiainen. Ravintolassamme on lisäksi tilausravintola 200 henkilölle ja keittiömme pystyy loihtimaan hienoja cocktailtilaisuuksia ja suuria istuvia illallisia myös kokouskeskuksen tiloihin.

Katosta lattiaan uusittu Ravintola Airport kutsuu viihtymään ja herkuttelemaan lentokentän kupeeseen. Bistrohenkinen ravintolamme palvelee sekä Cumulus Resort Airport Congress Center -hotellin ja -kokouskeskuksen asiakkaita että alueella työskenteleviä kaupunkilaisia.

Avatessasi à la carte -ruokalistamme tulet yllättymään iloisesti. Tarjoilemme muun muassa Pohjois-Suomesta ammentavia alkupaloja, premiumburgereita ja klassisia bistroannoksia aasialaisella vivahteella. Aterian kuin aterian kruunaa tietysti herkullinen jälkiruoka. Kaikki ruuat valmistetaan modernissa keittiössämme.
 

Aukioloajat 

Maanantai–perjantai 11.00–14.00 (lounasbuffet)
Maanantai–sunnuntai 18.00–24.00 (à la carte)

Keittiö sulkeutuu 30 minuuttia ennen sulkemisaikaa.

Lounasbuffetin aukiolossa voi olla poikkeuksia arki- ja juhlapyhinä. Pyydämme ystävällisesti varmistamaan lounasajan numerosta 040 685 6159. 

 

Kokousbuffet

Cumulus Resort -hotelleissa on tarjolla laadukas kokouslounasbuffet, joka yllättää vieraat monipuolisuudellaan. Buffetvalikoiman kulmakiviä ovat tuoreuden ja laadun lisäksi wellness-ajattelu sekä herkuttelu. Asiakkaidemme kilvan kehuma noutopöytä muuttaa arjenkin juhlaksi – tervetuloa herkuttelemaan!

 

Aamiainen

Ravintolassa tarjoillaan myös aamiaista. Katso aamiaisen aukioloajat hotellin etusivulta.

 

Menut

À la carte -lista (PDF) »

 

Joululounas 7.–22.12.

Runsas joulupöytä on tarjolla 7.–22.12.2017 välisenä aikana ma–pe klo 11.00–14.30, hinta 48 €/henkilö.

 

Legendat Lautasella -juhlamenu

Haluatko kutsua kumppanisi, ystäväsi tai perheesi samaan pöytään legendojen kanssa? Suomen itsenäistymisestä on kulunut pian 100 vuotta. Juhlavuoden kynnyksellä Restel kokosi yhdessä Suomen kokkimaajoukkueen kanssa juhlamenun, jonka annoksilla tai raaka-aineilla on yhteys Restelin ja sitä kautta Suomen historiaan. Pienille seurueille kolmen ruokalajin juhlamenu on tarjolla 31.12.2017 asti. 

Legendat Lautasella -menu (PDF) »

 

Pouta Pupun Lempiruokalista lapsille, olkaa hyvät!

Tutiseva töpöhäntä sentään! Pouta Pupu ei osannut päättää, mikä olisi sen ehdoton suosikkiruoka, joten se valitsi lasten ruokalistalle neljä herkkuannosta, joista voit valita oman suosikkisi! Pouta Pupun Lempiruokalista on käytössä Cumulus City & Resort -hotelleissa. Minkä annoksen sinä tilaisit?

Tutki Lempiruokalistaa etukäteen (PDF) »

Hiphei lapsiasukit! Nyt lastenannos ja jäde yhteishintaan 5 €!

Jos nälkä yllättää, saat murua massuun vitosella – nyt saat lastenannoksen ja jäden yhteishintaan 5 €. Tarjous on voimassa 22.12.2017 saakka, pois lukien 12.–29.10. välisen ajan. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

Pompitaan, kun tavataan!

t. Pouta Pupu

 

Pöytävaraukset

Arkisin klo 8.00–17.00 Etelä-Suomen aluemyyntikeskuksesta
Puh. 0200 62 884 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm) 
E-mail: south.sales@restelhotels.fi

Muina aikoina varaukset suoraan ravintolasta, puh. 09 4157 7799.

 

Ravintoloiden Oiva-raportit