Cumulus Resort Airport Congress Center – Yhteystiedot ja pysäköinti

Pysäköintitiedot

Cumulus Resort Airport Congress Center -hotellissa on tilava pysäköintialue hotellissa majoittuvien sekä ravintola- ja kokousasiakkaiden käyttöön. Huom! Pysäköinti tulee maksaa saapuessa pysäköintialueen automaattiin.
 

Pysäköintihinnat 

 • 5 € / 10 tuntia
 • 10 € / 24 tuntia
 • 35 € / viikko
 • 60 € / 2 viikkoa

Lounasasiakkaille pysäköinti on maksuton arkipäivisin kahden tunnin ajan klo 11–14 välisenä aikana.

Pitkäaikainen pysäköinti Helsinki-Vantaan lentoaseman läheisyydessä

Hotellissa majoittuvat asiakkaat voivat jättää auton hotellin pysäköintialueelle myös pidemmäksi aikaa, enintään kahdeksi viikoksi, esimerkiksi lomamatkan ajaksi (35 €/vko ja 60 €/2 vkoa). Hotellissa tulee yöpyä ainakin joko matkalle lähtiessä tai matkalta saapuessa. Hotellin ja Helsinki-Vantaan lentokentän välillä liikennöi maksuton lentokenttäkuljetus.

Pysäköinti tapahtuu aina omalla vastuulla. Paikat jaetaan saapumisjärjestyksessä, eikä niitä voi varata etukäteen. Hotellissa on 330 pysäköintipaikkaa. Naapurihotelli Cumulus City Airport Vantaa -hotellin paikoitusalue on myös Cumulus Resort Airport Congress Center -hotellin asiakkaiden käytössä. Muistutamme kuitenkin, että on paikkoja rajoitetusti.

Lisätietoja saat hotellin vastaanotosta.

Pysäköinti-info (PDF)

Yhteystiedot

Cumulus Resort Airport Congress Center
Robert Huberin tie 4
01510 Vantaa 
Puh: 0200 48 110 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm)
Fax: 020 601 9133
airportresort.cumulus@restelhotels.fi 

Varaukset 

Varaa huone tästä

Restel Varauskeskus 020 055 055 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm) 

Kokous- ja ryhmävaraukset 0200 62 884 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm) tai south.sales@restelhotels.fi

GDS-koodit

Worldspan: IQHELVN
Amadeus: IQHELVAH
Galileo: IQ18973
Sabre: IQ15952

Etäisyydet

 • Ostoskeskus Jumbo ja viihdekeskus Flamingo 1 km
 • Helsingin keskusta 17 km
 • Helsingin rautatieasema 17 km
 • Tikkurilan rautatieasema sekä linja-autoasema 6 km
 • Tikkurilassa pysähtyvät myös kaikki pohjoisemmasta tulevat pikajunat ja InterCity-junat. Vain rantarataa käyttävät Turun suunnan junat eivät kulje Tikkurilan kautta.
 • Lentokenttä 3 km
 • Satama 18 km

Liikenneyhteydet

Liikennejärjestelyt Helsinki-Vantaan lentoaseman alueella vaihtelevat rakennustöiden vuoksi. Lentoasemantien liikenne ohjataan uusille silloille, käyttöön otetaan uusia yhteyksiä sekä ramppeja ja vanhoja siltoja poistuu käytöstä. Perille pääsette varmimmin seuraamalla Lentoaseman ja Veromiehen kylttejä hotelliin saavuttaessa sekä lähempänä hotellin kylttejä. Katso HSL tiedote pysäkkimuutoksista täältä.

Helsingin Rautatieasemalta ja Tikkurilasta lähijuna I Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Hotellia lähinnä oleva juna-asema on Aviapolis, josta on noin 20 minuutin kävelymatka hotellille. Vaihtoehtoisesti junalla voi mennä lentoasemalle saakka ja saapua sieltä hotellille maksuttomalla aikataulunmukaisella lentokenttäkuljetuksella.

Tikkurilasta bussit 562 ja 575, hotellia lähinnä oleva pysäkki on Pyhtäänkorvenkuja, josta on noin 700 metrin kävelymatka hotellille. 

Katso tarkat reittiohjeet Reittioppaan sivuilta »

Katso maksuttoman lentokenttäkuljetuksen aikataulu (PDF)