Huonevaraukset ja hinnat

Varaukset

Huoneen Cumulus City & Resort -hotelleihin voit varata milloin tahansa helposti ja turvallisesti omalta varaussivustoltamme.

Huonevarauksissa voit hyödyntää myös chat-palveluamme. Voit tehdä varauksen mihin tahansa hotelleistamme puhelimitse Restel Varauskeskuksesta 020 055 055 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm). Varauskeskus palvelee ympäri vuorokauden.

Siirry varaamaan tästä 

HALLINNOI VARAUKSIASI

Varaussivustomme kautta tehtyä huonevarausta voit hallinnoida varausnumerollasi tästä »

Hinnat

Hotelliemme huonehinnat vaihtelevat hotellin, huonetyypin ja ajankohdan mukaan. Plussa- ja PINS -kanta-asiakkaat saavat 10 % alennuksen päivän normaaleista huonehinnoista. Hotellin majoitus- ja ravintolapalveluista kertyy lisäksi Plussa-pisteitä ja pinssejä. Hotel Bonus Club -kanta-asiakasedut sisältyvät päivän normaaleihin huonehintoihin. Kanta-asiakashinnat ovat varattavissa ainoastaan Restelin omien varauskanavien kautta (varaussivusto, Restel Varauskeskus ja hotellit). Osa majoitustarjouksistamme on voimassa vain tarjouskohtaista tuotetunnusta käyttämällä.

Huonehintamme sisältävät pääsääntöisesti yöpymisen, buffetaamiaisen ja saunan, mahdollisen uima-altaan ja kuntosalin käytön, kylpylähotelleissa allasosaston vapaan käytön sekä maksuttoman 1 gigan netin. Osaan hotelleistamme voit varata huoneen myös ilman aamiaista.

Hintatakuu

Voimme taata sinulle parhaan mahdollisen hinnan, kun varaat hotellihuoneen suoraan Restelin omalta varaussivustolta.

Tutustu tarkemmin hintatakuuseemme tästä »

Yleiset varausehdot

Tutustu Cumulus City & Resort -hotellien yleisiin varausehtoihin tästä »

Edut ja kortit

Cumulus City & Resort -hotelleissa ja niiden ravintoloissa on käytössä useita eri kanta-asiakasohjelmia, kuten PINS, K-Plussa, Finnair Plus, työmatkustajille suunnattu Hotel Bonus Club sekä urheiluseurojen ja niiden kannatusjoukkojen HotSport-etuohjelma. Keskittämällä ostosi voit säästää reilusti!

Edenredin virikesetelit ja Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit käyvät maksuvälineinä hotelleissamme. Myönnämme lisäksi etuja eläkeläiskortilla.

Tutustu tarkemmin etuihin ja kortteihin tästä »