Pikkujoulut 2017

Tälle sivulle olemme koonneet Cumulus City & Resort -hotellien pikkujoulujen 2017 menuvaihtoehtoja ja voit myös jättää tarjouspyynnön toiveidenne mukaisista pikkujouluista. Alempaa löydät hotelliemme omat pikkujoulusivut, jotka tarjoavat tarkempaa tietoa pikkujouluohjelmasta ja tähtiesiintyjistä. 

Jätä tarjouspyyntö pikkujouluista

Voit olla myös suoraan yhteydessä hotelliin tai aluemyyntikeskukseen. Yhteystiedot löytyvät hotellien omilta pikkujoulusivuilta (linkit sivuille alempana). 

 

Varaa myös majoitus

Vain tonttu jää taksijonoon! Varaa yksittäiset tai pienten ryhmien pikkujoulumajoitukset helposti varausjärjestelmästämme Cumulus City & Resort -hotellista aivan kaupungin keskustassa.

Varaa pikkujoulumajoitukset tästä

pikkujoulukauden menut ryhmille

Alta löydät esimerkkejä Cumulus City & Resort -hotellien ryhmille tarjoiltavista menuista pikkujoulukaudella 2017. Pirttitontun joulumenussa voi olla hotellikohtaisia eroja. Lisätiedot tarjouspyynnön yhteydessä. 

Pikkujoulujuhlat yrityksille ja eri kokoisille ryhmille

Pikkujoulut Cumulus Resort-hotelleissa

Yksilölliset Cumulus Resort -hotellit ja -kylpylähotellit järjestävät hauskat ja mieleenpainuvat pikkujoulut vakaalla ammattitaidolla – majoituksella tai ilman. Pikkujouluissa juhlitaan perinteisesti tanssien, upeiden tähtiartistien, erilaisten teemojen ja muun pikkujouluohjelman merkeissä.

Tarjoamme monipuoliset ja muuntautuvat tilat erikokoisille pikkujoulujuhlille hyvien liikenneyhteyksien varrella ympäri Suomen. Suussa sulavista juhlaruoista vastaavat hotelliemme laadukkaat ravintolapalvelut. 

 

Pikkujoulut Cumulus City -hotelleissa

Tervetuloa viettämään herkullisia pikkujouluja Cumulus City -hotellien ravintoloihin! Kaupungin keskustasta on helppo suunnata jatkamaan pikkujouluja minne päin tahansa. Osasta Cumulus City -hotelleistamme löytyy myös tanssiravintola, jossa ilta jatkuu elävän musiikin parissa.

Tarjoilemme pikkujoulumenuja kaiken kokoisille seurueille. Varaa pöytäsi etukäteen, niin varmistat paikkasi notkuvien pikkujoulupöytien ääreen.

Esimerkkejä Cumulus City -hotellien pikkujoulutarjonnasta