Radio City Cruising Night 1.9. – majoitustarjous Ikaalisiin

Perjantaina 1.9.2017 kumi laulaa ja parhaimmat ajobiisit jytisevät Ikaalisten kylpylässä, kun Radio City Cruising Night -kausi laitetaan nippuun. Rullaa sinäkin menopelisi paikalle! 

Cruising Nightissa Arttu Harkki istuu kuskin paikalla ja Radio Cityn studiossa yhteydet kuumina pitää Petra Piipari. Arttu Harkin lisäksi lavan ottavat haltuun Relax Trio ja Francine.

VARAA MAJOITUS JA LIPPU TAPAHTUMAAN

Varaa nyt majoitus Cumulus Resort Ikaalisten kylpylään ja samalla lippu Cruising Night -kauden päättäjäisiin.

Cruising Night -majoituspaketti
alk. 46,50 €/hlö/2 hengen huoneessa
alk. 72 €/hlö/1 hengen huoneessa

Varaa tästä

Valitse huonevarauksen yhteydessä sinulle sopivin huoneluokka, haluamasi majoituspaketti ja mahdolliset lisävuoteet. Muista käyttää varauksen yhteydessä tuotetunnusta "CRUISING".

Hinta sisältää

  • majoituksen yhdeksi yöksi valitussa huoneluokassa

  • runsaan buffet-aamiaisen

  • kylpylän vapaan käytön majoituksen ajan

  • Wellness & Sport -ohjelman

  • pääsylipun Radio City Cruising Night -tapahtumaan 1.9.2017

TARJOUSEHDOT

Majoituspaketin alkaen-hinnat ovat voimassa majoituspäiville 31.8.–3.9.2017 Plussa- tai PINS-kortilla ja tuotetunnuksella CRUISING. Tarjoushintaisia huoneita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia ja vapaa-ajan matkustusta. Ei voi yhdistää muihin etuihin. Maksu verkkopankissa tai henkilökohtaisella maksukortilla. Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta.

Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS-kanta-asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.