Aktiviteetteja Edenissä

Cumulus Resort Eden -hotellissa ja sen lähiympäristössä on tarjolla monipuolisesti aktiviteetteja ja mukavaa tekemistä kaiken ikäisille.

 

Teqball

Uusi jalkapallopohjainen peli, joka kehittää teknisiä taitoja, keskittymistä ja kestävyyttä. Teqballia pelataan kaarevalla pöydällä, jonka ansiosta pallon kosketuspinta-ala on huomattavasti laajempi ja tehokkaampi verrattuna suoraan pöytään. Teqball-pöydällä voidaan lisäksi pelata neljää muuta lajia: TEQ-lentopalloa, TEQ-tennistä, TEQ-pingistä ja Qatchia. Hotellissa on kaksi Teqball-pöytää, joiden vapaa käyttö sisältyy huonehintaan sekä normaalin kylpylälipun hintaan. Pöydät sijaitsevat kylpylän ulkoalueella ja ovat vieraidemme käytössä kesäaikaan.

Frisbeegolf

Edeniin on rakennettu 6-väyläinen Frisbeegolf-rata. Kentän luokitus on C1 eli se sopii harrastelijoille ja ajoittelijoille. Frisbee-kiekkoja myydään Kylpylän vastaanotossa. Kiekon vuokra on 2,5 €. Kentän peliajaksi on laskettu noin 30 minuuttia.

Minigolf

Minigolf on hauskaa tekemistä kaiken ikäisille. Edenissä on uusittu 9-ratainen minigolfrata. Mailoja ja palloja voi vuokrata kylpylän vastaanotosta, 5 €/henkilö.

AKTIVITEETTEJA NOKIALLA 

Lavatanssit Tottijärven Hämyslavalla kesälauantaisin

Tottijärven Hämyslavalla järjestetään jälleen kesällä lavatansseja lauantaisin sekä ajoittain myös viikolla. Hämyslavan ja Edenin välillä liikennöi veloitukseton bussi. 

Nokia River Golf

Alastalontie 33, Taivalkunta, 37120 Nokia
puh. 03  340 0234
www.nrg.fi 

Laskettelu ja lumilautailu

Mustavuoren laskettelukeskus 
Nokiantie 150, 33330 Tampere 
Puh. 03 5654 2805
info@tampereenrinteet.fi
www.tampereenrinteet.fi

Tampereen länsilaidalla sijaitsevassa Mustavuoressa valaistuja rinteitä sekä hissejä on käytössäsi kolme: Lastenrinne, Rinne 1 ja Rinne 2 sekä Street. Mustavuoren pisin rinne on 350 m ja korkeuseroa on 69 metriä. 

Linnan Pallo Oy

Puusepänkatu 5, 13110 Hämeenlinna
puh. 03 671 6444
info@linnanpallo.fi
www.linnanpallo.fi

Kuumailmapallolento on unohtumaton kokemus 300 - 500 metrin korkeudessa. Lennolle on mahdollista päästä nyt myös Nokian Penttilänpuistosta. Yleisölennätykset alkavat maaliskuun alussa ja jatkuvat lokakuun alkuun. Linnan Pallo Oy toteuttaa myös VIP-lentoja ryhmille ja yrityksille.